Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hrk
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la hrk » 12 feb 2011, 22:15

Željovac je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Medunjanin odigrao pola sata za Maccabi. Protiv Meksika je bio katastrofalan.
:shock: To si samo ti svojim plavim okicama vidio. Jbg moras nekog pljuvati kako bi naso mjesto za cocu i kerlu :lol:
Hoćeš video u kojem napucava nasumično lopte Meksikancima? :lol:
mozes stavit video kakav hoces on ce uvjek igrati prije nego cocalic ili kerla tvoji ljubimci :lol:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 12 feb 2011, 22:26

Željovac je napisao/la:Medunjanin odigrao pola sata za Maccabi. Protiv Meksika je bio katastrofalan.
Veze ti nemas

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 22:52

Ibizevic je napisao/la:
Veze ti nemas
Ti očito kulture.

Mravac - klupa
Medunjanin - klupa
Bešić - tribine
Rahimić - klupa
Muslimović - klupa
Pjanić - tribine
Misimović - tribine
Džeko - klupa
Vranješ - klupa(u Moldaviji gdje je zadnji put konkurisao)

Je li nam ovo okosnica?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 12 feb 2011, 22:59

Željovac je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:
Veze ti nemas
Ti očito kulture.

Mravac - klupa
Medunjanin - klupa
Bešić - tribine
Rahimić - klupa
Muslimović - klupa
Pjanić - tribine
Misimović - tribine
Džeko - klupa

Je li nam ovo okosnica?!
Nađi bolje,završi školu za trenera,kandiduj se za sljedeceg selektora i pokušaj s necim drugim ;)

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 feb 2011, 22:59

Željovac je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:
Veze ti nemas
Ti očito kulture.

Mravac - klupa
Medunjanin - klupa
Bešić - tribine
Rahimić - klupa
Muslimović - klupa
Pjanić - tribine
Misimović - tribine
Džeko - klupa

Je li nam ovo okosnica?!
Dobro to sve, ali budimo realni, Besic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Dzeko s klupe su bolji od Cocalica, Stilica, Kerle, Ljevakovica, Dzakmica, Bekrica. ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 feb 2011, 23:40

nikako ne mogu da svatim kako moze neko podcjenjivfat stilica? jesi li ti gledo tog momka ikad ili trubis bezveze, hajde reci iskreno jesili ikad gledo stilica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 23:44

Mravac - klupa
Medunjanin - klupa
Bešić - tribine
Rahimić - klupa
Muslimović - klupa
Pjanić - tribine
Misimović - tribine
Džeko - klupa
Željovac znam da te većina neće razumijeti na pravi način,al ja vjerujem da voliš našu zemlju ništa manje od svih nas koji se radujemo uspjehu iste.Stoga si dao ovim postom fantastičan primjer,tj. sliku naše reprezentacije,kad nam glavni igrač sjedi na klupi bez obzira o koliko velikom klubu se radilo,moramo biti svjesni da jednostavno nismo sila i da ne može Safet biti kriv što neko poput Vranješa ni u Moldaviji nije starter.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2011, 23:45

Željovac je napisao/la: Mravac - klupa
Medunjanin - klupa
Bešić - tribine
Rahimić - klupa
Muslimović - klupa
Pjanić - tribine
Misimović - tribine
Džeko - klupa

Je li nam ovo okosnica?!
Hajde nam ti sastavi svoju idealnu 11-orku?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 feb 2011, 23:53

Prosla je i ta utakmica sa Mexicom u koja je vise razorila ekipu i navijace nego nam nesto pomogla.Treba smiriti strasti i koncentrisati se na Rumuniju.
Nas selektor Safet Susic bi trebao porazgovarati LICNO sa svim igracima na koje racuna(njih 20ak) ukljucujuci i Ibricica i Begovica.Neke stvari treba razjasnit i da te stvari ostanu izvan javnosti,zanci da mi nista neznamo o tome.
Takodjer bi trebao malo bolje pogledati Cocalica i Stilica kao i Jahica,nikad neznas sta se moze desiti sa Rahimicem,nekim od stopera ili Misimovicem ili Pjanicem npr. daleko da su povrede od nasih igraca ali treba i o tome razmisljati.
U ove zadnje dvije utakmice smo napredovali,vidi se pomak u igri i mozemo se nadati barem 4 boda iz dvomeca sa Rumunima.
I ja mislim kao i mnogi da Susic nije za selektora ali on je tu i treba mu pruzit podrsku kao i svim nasim igracima.

