Uvijek je tako i trebalo da bude, egzekutor hladne glave koji rutinski rješava penaleSarajlijica1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 10:12Slijedeci grac koji uzme da opuca penal je najveci mudonja![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Ferrante071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Ma pustit Ikiću sve prekide, od kornera, slobodnog, penala, samo nek je bekovi iz auta bacaju
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 22 avg 2022, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Puzigaca brat, uzme je, zažmiri i fisne je..promasenog nije imaoFerrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 10:15Uvijek je tako i trebalo da bude, egzekutor hladne glave koji rutinski rješava penaleSarajlijica1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 10:12Slijedeci grac koji uzme da opuca penal je najveci mudonja![]()
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
To sam i ja razmisljaoObjektivac1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:23Zamisli scene na forumu, Kapić dadne gol konama u 95' za vodstvo![]()

ide zelji trica u prvom poluvremenu. Mora nas ocepiti negdje 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Meni je prvo Krste nabijao traume s tim penalima, sad ovi lelemudaniSarajlijica1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 10:12Slijedeci grac koji uzme da opuca penal je najveci mudonja![]()

Bolje da nam i ne svira, samo se još više syebeš.
Pomalo, kakva trica.
Očekujem bunker s obje strane i čuvanje mrtve nule.
Poraženi leti ko fišek.
Dobro, ovaj naš možda ne, al Sablja zna da životom mora nulu braniti na derbiju.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nismo ih dobili na Grbavici 3.5 godine a Mulalic u 4 utakmice nema poraza protiv nas,vrijeme je

Poslije 3 kiksa ide jedna pobjeda
Ocekujte min.1 gol za nas u prvom poluvremenu sigurno
Njima je jedino napad bas dobar,navalni red Stilic,Santos,Gasal,Amoah nije nimalo bezazlen.Uz njih mozda jos Bender i Cocalic vrijedni pomena,bekovi su im bas kriticni kao i vezni.Po meni sva 3 scenarija na kraju su moguca.Moramo ici na pobjedu,jos jedan kiks nije opcija za nas.Da smo dobili Igman i Slobodu mogli smo dosta rasterecnije uci u derbi
So se tice sastava najrealnije
Dizdarevic,Musa,Trako,Drobarov,Tomasevic,Djokanovic, Cirjak,Ikic,Dzafic,Suljic,Mulahusejnovic
Ili opcija br.2 da Djokanovic igra stopera a Tarik Ramic u vezi sa Cirjakom.Uglavnom ili Trako ili Ramic ce morati poceti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 avg 2022, 11:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa treba završiti prije svega jer podsjeća na onog ćubaša Travančića ovim potezom.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:31Kapić je završio sa Sarajevom.Objektivac1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:23Zamisli scene na forumu, Kapić dadne gol konama u 95' za vodstvo![]()
Zato jer je plitak i izbacuje ovakve gluposti na društvene mreže.
Mada je to uglavnom slika prosječne naše 'zvijezde'.
Šiša, cigara, piva i deri.
Curice se kupe ko muhe na go.vno.
Lagano, a na terenu qarinaši.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
I centralni napadač Haračić s dvije lijeveNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:02Nismo ih dobili na Grbavici 3.5 godine a Mulalic u 4 utakmice nema poraza protiv nas,vrijeme je![]()
Poslije 3 kiksa ide jedna pobjeda
Ocekujte min.1 gol za nas u prvom poluvremenu sigurno
Njima je jedino napad bas dobar,navalni red Stilic,Santos,Gasal,Amoah nije nimalo bezazlen.Uz njih mozda jos Bender i Cocalic vrijedni pomena,bekovi su im bas kriticni kao i vezni.Po meni sva 3 scenarija na kraju su moguca.Moramo ici na pobjedu,jos jedan kiks nije opcija za nas.Da smo dobili Igman i Slobodu mogli smo dosta rasterecnije uci u derbi

Ne mogu oni naubacivati koliko ovaj može promašiti.
Doduše, protiv nas je svaka klada proigrala, pa nije isključeno ni da će ovaj

Ne bih rekao da je u ovom momentu neriješeno kiks.
Sve osim poraza je ok. Kako oni imaju slabih tački, imamo ih i mi.
Koševo Zapad
Ma i ja sam rekao 2+ im dajemo u prvom pol.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Dudicu pobjedi ovo i zaboravljamo tuzlu i igman 

