FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 21:18

ami je napisao/la:Kad mogu stumfici praviti Arenu sto ne bih mi .Eno Betanije iza zapada,ova ideja je bila aktuelna jos od vladavine Granova.Imamo Becirevica nek nam opstina prepise zemlju ostalo bi lahko islo.
Nikad me nije zanimalo sta rade ostali.Nek svi naprave stadion,ne volim ja stadion niti navijam za Sarajevo zbog stadiona.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 12 feb 2011, 21:18

Aldinn je napisao/la:
dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
Naime kako se prica da su neke nase jake Firme(na celu su pitari) odlucile da pomognu Sarajevu i razgovora se
vjerovali ili ne o izgradnji vlastitog stadiona!!
Ljudi iz uprave kluba sa Koseva ce za par dana izaci u javnost s tim informacijama..

PROVJEREN INFO 100%
:lol: :lol: :lol: :lol: Jos jedan bombas samoubica :lol: :lol:
Bosko Buha :lol: :lol: :lol:
---Skinhedi oko mene skankuju...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2011, 21:56

dzumbastiko je napisao/la:Za par dana navijaci Sarajeva ima ce veliki razlog za radost..
Naime kako se prica da su neke nase jake Firme(na celu su pitari) odlucile da pomognu Sarajevu i razgovora se
Ljudi iz uprave kluba sa Koseva ce za par dana izaci u javnost s tim informacijama..

PROVJEREN INFO 100%
Ti to nazivas provjerenim INFOm tako sto si to procitao na Fejsbuk stranici.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 12 feb 2011, 22:01

Ma to je glupost zesca, kakvi privatnici, kakvi bakraci??!! Pa nije stadion 1.500 KM da se tale pojedinici, smijesno :lol: :lol: :lol: Lakse je onda ponovo organizovati tender za koncesiju nad Kosevom i zdravo. Ako vec neko ima pare neka ga ulozi u Kosevo i stvar rijesena. Imas dosta toga vec napravljenog, za razliku od gubavice, samo izvrsiti odredjene prepravke i to je to - do 10 milona KM maksimum i imas pravi evropski stadion ;)

ma gluposti su to

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 12 feb 2011, 22:08

ekii je napisao/la:Znali ko sta je sa Limunom. :?:
100% dolazi u utorak na potpis,a ima slobodne papire već 7 dana.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 feb 2011, 22:09

Genije je napisao/la:
jeli u ovaj sto ide sada ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 feb 2011, 22:10

bosanac723 je napisao/la:

PROVJEREN INFO 100%
Ja sam totalno zbunjen...igraci zive na virslama...plate kasne mjesecima...uprava se opet mijenja...a sad se kao nasao novac da se gradi vlastiti stadion? :|
Sto se ti oko moje sekiras ? eno barcelona ti izgubi idi placi pred televizorom ili pred cime vec navijas za taj klub.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2011, 22:11

Nemoj samo utorak :mrgreen: dosta je vise tih utoraka,sve sto treba da se desi desava se u taj utorak i tako utorak za utorkom,a ono opet treba nesto da se desi na taj dan i da cekamo taj fucking utorak :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 feb 2011, 22:13

miky_hz je napisao/la:Nemoj samo utorak :mrgreen: dosta je vise tih utoraka,sve sto treba da se desi desava se u taj utorak i tako utorak za utorkom,a ono opet treba nesto da se desi na taj dan i da cekamo taj fucking utorak :mrgreen:
Bice nekad nekog utorka :D

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 12 feb 2011, 22:15

padobranac1978 je napisao/la:
Genije je napisao/la:
jeli u ovaj sto ide sada ;)
jeste!

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 12 feb 2011, 22:15

Samo F.K.S !! je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nemoj samo utorak :mrgreen: dosta je vise tih utoraka,sve sto treba da se desi desava se u taj utorak i tako utorak za utorkom,a ono opet treba nesto da se desi na taj dan i da cekamo taj fucking utorak :mrgreen:
Bice nekad nekog utorka :D
Mi smo navikli na to,10-tak igraca nam je bilo na tren od potpisa i nista,tako i ovo sa limunom :D Dok ga nevidim na trenigu,nista od toga ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 22:19