SVI ZAJEDNO DO POBJEDE!!!!!
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 23:54

bosanac723 je napisao/la: Dobro to sve, ali budimo realni, Besic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Dzeko s klupe su bolji od Cocalica, Stilica, Kerle, Ljevakovica, Dzakmica, Bekrica. ;)
Pa sad, ko je ovdje od koga bolji? Moraš i po pozicijama uporediti. Misimović sa tribina i Štilić koji igra, to je za raspravu. Kerlu ni ne pominjem, jer sjedi na klupi. Ljevakovića nisam gledao, ali se morao probati dosad. Bio dugo standardan, relativno mlad, na deficitarnoj poziciji i Teplice igrale odlično u odličnoj ligi. I nešto je kao i izglasan za najboljeg igrača kluba. Za Džakmića i Bekrića nikako ne mislim da zaslužuju da budu pozvani. Bekrić dok je igrao u BiH, da je dobio poziv, to bi bila i promocija naše lige(na koju bi se i reprezentacija dosta mogla oslonit, ako bi se razvila, a razvija se promocijom), a imao je i super statistiku. U Koreji je neuporedivo lošiji. I Cocalić je meni, realno, dosta bolji od Rahimića, ako ne i puno. Mislim da ni Bešić nije trebao upadati u reprezentaciju bez ijedne seniorske utakmice. Mali je pravi talenat, ali se gazi po svim principima. Šta sad mislimo, da bude starter protiv Rumunije, a da igra sa amaterima u Njemačkoj?! :roll:
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 12 feb 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 12 feb 2011, 23:54

Omerbavarac je napisao/la:
Željovac je napisao/la: Mravac - klupa
Medunjanin - klupa
Bešić - tribine
Rahimić - klupa
Muslimović - klupa
Pjanić - tribine
Misimović - tribine
Džeko - klupa

Je li nam ovo okosnica?!
Hajde nam ti sastavi svoju idealnu 11-orku?
(4-2-3-1)
Sehic - Jahic, Kerla, Vasilic, Stanic - Cocalic, Bekric - Stilic, Zeba, Visca - Lazar Popovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(na klupi Beslija, Svraka, Bajro Spahic, Mesic, Jamak, B.Colic, E. Colic i golman Karic ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: giannini, dana/u 12 feb 2011, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 12 feb 2011, 23:56

RKO je napisao/la:Prosla je i ta utakmica sa Mexicom u koja je vise razorila ekipu i navijace nego nam nesto pomogla.Treba smiriti strasti i koncentrisati se na Rumuniju.
Nas selektor Safet Susic bi trebao porazgovarati LICNO sa svim igracima na koje racuna(njih 20ak) ukljucujuci i Ibricica i Begovica.Neke stvari treba razjasnit i da te stvari ostanu izvan javnosti,zanci da mi nista neznamo o tome.
Takodjer bi trebao malo bolje pogledati Cocalica i Stilica kao i Jahica,nikad neznas sta se moze desiti sa Rahimicem,nekim od stopera ili Misimovicem ili Pjanicem npr. daleko da su povrede od nasih igraca ali treba i o tome razmisljati.
U ove zadnje dvije utakmice smo napredovali,vidi se pomak u igri i mozemo se nadati barem 4 boda iz dvomeca sa Rumunima.
I ja mislim kao i mnogi da Susic nije za selektora ali on je tu i treba mu pruzit podrsku kao i svim nasim igracima.

a inace valjda prica putem zastupnika, opunomocenika, advokata, sekretarice, kako li :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 23:59

giannini je napisao/la: (4-2-3-1)
Sehic - Jahic, Kerla, Vasilic, Stanic - Cocalic, Bekric - Stilic, Zeba, Visca - Lazar Popovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo Džeko umjesto Popovića :mrgreen:

Hasagić, Lulić, Mujdža(bekovi), Jahić, Spahić(stoperi) Cocalić, Salihović, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko.

Otprilike ovako nešto. Ovisno o igrama za klub, tu bi mogli biti i Medunjanin, Rahimić, Zec... Onda probati lijevog beka bečke Austrije, koji je mlad i standardan. I tako...

Visca el Višća!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 feb 2011, 00:03

Da li je prosla suspenzija za Seju ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 13 feb 2011, 00:06

Željovac je napisao/la:
giannini je napisao/la: (4-2-3-1)
Samo Džeko umjesto Popovića :mrgreen:

Hasagić, Lulić, Mujdža(bekovi), Jahić, Spahić(stoperi) Cocalić, Salihović, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko.

Otprilike ovako nešto. Ovisno o igrama za klub, tu bi mogli biti i Medunjanin, Rahimić, Zec... Onda probati lijevog beka bečke Austrije, koji je mlad i standardan. I tako...
vidis, i ja bih probao Cocu u reprezentaciji, jos i Ljevakovica; Hadzica, Leovca i Malica iz Austrije, cak i ''vaseg'' Zukanovica (cudi me da malo njega ne guras, on stvarno dobro igra), a pozivao bih i Bunozu (redovno) ali se ne slazem s tobom po pitanju Besica, Vranjesa i Subasica

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 13 feb 2011, 00:07

Han!$;Lfc je napisao/la:Da li je prosla suspenzija za Seju ?
Jos jedna utakmica.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 13 feb 2011, 00:08