FC United Of Manchester !
- ElCartel11
- Kontakt:
Kone igraju toplo hladno. Dobili su Zrinjski i Tuzlu sto nije bezazleno tako, da ako nam nametnu neki svoj ritam ne piše nam se nista dobro.
A mi ovakvi kakvi jesmo ako ne budemo koristili svoje prilike, kao po obicaju ce nas stici kazna.
A mi ovakvi kakvi jesmo ako ne budemo koristili svoje prilike, kao po obicaju ce nas stici kazna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
2+ im dajemo u prvom poluvremenu, a do sad u prvom poluvremenu, skupa s prijateljskim, zabili 4 gola (sva 4 u prijateljskim). U drugom poluvremenu imamo 27 golova. Bas ono realno da cemo nekog nabusit u prvom.
Nadam se da se Fedja nece zaletit ko bekan jer bismo u tom slucaju vjerovano imali dva gola zaostatka na poluvremenu. Prvo poluvrijeme iskljucivo branit svoj gol, ne trosit se i otic na odmor sa 0:0 a u drugom napast i probat doci do pobjede. Mi od prve.minute srljamo nekud, primimo glup gol, pa nemamo plan B za nastavak.
Nadam se da se Fedja nece zaletit ko bekan jer bismo u tom slucaju vjerovano imali dva gola zaostatka na poluvremenu. Prvo poluvrijeme iskljucivo branit svoj gol, ne trosit se i otic na odmor sa 0:0 a u drugom napast i probat doci do pobjede. Mi od prve.minute srljamo nekud, primimo glup gol, pa nemamo plan B za nastavak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Je li moguće da vi fakat mislite da je on ovo izbacio?Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:04Pa treba završiti prije svega jer podsjeća na onog ćubaša Travančića ovim potezom.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:31Kapić je završio sa Sarajevom.Objektivac1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:23Zamisli scene na forumu, Kapić dadne gol konama u 95' za vodstvo![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nije CR da mu neko drugi vodi profil na ig ili gdje je već ovo izbačeno.skoJaa je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:34Je li moguće da vi fakat mislite da je on ovo izbacio?Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:04Pa treba završiti prije svega jer podsjeća na onog ćubaša Travančića ovim potezom.
Mislim još je veća budala ako je dopustio da mu neko drugi ulazi na profil i napravi probleme.
Kakogod, na slici je on s cigarom i rekao bih pijan.
U jeku sezone, vrlo profesionalno.
Koševo Zapad
Vi sto ste preoptimisticni i najavljujete nekakvo rasturanje kona nemojte smetnuti sa uma da su oni ovakvi kakvi su vec pobijedili dvije najjace ekipe lige, tako ne zalijecite se u prognozama. Mi moramo biti pravi i da svako dadne svoj maximum pa nece ni rezultat tada izostati.
Da smo najjaci i nismo ocigledno, tako da ima sansezagorski je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:53Vi sto ste preoptimisticni i najavljujete nekakvo rasturanje kona nemojte smetnuti sa uma da su oni ovakvi kakvi su vec pobijedili dvije najjace ekipe lige, tako ne zalijecite se u prognozama. Mi moramo biti pravi i da svako dadne svoj maximum pa nece ni rezultat tada izostati.

- Shategabri
- Kontakt:
Motiva im sigurno neće faliti.zagorski je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:53Vi sto ste preoptimisticni i najavljujete nekakvo rasturanje kona nemojte smetnuti sa uma da su oni ovakvi kakvi su vec pobijedili dvije najjace ekipe lige, tako ne zalijecite se u prognozama. Mi moramo biti pravi i da svako dadne svoj maximum pa nece ni rezultat tada izostati.
Mulalić već ima iskustvo u derbijima, Feđi je prvi.
Nama pozadi sve prolazi. Nadam se da ćemo zatvoriti nekako krila.
Napad će uraditi svoje, sad je pitanje realizacije.
Mislim da smo najviše puta pogodili okvir gola od početka sezone.
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Sutnja je odobravanje. Da nije on to izbacio, oglasio bi se na neki nacin. Prodje cijela nedjelja, evo i ponedjeljak prolazi, niko nista.skoJaa je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:34Je li moguće da vi fakat mislite da je on ovo izbacio?Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:04Pa treba završiti prije svega jer podsjeća na onog ćubaša Travančića ovim potezom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Postavlja se pitanje koliko Rifeta Kapića mi imamo u ekipi?napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 12:05Sutnja je odobravanje. Da nije on to izbacio, oglasio bi se na neki nacin. Prodje cijela nedjelja, evo i ponedjeljak prolazi, niko nista.skoJaa je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:34Je li moguće da vi fakat mislite da je on ovo izbacio?Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:04
Pa treba završiti prije svega jer podsjeća na onog ćubaša Travančića ovim potezom.
Ko god vidi nekog našeg igrača kako se opija i puši dužan je da ga slika i objavi na sramotu.
Postavlja se i pitanje kakva je to disciplina kad se u jeku sezone može živjeti kako hoće, raditi šta hoće, dakle sve na štetu kluba.
A najveće plate imaju u ligi.
To je čist bezobrazluk i to bi trebala biti nula tolerancija.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos i 12 gostiju.