PROVJEREN INFO 100%
Ja sam totalno zbunjen...igraci zive na virslama...plate kasne mjesecima...uprava se opet mijenja...a sad se kao nasao novac da se gradi vlastiti stadion? :|
Sto se ti oko moje sekiras ? eno barcelona ti izgubi idi placi pred televizorom ili pred cime vec navijas za taj klub.
Nije mi jasno sto napadas covjek?
Zbog avatara,pa i meni je na avataru RVP pa to ne znaci da volim RVP i Arsenal vise od Sarajeva.Jednostavno ovaj forum meni(mozda i ostalim) ne sluzi da bi diskutovao o FK Sarajevu i desavanju u istom,nije pogodan za to.Ovaj forum mi sluzi da malo prodiskutuje o Arsenalu,reprezentativcima i da se malo zezam.Ovdje nema navijaca Sarajeva i nije mi jasno zasto tako covjeka kocijaski napadas :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 feb 2011, 22:22

Megamon je napisao/la:
ami je napisao/la:Kad mogu stumfici praviti Arenu sto ne bih mi .Eno Betanije iza zapada,ova ideja je bila aktuelna jos od vladavine Granova.Imamo Becirevica nek nam opstina prepise zemlju ostalo bi lahko islo.
Nikad me nije zanimalo sta rade ostali.Nek svi naprave stadion,ne volim ja stadion niti navijam za Sarajevo zbog stadiona.
Svaka cast momak,j.. stadione ako nema kvaliteta da igra na njima.Toliko su se svi zapalili oko stadiona aman zaman ko da ce kada se naprave i Zeljo i Sarajevo postati prvaci Evrope.Bolje je i jednima i drugima da na vrijeme shvate obaveze Uefinog zakona koji stupa u sestom mjesecu(kolliko zaradis toliko smijes potrositi).Kako je pocelo pomislicu da zivim u Londonu(sva tri kluba hoce stadione da prave a i jedan je previse za kvalitet koji posjeduju) a ne u ovoj siromasnoj BiH gdje raja nema za hljeba a kamoli sta drugo,pametnije im je da naprave bolnice kako treba a ne da bakterije haraju po njima.Pozdrav momak i mnogo srece u nastavku sezone i ako Bog da zajedno u Evropu(ioako pravo da ti kazem neznam ni sta cemo tamo).
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 feb 2011, 22:23

e MEGAMONE,ti ko malo dijete ;) ima ovdje navijaca,samo sto ovdje mozes iznijeti misljenje a da te niko ne napadne :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 feb 2011, 22:26

PROVJEREN INFO 100%
Malouman si! Kao prvo ja sam navijac Sarajeva i Barcelone, koliko ti volis FKS toliko ga i ja volim. Moj avatar nemam nikakve veze ni sa cim. Ja postavljam pitanje, s kojim nisam imao cilj nikoga da napadam.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 12 feb 2011, 22:27

jos malo ...
samo celik ale samo celik ale

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 12 feb 2011, 22:30

bilino polje je napisao/la:jos malo ...
Vama je svaka utakmica sa Sarajevom najvaznija u sezoni,neka neka,nedolazi Sarajevo svaki dan ;) Nadam se da nece biti lose vrijeme da napravimo atmosveru za pamcenje ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 feb 2011, 22:33

Malouman si! Kao prvo ja sam navijac Sarajeva i Barcelone, koliko ti volis FKS toliko ga i ja volim. Moj avatar nemam nikakve veze ni sa cim. Ja postavljam pitanje, s kojim nisam imao cilj nikoga da napadam.

Eh nek si mi rekao da sam malouman. Cuj tvoj avatar nema nikakve veze ni sa cim , a ipak ga drzis svaka cast ;)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 12 feb 2011, 22:34

bilino polje je napisao/la:jos malo ...
Pripremite se,gostuje vam VELIKO SARAJEVO
Usput da vas pohvalim,jedini vi ne serete kad mi dolazimo u goste
---Skinhedi oko mene skankuju...

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 12 feb 2011, 22:35

pa budi realan pa bolje i igrati sa sarajevom,zeljom i slobodom, vec sa nekim leotarom slavijom laktasima ,d..... i sarajevu je bolje igrati sa celikom vec sa drinom ...itd al josm malo pa cemo napravitti nezapanceni spektakl bt ce ludo i nezaboravno...pozzz iz uzavrelog grada
samo celik ale samo celik ale

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, mosarajvosa83 i 19 gostiju.