Željovac je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la: Dobro to sve, ali budimo realni, Besic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Dzeko s klupe su bolji od Cocalica, Stilica, Kerle, Ljevakovica, Dzakmica, Bekrica. ;)
Pa sad, ko je ovdje od koga bolji? Moraš i po pozicijama uporediti. Misimović sa tribina i Štilić koji igra, to je za raspravu. Kerlu ni ne pominjem, jer sjedi na klupi. Ljevakovića nisam gledao, ali se morao probati dosad. Bio dugo standardan, relativno mlad, na deficitarnoj poziciji i Teplice igrale odlično u odličnoj ligi. I nešto je kao i izglasan za najboljeg igrača kluba. Za Džakmića i Bekrića nikako ne mislim da zaslužuju da budu pozvani. Bekrić dok je igrao u BiH, da je dobio poziv, to bi bila i promocija naše lige(na koju bi se i reprezentacija dosta mogla oslonit, ako bi se razvila, a razvija se promocijom), a imao je i super statistiku. U Koreji je neuporedivo lošiji. I Cocalić je meni, realno, dosta bolji od Rahimića, ako ne i puno. Mislim da ni Bešić nije trebao upadati u reprezentaciju bez ijedne seniorske utakmice. Mali je pravi talenat, ali se gazi po svim principima. Šta sad mislimo, da bude starter protiv Rumunije, a da igra sa amaterima u Njemačkoj?! :roll:
Sad poredi Stilica i Pjanica. Pjanic ulazi s klupe sad za sad, ali je kvalitetniji od Stilica po tehnici, po slobodnjacima, po brzini, jos da spomenem da Pjanic igra u Francuskoj u najboljem klubu u zadnjih 15 godina u Francuskoj, dok Stilic igra u ok ligi. Slazem se da Stilic zasluzuje sansu da igra u prijateljskoj i da bude pozvan za okupljanja, ali realno njegove sanse da se nadje u prvih 18 su minimalne. Ljevakovic tesko ce naci mjesta za sebe jer Medunjanin se pokazao kao sposoban igrac uz Rahimica, isto tako imas Jahica koji moze svaki posao obavljat osim selektora. Cocalic je ok igrac, ali licnog misljenja sam da igrac vrijedi toliko koliko je dobar njegov klub i njegova liga. Besic nije starter, ali s obzirom da je 18 godina, i da je dio top 20 igraca HSV(sto sumnjam da bi Cocalic bio na najboljem danu, kad bi odigrao za ciste desetke) to samo dokazuje njegov talenat. Nemislim da ce Besic biti starter protiv Rumunije, ali me nebi cudilo da to bude kad budemo igrali protiv Bjelorusije, Lux, i Francuske.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 feb 2011, 00:12

giannini je napisao/la:
RKO je napisao/la:Prosla je i ta utakmica sa Mexicom u koja je vise razorila ekipu i navijace nego nam nesto pomogla.Treba smiriti strasti i koncentrisati se na Rumuniju.

a inace valjda prica putem zastupnika, opunomocenika, advokata, sekretarice, kako li :mrgreen:
Pa vjerovao ili ne prica preko nekoga a ne licno.
RIP SALE VILENJAK

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 13 feb 2011, 00:13

bosanac723 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Sad poredi Stilica i Pjanica. Pjanic ulazi s klupe sad za sad, ali je kvalitetniji od Stilica po tehnici, po slobodnjacima, po brzini, jos da spomenem da Pjanic igra u Francuskoj u najboljem klubu u zadnjih 15 godina u Francuskoj, dok Stilic igra u ok ligi. Slazem se da Stilic zasluzuje sansu da igra u prijateljskoj i da bude pozvan za okupljanja, ali realno njegove sanse da se nadje u prvih 18 su minimalne. Ljevakovic tesko ce naci mjesta za sebe jer Medunjanin se pokazao kao sposoban igrac uz Rahimica, isto tako imas Jahica koji moze svaki posao obavljat osim selektora. Cocalic je ok igrac, ali licnog misljenja sam da igrac vrijedi toliko koliko je dobar njegov klub i njegova liga. Besic nije starter, ali s obzirom da je 18 godina, i da je dio top 20 igraca HSV(sto sumnjam da bi Cocalic bio na najboljem danu, kad bi odigrao za ciste desetke) to samo dokazuje njegov talenat. Nemislim da ce Besic biti starter protiv Rumunije, ali me nebi cudilo da to bude kad budemo igrali protiv Bjelorusije, Lux, i Francuske.
u staroji jugi igraci koji su bili nositelji igre su igrali u prosjecnim klubovima, Hadzibegic i Bazdarevic u Sochauxu, Jozic u Ceseni, Vujovic u tada losem Bordeauxu, itd., niko nije igrao u Njemackoj, Engleskoj ili Spaniji tako da igra nema veze s klubom

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 13 feb 2011, 00:15

RKO je napisao/la:
giannini je napisao/la:

Pa vjerovao ili ne prica preko nekoga a ne licno.
e ti znas kako on prica

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.