FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 219

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 22 avg 2022, 14:53

bodribordo je napisao/la:
22 avg 2022, 14:42
Shategabri je napisao/la:
22 avg 2022, 14:36
bordobijeli je napisao/la:
22 avg 2022, 14:26

Pa otišao covjek sam, nisu ga placali, bio je u onom periodu kad su Sabrina i Kasum bacali šuplje. Covjek se pokupio, otisao i nije se vise nikad ni vratio.
Sa primjerom akademije vidimo kako su mnoge stvari u klubu nedorečene.
Ono, krene se s nekim projektom, hajmo prave ljude, a onda negdje zapne i sve u peršun.

Koliko god sam razočaran Feđinom pogubljenošću i time što je pao na prvom ispitu, treba mu dati šansu da pokuša raditi i izgraditi i sebe i ekipu.
Od mijenjanja nema selameta. Koga da dovedemo? Neko šuplje ime koje ćemo dobro plaćati, a svakako se neće snaći u pravoj premijer ligi.
Moje mišljenje za trenutnu situaciju, ekipa je prvoklasna, samo im treba vremena da se razigraju, povjerenje jedno drugom daju i to je to. Fedja je odličan trener, i stojim iza toga do zadnjega dana, zna kako postaviti, kako treba igrati za našu ligu, a takodje zna kako igrati u Europi... Svi smo svjedoci bili šta je uradio sa Veležom u Europi, odličan trener, samo da se ekipa razigra. SVI NA DERBI, JA TE **** ŽELJEZNICARE!
Naša ekipa? Ako gledaš vezni red i napad, dosta dobro.
Mi nemamo ni jednog aktivnog stopera, igramo sa rovitim Trakom i Đokanovićem nazad.
I bekovi nam nemaju zamjene kako treba.
Tako da će trebati još na zimu skontati neko pojačanje u odbrani, možda i dva.

Ne znam, ja sam na prvu informaciju da će nam biti trener bio skeptičan. Da, dobro je odradio u GOŠK-u.
Da, dobro je odradio u Veležu.
U FKS? Drugi je to nivo. Traži se titula. Traži se sve. Ne ti ili ja, ne oni koji vole klub. Shvatamo da ne može odmah.
Al masa traži. Pritisak. Ja sam bio iznenađen da je i ono sa TC ispraćeno podrškom poznavajući naše tribine. Al poslije Igmana se vratio stari dobri koševski sjaj.
On tek mora naučiti da se nosi sa pritiskom, da se fokusira na ekipu. Da uči. Da ima taktiku za Igman, Slogu, Posušje, ali i Zrinjski, Borac, komšiluk.
Nije lako biti trener FKS.
Koševo Zapad

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 avg 2022, 14:56

željine djevojke, khurve su najveće!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 avg 2022, 15:00

Hoće li bit dresova, zna li se šta? :kafa:

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 22 avg 2022, 15:01

mnon46 je napisao/la:
22 avg 2022, 14:56
Od toliko pjesama, ti nadjes ovu :rol:

Sta znace zeljine djevojke, djevojke koje navijaju za Zelju? Mozda je to necija mama, sestra, djevojka... Mislim, fkt jako glupa pjesma.

Milion pjesama kojima mozemo zelju zajebavati, a ova nije jedna od tih...

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2022, 15:06

veoma cudna odluka da se ne dovede stoper . Pa bilo kakav bar jednu godinu da mu dadnu ugovor. Tesko da cemo citavu polusezonu moci igrati sa Trakom,vlatkom i andrejem.

Koliko ce Anicic biti odsutan ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2022, 15:07

LovacnaJelene je napisao/la:
22 avg 2022, 15:01
mnon46 je napisao/la:

Sta znace zeljine djevojke, djevojke koje navijaju za Zelju? Mozda je to necija mama, sestra, djevojka... Mislim, fkt jako glupa pjesma.

