FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 21 avg 2022, 22:45

Nisu navijaci krivi i ne treba te dvije stvari izjednacavati, jedno su pljuvači a drugo navijaci. Psovanje, ismijavanje, pljuvanje nikad nije donijelo dobro FKS takav nacin podrške je kontra produktivan. Isto da ti neko na poslu psuje majku i sestru i ti kazes sad cu bolje raditi motivisale me uvrede, hoces malo sutra, udavio bi ga da mi to neko radi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 avg 2022, 22:48

cookiech je napisao/la:
21 avg 2022, 22:37
joker90 je napisao/la:
21 avg 2022, 22:26
Na kraju ce opet nekako navijaci biti krivi i "toksicni". :rol: Ode nas 5k u Zenicu, kantanje primimo, aplauz im damo na kraju i "ti ne brini". Kao zahvalnicu dobijemo onu rapsodiju protiv Igmana. Opet nas dođe preko 2k u Zenicu i onda Rile nas lijepi nakon penala objavljuje slike "gdje je najjaci". I navijaci toksicni.. :lol:
Znas li sta znaci biti toksican?
Evo prosvijetli me posto ovi sto su nezadovoljni navijacima pisu da smo toksicna, nezdrava sredina.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 21 avg 2022, 22:59

joker90 je napisao/la:
21 avg 2022, 22:48
cookiech je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Na kraju ce opet nekako navijaci biti krivi i "toksicni". :rol: Ode nas 5k u Zenicu, kantanje primimo, aplauz im damo na kraju i "ti ne brini". Kao zahvalnicu dobijemo onu rapsodiju protiv Igmana. Opet nas dođe preko 2k u Zenicu i onda Rile nas lijepi nakon penala objavljuje slike "gdje je najjaci". I navijaci toksicni.. :lol:
Evo prosvijetli me posto ovi sto su nezadovoljni navijacima pisu da smo toksicna, nezdrava sredina.
Samo nemoj ti dolazit na tekmu i takvi kao ti i onaj lovacnajelene, mosarajvo, joker i vidjeces rezultata. Takvima zakonom treba zabraniti dolazak. Poslje slobode svak normalan koke bio s djecom nece vise nikad pored onakvih psovki.
Kad se takvi rijesimo bicemo zdrava sredina al nazalost tesko.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 avg 2022, 23:02

Ne moze ih nista oprati, dovoljno smo zivota sebi skratili, ali pobjeda na derbiju je uvijek dobrodosla
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 avg 2022, 23:03

Kad kupis klub sebi, pa ti zabrani. Godisnju imam i doci cu na koju hocu tekmu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 21 avg 2022, 23:06

bordobijeli je napisao/la:
21 avg 2022, 19:28
fks74 je napisao/la:
21 avg 2022, 19:21
Ahmetović nije nikada napravio nikakvu grešku i uvijek je davao 100% i opet mu se poslije povrede svašta pisalo i psovalo . Odgovorno tvrdim da nas nema gorih.
Faruku Ihtijarevicu umro otac, par dana poslje momak stisnuo zube i igra utakmicu, pojedinci s istoka mu psuju babu, licno bio prisutan. Jest to bilo par ljudi al mozes misliti kako se osjeca igrac u tom momentu. Ne treba sve u isti koš, puno vise je onih normalnih, al nazalost cesto negativci koji su u manjini budu glasniji.
Tako je brate 100 %
Najgori navijači ubjedljivo.
Čast pravim navijačima al nažalost ovi "lajavci" su glasniji. Jos sebi nisam dosao, utakmica nije krenula jebu mrtve Nardinu. I sebe idioti nazivaku navijacima. Idi kupite ovce i lijecite svoje frustracije.

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 21 avg 2022, 23:10

joker90 je napisao/la:
21 avg 2022, 23:03
Nažalost dok takvi dolaze mnogi nece zbog takvih. Da slusaju vase frustracije. Zbog takvih cemo uvjek biti nezdrava i toksicna sredina. I zbog takvih igraci koji su igrali kod mas tek proigraju kad odu u druge klubove. Ti kupio godisnju i to ti daje zapravo da nekom **** mrtve i to nasim igracima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 avg 2022, 23:17

sanco2200 je napisao/la:
21 avg 2022, 23:10
joker90 je napisao/la:
Nažalost dok takvi dolaze mnogi nece zbog takvih. Da slusaju vase frustracije. Zbog takvih cemo uvjek biti nezdrava i toksicna sredina. I zbog takvih igraci koji su igrali kod mas tek proigraju kad odu u druge klubove. Ti kupio godisnju i to ti daje zapravo da nekom **** mrtve i to nasim igracima.
Jesi ti jaraniko debil ili sta? Kome bolan psujem mrtve? Rekao bi covjek da si pored mene bio na tekmi. Nisam ni ovom nesretniku Rifetu nista rokao u Zenici poslije tekme, niti planiram, a da hocu vjeruj da mi ti ne bi zabranio. Vas par guzicara ovdje ima koji filozofiraju, dobijete godisnje valjda od ovih hedova biznisa iz kluba i onda odbrana svega po sluzbenoj duznosti. Ako je raja nezadovoljna, nece sigurno neki sanco da ih usutka ni određuje ko ce sta pisati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 21 avg 2022, 23:27

