Kasno je sad , ubiše me sinusi ...
Sinoć vozim za Drač , 8 sati vožnje samo curi iz mene

Sreća postoji Brufen u prahu , iz mrtvih diže

Danas na moru , začepljen samo tako čitav dan ...
Iskihao sam Solomuna , a i neka sam , vrijedilo je itekako

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kasno je sad , ubiše me sinusi ...
Ja valaj najmanje na kožu stavljam parfem, na vrat sprej- dva, ostalo po odjećituzlak1987 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:52Ovi do 50 su mozda i vise precijenjeni od onih sto su 120 i vise KM za 50ml. Recimo ima u CM dosta tih od 50 ali slaba trajnost, dosta ugodnih za nos ima.
A kod ovih od 120 sto su jace marke mozes nekada i ubosti dobar koji odgovara tvojoj kozi. Mada ko ima zafrkanu kozu svaki parfem pojede.
I isto tako rade reformulacije, neke supstance zabrane pa ovi stariji poznavaoci kazu da su bili kvalitetniji parfemi devedesetih, nego sada. Uniste i parfeme koji su dobri, batch ovaj batch onaj i onda nije rijetko i da za 150 KM dobijes parfem koji je onako.
I to je onaj popisan osjecaj kada uzmes nesto sto ti je na prvu bilo ekstra, a onda kasnije ne radi na tvojoj kozi
A kada je dobar nos ti se navikne pa ga prestanes mirisati i kontas da ne mirise uopste.
Tokom ove korone kako je zenama otisao nos nije rijetko i da im parfemi sada smrde
Svaki put se zapitam koliko ima stranih turista koji se zadese u tom periodu u Sarajevu i misle da je to norma
Ja ne smijem ni zamisliti kako je u manjim gradovima kad je Sa ovakva mahala. Izadjes evo SFF, bacis krug, izlazak ti prodje u pozdravljanju, svako svakog zna.
Nije da ima mali broj , od otprilike 15.07 svake noći hejbet turista bude.Jest da nemaju šta raditi poslije jedno 00:00 , ali ko potrefi ovaj datum kad je sff, mislim da se zapita malo i za svoj grad
Posebno ako voziš čale su must have, sat manje više nema neke koristi od njega, a parfem popravlja raspoloženje, to je dokazano i naučno, kako tebi, tako i drugima okolo, kad uđem ujutro u kuhinju na poslu a žene sve pitaju koji je to parfemMarsal je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:33Dat za parfem preko 50 maraka je ludorija po meni, mada ko ima keša zašto ne. Svaka cura u životu koju sam upoznao je rekla da se loži na dobar parfem.
Za cvike bih te pitao da imaš svijetle oči ko ja, ljeti ne mogu funkcionisat, sve škiljim ko horsaš. Za dobre čale ne žalim dat pare.
mislim da je od neke 2012 pravi nalet turista krenuo, prije korone ljeta jbt nema dana da nije grad krcat ... a sad u petak bas dosta ljudi ne znam kad je ovoliko raje bilo u gradu sve puno jbt ... ja sam na pauzi sep. 5/7 dana do 5Suki46 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:36Nije da ima mali broj , od otprilike 15.07 svake noći hejbet turista bude.Jest da nemaju šta raditi poslije jedno 00:00 , ali ko potrefi ovaj datum kad je sff, mislim da se zapita malo i za svoj grad![]()
Bas rijetko glup lik. Sto je najgore ima glupana koji mu pružaju podršku.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:45Jest Beslagic glup i odvratan lik sa onim svojim izjavama na nivou 5 razreda osnovne skole.
Vidio sam. Tačno ne možeš vjerovati za koga su naši očevi, dajdže, amidže, djedovi ginuli. Ni trunke identiteta i samopoštovanja. Za pare bi sve prodali.
Dritan Abazović furka.jasmin10 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 10:22Bas rijetko glup lik. Sto je najgore ima glupana koji mu pružaju podršku.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:45Jest Beslagic glup i odvratan lik sa onim svojim izjavama na nivou 5 razreda osnovne skole.
To je najveći šljam i izrod u BiH. Oni koji izjednačavaju zločine. Misli on glumac, pa s tim mora biti i pametan u više sfera. Toliko mi se zgadio…jasmin10 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 10:22Bas rijetko glup lik. Sto je najgore ima glupana koji mu pružaju podršku.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:45Jest Beslagic glup i odvratan lik sa onim svojim izjavama na nivou 5 razreda osnovne skole.
Pa i ne daju mu medijskog prostora, čovjek je zato što je antiSDA izgubio mogućnost da ikada više zaigra u bilo čemu što je domaće produkcije.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:36Ulizuje se smećar Hrvatima da ga ne bi izbacili. Da su pametni u Sarajevu i bilo gdje u BiH da mu ne daju medijskog prostora, pa nek onda pravi storije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.