Realno najgljuplja pjesma, uz onu "mama manijaka je khurava". Sto provocirat na tako gnusan nacin, pored prelijepih pjesama kojim im se pishamo po klubu?
Sve ove godine plave qaramo!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 avg 2022, 15:07

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
22 avg 2022, 15:00
Reklamiraju se samo bijeli i maslinasti, al i to odeš u shop, nema.
Meni baš zapeo za oko bordo, al kako stvari stoje dbogda da se mogne uzeti i iduće sezone.
Ne kontam da to ne riješe, pa uzela bi dijaspora kamion dresova, a oni nemaju nikako :roll:
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2022, 15:10

A i ti bi sve preko noci jbt. Stvarno smo teska publika.
Polahko, bice do Nove godine, taman da se pocastis za praznike.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 avg 2022, 15:24

Pidrov go posjeca na najbolje dane ROBERTA CARLOSA

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2022, 15:29

mrzim svakog manijaka ja **** mu klub za koji navija
NEMA NAZAD

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 avg 2022, 15:32

FCUM je napisao/la:
22 avg 2022, 15:06
veoma cudna odluka da se ne dovede stoper . Pa bilo kakav bar jednu godinu da mu dadnu ugovor. Tesko da cemo citavu polusezonu moci igrati sa Trakom,vlatkom i andrejem.

Nije ni meni jasno, ubrzo ce i kup, morat cemo izgleda Drobarova i tu trošiti.Nismo u situaciji da postavljamo uslove jel prošao pripreme ili nije, ne dolazi u Premier ligu vec u ovu žabokrečinu.
Što se tice Anicica, volio bih i ja da saznam koliko ce pauzirati, ali niko Feđu to nije pitao na presovima.

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 22 avg 2022, 15:42

Joj Pidronija :salut:

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 22 avg 2022, 15:51

Ghost67 je napisao/la:
22 avg 2022, 15:42
Joj Pidronija :salut:

:tralala: :tralala:
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 avg 2022, 15:52

jel ovo nije htio slaviti,kao napustit cu vas brzo,mancestere eto me
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 avg 2022, 15:59

Lucas je napisao/la:
22 avg 2022, 15:32
FCUM je napisao/la:

Nije ni meni jasno, ubrzo ce i kup, morat cemo izgleda Drobarova i tu trošiti.Nismo u situaciji da postavljamo uslove jel prošao pripreme ili nije, ne dolazi u Premier ligu vec u ovu žabokrečinu.
Što se tice Anicica, volio bih i ja da saznam koliko ce pauzirati, ali niko Feđu to nije pitao na presovima.
Ma nije do lige vec nasi sredinom augusta hoce da dovedu kvalitetnog stopera koji je prosao pripreme,da je slobodan i da ima nase papire.Normalno da neces nikoga naci kad su svi sa ovim opisom davno nasli klub.Trebao se dovesti bilo kakav stoper samo da imamo nekoga,ugovor na pola godine/godinu i na zimu dovedes nekoga.Ne mora biti nikakav aman kvalitet samo da ne izmisljamo sa veznim i bekovima na stoperu.Evo mi smo ovdje spominjali par imena koja nisu losa ali nista nazalost...Gdje ces u sezonu uci sa 2 stopera,obojica jako roviti a jedan ima 18 godina

Sto se tice Anicica,Bojo je u Zrinjskom negdje u martu imao istu povredu i morao na operaciju,ali igrao je na pocetku ove sezone znaci Anicica mozemo ocekivati na proljece vjerovatno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 22 avg 2022, 16:06

napoleon72 je napisao/la:
22 avg 2022, 15:07
LovacnaJelene je napisao/la:
22 avg 2022, 15:01
mnon46 je napisao/la:

Realno najgljuplja pjesma, uz onu "mama manijaka je khurava". Sto provocirat na tako gnusan nacin, pored prelijepih pjesama kojim im se pishamo po klubu?
Sve ove godine plave qaramo!
Suti, samo suti... Moze i ova, prejaka... :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 avg 2022, 16:10

Gledam ovaj crveni Halida, baš je naivan ispao. Na stranu što bi neko poput Hakimija ili poznatijeg igrača za ovo dobio žuti, izgorio je u prevelikoj želji... i haj ti sad čekaj najmanje 3 utakmice pa moli boga da ti trener oprosti i da te vrati u početnih 11, a taman je fino krenuo.

Pidroni gol sezone, kakva golčina jbt :bow:

Ne mogu da vjerujem da se i dalje razglaba o Kapićevom penalu. Pa nije momak uopšte loše opucao, ono je do golmana i nemaš tu šta. Pročitao ga i bacio se ko Nojer lik. Nesreća čista.