joker90 je napisao/la:
21 avg 2022, 23:17
sanco2200 je napisao/la:
21 avg 2022, 23:10
joker90 je napisao/la:
Jesi ti jaraniko debil ili sta? Kome bolan psujem mrtve? Rekao bi covjek da si pored mene bio na tekmi. Nisam ni ovom nesretniku Rifetu nista rokao u Zenici poslije tekme, niti planiram, a da hocu vjeruj da mi ti ne bi zabranio. Vas par guzicara ovdje ima koji filozofiraju, dobijete godisnje valjda od ovih hedova biznisa iz kluba i onda odbrana svega po sluzbenoj duznosti. Ako je raja nezadovoljna, nece sigurno neki sanco da ih usutka ni određuje ko ce sta pisati.
Bio sam na utakmici sa Igmanom i Slobodom i onakve psovke svojim igracima su dobrog psihologa. Najmanje 10 likova oko mene Nardinu jebu mater i sve mrtve u prvoj minuti. Suljicu isto.
Nemoras ni pljeskati al onu su odron od navijaca.
Sta bi trebali navijaci Celzija danas **** mrtve svojim igracima sto primise tricu od Lidsa.
Ponavljam necemo nikad biti zdrava sredina zbog navijaca ko kod nas bude vodio i bez obzira ko bude igrao. Jer su svi na kraju bili isprozivani

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 avg 2022, 23:31

Ma i to je vala izvikano, za igrace koji proigraju u drugim klubovima. Proigrao Bilbija, i ko jos? Jukic tu i tamo, al ko bi ga kod nas gurao pored onakvog Tatara onda? A i dole nije neka klasa vala. Tatar evo u Borcu nevidljiv, Radovac u Velezu nije bolji nego sto je kod nas bio, Andjusic jest al je od nas i otisao mlad i bez neke prave sanse, al nikad mu se nije psovalo i vrijedjalo. Pavlovic je i kod nas bio golman koji brani nemoguce pa primi neki pacerski gol, to je nastavio u Borcu. Stojcev poslije nas kharina, u Tuzli nevidljiv bio. Gavric los i u Tuzli kao sto je i kod nas bio, Hebiba, Bodula i Dupovca tek treba da vidimo, Novakovic u Radniku definitivno losiji igrac nego sto je bio kod nas, Todorovic jest bio malo bolji nego kod nas realno. Barbaric u Zrinji slabiji igrac, Krpic od nas premlad otisao, Alishpahic kod nas nije ni igrao od povreda al je i njihov navijac pa se preporodio tamo. Stanojevic u Leotaru gori igrac. Crnkic u Tuzli po meni gori, jer je kod nas uz Dulju bio najbolji igrac sezone 16/17, lose se zavrsila ta epizoda al da je prodisao kad je otisao, nije vala.

Moglo bi se ovako do sutra nabrajat, al vidi se da je to mit i da mi igraca proglasimo uspjesnim jer je nama zabio u nekom od susreta. Vecina zapravo nije bila nimalo bolja nego kod nas, al se stvara neki mit da svaki prekuca ligu i pruzi najbolje od sebe tek kad ode od nas.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 avg 2022, 23:40

Svaki prelazni nam ode deset igraca, dvojica negdje proigraju. Ka'e jesi vidio svi poslije nas razvaljuju! A na svakog Bilbiju, imamo 5 taraba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 21 avg 2022, 23:53

U engleskoj premier ligi svakako nema navijaca sve su to simpatizeri stariji ljudi djeca i turisti
Kod nas taj model ne pali jer niko iz arabije i omana ne gleda fudbal a pogotovo nas fudbal
Primjere tih kamera i zabrana smo vidjeli u dinamu pa imate primjer da igraju grupnu fazu protiv arsenala i na stadionu 2000 ljudi ko da im dolazi varazdin
Na istoku ima svega ali najvise pravih navijaca koji zive za FKS i koji cijelu svoju sedmicu podredjuju toj utakmici i naravno da imaju pravo izraziti nezadovoljstvo kada manekeni igraju kao sto su igrali protiv igmana i tuzle, kada objavljuju storye slicne rifetovim
Do smrti odani!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2022, 23:58

Jesmo li dovoljno razapeli Kapica ili cemo jos?
To sto vi kontate, da samo kod nas igraci puse i piju je vaš problem. Sto prije shvatite, da su to skoro svi sminkercici kojim je Bog dao, da primaju masne pare za udaranje lopte, a oni ih onda koriste na gluposti bice vam lakse.

Pa najvece fudbalske zvjezde su svako toliko uhvacene mortus pijane i drogirane. Ali kad igraš dobro to nikog i ne zanima. Kad igraš ovako kao Kapic i klub ti izgleda ko skup amatera onda mogu razumjeti ovoliki gnjev.
Ali opet ponavljam to je sve normalno za danasnje fudbalercice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2022, 00:05

Kakvi debili ovdje pisu ovo je cudo,cuj nemoj dolaziti na tekme sto analiziras utakmicu i sto kritikujes igre koje su bile ocajne. Posto ova nakaza proziva kako ti znas retardu da ja psujem igracima? Nikad u zivotu im nisam psovao niti isao na istok al za tebe i takve slicne sam navijac u pravom smislu te rijeci. Bio sam od evrope do svih bh sela,imam garantujem 10 puta vise tekmi od tebe,ma kakvi 10 jedno 50 puta vise. Posto si curica prestani da dolazis na tekme posto svakako na iste i ne ides. