Braćo SVI!manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 12:38u petak SVI NA JUG da poderemo kako samo mi znamo !
JUG nas TREBA!!!!!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Braćo SVI!manijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 12:38u petak SVI NA JUG da poderemo kako samo mi znamo !
Ako me ovih 20ak godina praćenja Želje išta naučilo, to je da derbi ne priznaje formu, kvalitet, pare i atmosferu. To i da nikada nismo iskoristili šansu da bilo koga nokautiramo kad nam se otvorilo.
Ovo je nešto najdebilnije što sam vidio. Halal vjera stihoklepcu. Ono, u istoj rečenici spominješ majku i oralni sex.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 20:16Godinama najposjećeniji, uvijek uz tebe najvjerniji!
Pokazati svima kako se to radi!
To nam ku*ac puše majko navijači sarajeva!
Ja navijača i qqrca hahahahahahaha
HAJDE ŽELJO
Hodža je li-la ali bi trebao stisnuti zube.
Ja se bas bojim ovog derbija..oni igraju za spas sezone bukvalno ako popuse ne bi se zacudio da i fedja ode,,,mi smo se uzdigli bez pokrica. Jbni su naprijed jbg, imaju indvidualce koji te sami mogu rijesti..mi zavisimo od nabijanja na santosa i stiline inspirijeimekorisnicko je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:06U ovom trenutku sve govori da ćemo ih klepiti,ali to je derbi i nerijetko bude sve naopako. Naša odbrana je tanka,a njihova ne postoji. Napad im je dobar, ali ni blizu dobar da nadoknadi sve što defanzivno gube. Sa druge strane ekipa im nije sklopljena tako da se mogu braniti.dubioza144 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 15:39Pitari su u plusu samo sto imaju siroku klupu i sve igrace prema naprijed mogu osvjezit sa igracima slicnog ili boljeg kvaliteta a koliko nasa odbrana to moze izdrzat vidjet cemo, mana im je odbrana koja veze nema
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, ristagrad i 47 gostiju.