Problem su više Kapićeve igre na terenu i fizičko stanje, jer je prespor čak i za ovaj naš nivo. Očigledno da ne radi kao što treba da radi i kao što je radio u Bundesci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 avg 2022, 16:13

Maroon99 je napisao/la:
21 avg 2022, 23:53
U engleskoj premier ligi svakako nema navijaca sve su to simpatizeri stariji ljudi djeca i turisti
Kod nas taj model ne pali jer niko iz arabije i omana ne gleda fudbal a pogotovo nas fudbal
Primjere tih kamera i zabrana smo vidjeli u dinamu pa imate primjer da igraju grupnu fazu protiv arsenala i na stadionu 2000 ljudi ko da im dolazi varazdin
Na istoku ima svega ali najvise pravih navijaca koji zive za FKS i koji cijelu svoju sedmicu podredjuju toj utakmici i naravno da imaju pravo izraziti nezadovoljstvo kada manekeni igraju kao sto su igrali protiv igmana i tuzle, kada objavljuju storye slicne rifetovim
:thumbup:
Ova prica oko psovanja je pretjerana i isforsirana . Bio samna svim tekmama i uopste nije bilo nekog pretjeranog psovanja. Posebno s obzirom na rezultate. Licno ne psujem ali ako je nekom merak opsovati -podrzavam. Nije balet,ni pozoriste.
A inace se preuvelicava uloga navijaca kod nas. Navijaci su apsolutno beznacajni. Organizovan klub,dobar strucni stab dobri igraci to donosi rezultat. To cini 99,99 % uspjeha nekog kluba a navijaci ono preostalo 0,01. Evo zrinjski ,nemaju uopste navijace,navijacka baza im je velicine Dobrinje,pa imaju cijelo vrijeme zajednicke lige solidne rezultate,posebno zadnje dvije godine. Pa i TC. Bio na Alkmaru,vise ljudi i bolja atmosfera je na Olimpic Mladost bila. Znaci isto bez navijaca pa su solidni.
A i koji navijaci ? Sarajevo je kad sve sabrojis ove godine pratilo 4-5 hiljada gledalaca po utakmici. Smijesno malo. Da mi punimo Kosevo 25-30 hiljada,pa da se njima noge odsjeku pa i nekako ali praviti price oko ove sacice ljudi je smijesno.
Znaci sva prica oko navijaca je smijesna i nepotrebna,okrenimo se vaznim stvarima :mrgreen:
Derbiju na primjer , flaster na Santosu i na Stilicu i trka,trka,trka,presing i ritam,njihovi starcici to ne mogu pratiti. Cocalic drugo poluvrijeme protiv Borca nije znao u kojem je gradu,saplice se dok hoda.
Problem nam je samo sto je razlika u kvaliteti trenera ogromna. Helanka Mulalic je Murinjo i Gvardiola za ono nase debelo govedo.
No,valjda cemo uz srecu i to prevazici !!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 avg 2022, 16:14

napoleon72 je napisao/la:
22 avg 2022, 15:10
A i ti bi sve preko noci jbt. Stvarno smo teska publika.
Polahko, bice do Nove godine, taman da se pocastis za praznike.
Hahahahahahahahahaha evo cekam od 27.7 za nadat se da će doći do nove

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2022, 16:15

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 avg 2022, 15:59
Lucas je napisao/la:
22 avg 2022, 15:32
FCUM je napisao/la:

Ma nije do lige vec nasi sredinom augusta hoce da dovedu kvalitetnog stopera koji je prosao pripreme,da je slobodan i da ima nase papire.Normalno da neces nikoga naci kad su svi sa ovim opisom davno nasli klub.Trebao se dovesti bilo kakav stoper samo da imamo nekoga,ugovor na pola godine/godinu i na zimu dovedes nekoga.Ne mora biti nikakav aman kvalitet samo da ne izmisljamo sa veznim i bekovima na stoperu.Evo mi smo ovdje spominjali par imena koja nisu losa ali nista nazalost...Gdje ces u sezonu uci sa 2 stopera,obojica jako roviti a jedan ima 18 godina

Sto se tice Anicica,Bojo je u Zrinjskom negdje u martu imao istu povredu i morao na operaciju,ali igrao je na pocetku ove sezone znaci Anicica mozemo ocekivati na proljece vjerovatno
Nema od njega više ništa, što se kaže možeš ga j.bat.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Dave, Gomis99, SHZ82 i 54 gosta.