Naša ekipa? Ako gledaš vezni red i napad, dosta dobro.bodribordo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:42Moje mišljenje za trenutnu situaciju, ekipa je prvoklasna, samo im treba vremena da se razigraju, povjerenje jedno drugom daju i to je to. Fedja je odličan trener, i stojim iza toga do zadnjega dana, zna kako postaviti, kako treba igrati za našu ligu, a takodje zna kako igrati u Europi... Svi smo svjedoci bili šta je uradio sa Veležom u Europi, odličan trener, samo da se ekipa razigra. SVI NA DERBI, JA TE **** ŽELJEZNICARE!Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:36Sa primjerom akademije vidimo kako su mnoge stvari u klubu nedorečene.bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:26
Pa otišao covjek sam, nisu ga placali, bio je u onom periodu kad su Sabrina i Kasum bacali šuplje. Covjek se pokupio, otisao i nije se vise nikad ni vratio.
Ono, krene se s nekim projektom, hajmo prave ljude, a onda negdje zapne i sve u peršun.
Koliko god sam razočaran Feđinom pogubljenošću i time što je pao na prvom ispitu, treba mu dati šansu da pokuša raditi i izgraditi i sebe i ekipu.
Od mijenjanja nema selameta. Koga da dovedemo? Neko šuplje ime koje ćemo dobro plaćati, a svakako se neće snaći u pravoj premijer ligi.
Mi nemamo ni jednog aktivnog stopera, igramo sa rovitim Trakom i Đokanovićem nazad.
I bekovi nam nemaju zamjene kako treba.
Tako da će trebati još na zimu skontati neko pojačanje u odbrani, možda i dva.
Ne znam, ja sam na prvu informaciju da će nam biti trener bio skeptičan. Da, dobro je odradio u GOŠK-u.
Da, dobro je odradio u Veležu.
U FKS? Drugi je to nivo. Traži se titula. Traži se sve. Ne ti ili ja, ne oni koji vole klub. Shvatamo da ne može odmah.
Al masa traži. Pritisak. Ja sam bio iznenađen da je i ono sa TC ispraćeno podrškom poznavajući naše tribine. Al poslije Igmana se vratio stari dobri koševski sjaj.
On tek mora naučiti da se nosi sa pritiskom, da se fokusira na ekipu. Da uči. Da ima taktiku za Igman, Slogu, Posušje, ali i Zrinjski, Borac, komšiluk.
Nije lako biti trener FKS.