FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kapic je dobar igrac ali treba uzeti njegovu statistiku od kako se vratio i vidjeti sta je uradio i koliki je njegov doprinos....mislim da nista nije statisticki bolji od malog Ramica..manje ja grijesim na terminu kad dodajem loptu,tacniji su mi pasovi... na kraju igrac koji prima 10+ hiljada barem mora od 10 udaraca 5 po golu osutati... profesionalac je...to se ocekuje
jeste vidjeli eurogol Pidre 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakva bomba pidronija u dresu ST Louisa auuu 
Yebem ga rumena sto kod nas nije onako sutnuo nikad
Salim se, samo tako nek nastavi
Doduše dobio je crveni kasnije, ali nema veze

Yebem ga rumena sto kod nas nije onako sutnuo nikad

Salim se, samo tako nek nastavi
Doduše dobio je crveni kasnije, ali nema veze

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- napoleon72
- Kontakt:
Prije svega je glupo imat tog zadnjeg veznog koji te kosta 10+ hiljada, taman on bio Pirlo licno. To je problem selekcije ekipe, trebalo bi napravit neki salary cap i range plata, da se zna na koje pozicije treba iskesirat lovu a za koje ti moze slicno pruzit jeftinija opcija. Jedan stoper, desetka, oba krila i spic, to su pozicije gdje bi morao imat top igrace i gdje ih treba fino i platit. Mozda i golman. A zadnji vezni, bekovi i drugi stoper komotno mogu bit juniori ili neke jeftinije varijante tipa Cirjak, evo Tomasevic itd. A imat zadnjeg veznog kojem dajes 15 milja a lose krilo ili desetku je kao da ti ne radi motor i mjenjac a ti ulazes pare u klimu i kozna sjedista.Trenbolon je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:51Kapic je dobar igrac ali treba uzeti njegovu statistiku od kako se vratio i vidjeti sta je uradio i koliki je njegov doprinos....mislim da nista nije statisticki bolji od malog Ramica..manje ja grijesim na terminu kad dodajem loptu,tacniji su mi pasovi... na kraju igrac koji prima 10+ hiljada barem mora od 10 udaraca 5 po golu osutati... profesionalac je...to se ocekuje
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koja je ovo liga, treća?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najveca steta je zbog nacina, ejj promasen penal i tjera se igrač-tesko da to jos ima igdje, kod nas to postalo realno(Crnkić, Hrustemović, Melunović, Krste, Sarić...), stvara se za sve neke druge igrace očajna slika kluba/navijača..mma_hz je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:50Da kazu da je zatrazio ispisnicu,steta ne zbog neke kvalitete aman vec zbog manjka igraca na toj poziciji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:31Kapić je završio sa Sarajevom.Objektivac1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:23Zamisli scene na forumu, Kapić dadne gol konama u 95' za vodstvo![]()
- napoleon72
- Kontakt:
S Rashidom i nije bas manjak. Cirjak i Ramic kao kreativni, Djokanovic i Rashid kao trkaci i defanzivno orijentisani. Plus Alisah koji treba da pocne dobivat priliku.mma_hz je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:50Da kazu da je zatrazio ispisnicu,steta ne zbog neke kvalitete aman vec zbog manjka igraca na toj poziciji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:31Kapić je završio sa Sarajevom.Objektivac1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 08:23Zamisli scene na forumu, Kapić dadne gol konama u 95' za vodstvo![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Brate za Rashida i ne znamo jel kakva zajebancija,a ko ce ti na stopera..ja ti garantujem da ti ide Djoka na stopera do kraja polusezone,napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:29S Rashidom i nije bas manjak. Cirjak i Ramic kao kreativni, Djokanovic i Rashid kao trkaci i defanzivno orijentisani. Plus Alisah koji treba da pocne dobivat priliku.
Rekao je to i Fedja ,da mu se svidja kako pravi viska na stoperu.
Ugl ti bukvalno ostajes na Cirjaku i Ramicu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nije samo zbog penala(mada i to mu je veliki minus)u ovom drugom mandatu igra bas lose.Nekako sporo djeluje,trka 0,rijetko kad neki upotrebljiv pas uputi vecinom su to ili prvom do sebe ili nesto nigdje veze sto protivnik procita i presjece,o asistencijama i golovima da ne govorim.Jednostavno razlika izmedju njega i Cirjaka je prevelika a sigurno Kapic ima bar duplo vecu platu(sigurno je top 5 u ekipi po tome)propoklopac je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:22Najveca steta je zbog nacina, ejj promasen penal i tjera se igrač-tesko da to jos ima igdje, kod nas to postalo realno(Crnkić, Hrustemović, Melunović, Krste, Sarić...), stvara se za sve neke druge igrace očajna slika kluba/navijača..
Hvala mu i sretno ali razocarao je.Imamo igraca tu,Cirjak,Abubakar,Ramic,Djokanovic mogu isto Alisah i Kobiljar
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma dajte ljudi ba ,pa kakvi su to karakteri ako te otjera skandiranje 30 tak ljudi u huji...kakva je to placi.picka od igraca ako pobjegne radi toga.propoklopac je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:22Najveca steta je zbog nacina, ejj promasen penal i tjera se igrač-tesko da to jos ima igdje, kod nas to postalo realno(Crnkić, Hrustemović, Melunović, Krste, Sarić...), stvara se za sve neke druge igrace očajna slika kluba/navijača..
Ja se u saobracaju do posla posvadjam i popickaram sa 5,6 ljudi i prijetimo jedni drugima glavu otkinuti

FK SARAJEVO.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Da bar da je to razlog druže. Otkad je dosao ovdje nista konkretno nije uradio, nema snage za vise od 60 min a plata ko svi oni wunderkindovi iz Dinama koji igraju na posudbi u Zrinjskom. Promaši penal hoce da ide hahahahaha i šlag na tortu je svakako slika p'jan sa cigarom u ustima bez obzira hakovan ili ne ono je bruka. Jedan Benko se istjerao zato sto je popio 2-3 pive a ovaj nas javno piša i da niko ne reaguje, ne moze tako. Vrijeme je da se smanje plate drasticno i da se uvedu veliki bonusi kada se tekma pobijedi, da gol,asistencija itd valjda ce Ismir a i Emir to uvidjeti.propoklopac je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:22Najveca steta je zbog nacina, ejj promasen penal i tjera se igrač-tesko da to jos ima igdje, kod nas to postalo realno(Crnkić, Hrustemović, Melunović, Krste, Sarić...), stvara se za sve neke druge igrace očajna slika kluba/navijača..
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Kad vec imamo moc da tjeramo radi penala, hajmo i Dalu fotosopirat kakvu sliku i otjerat i njega, i on je promasio penal u finalu kupa. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa igra ono sto treba odnosno sto trener traži od njeg, dobro zatvara defanzivno sto se ne vidi a to je segment gdje smo mi katastrofa. Nije sve u golovima i driblanju.
-
- Kontakt:
Nije stvar da li mu je to jedini razlog za otici, ja naglasavam da je očaj teski izgovoriti s tribine igracu kluba za koji navijas iz sve snage onakeve stvari samo zbog promasenog penala, mene iskreno bilo stid biti na onoj tribini u tom trenutku, ok svi smo mi bili razaocarani u najmanju ruku, ali ja nikad ne bi potegao "odlazi" zbog promasenog penala. Baš će neki naredni izvodjac penala biti koncentrisan nakon ovih desavanja...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:40Da bar da je to razlog druže. Otkad je dosao ovdje nista konkretno nije uradio, nema snage za vise od 60 min a plata ko svi oni wunderkindovi iz Dinama koji igraju na posudbi u Zrinjskom. Promaši penal hoce da ide hahahahaha i šlag na tortu je svakako slika p'jan sa cigarom u ustima bez obzira hakovan ili ne ono je bruka. Jedan Benko se istjerao zato sto je popio 2-3 pive a ovaj nas javno piša i da niko ne reaguje, ne moze tako. Vrijeme je da se smanje plate drasticno i da se uvedu veliki bonusi kada se tekma pobijedi, da gol,asistencija itd valjda ce Ismir a i Emir to uvidjeti.propoklopac je napisao/la: ↑22 avg 2022, 09:22Najveca steta je zbog nacina, ejj promasen penal i tjera se igrač-tesko da to jos ima igdje, kod nas to postalo realno(Crnkić, Hrustemović, Melunović, Krste, Sarić...), stvara se za sve neke druge igrace očajna slika kluba/navijača..
Sad kad portali krenu s bomba naslovima da je Kapić otisao zbog promasenog penala..
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 22 avg 2022, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slijedeci grac koji uzme da opuca penal je najveci mudonja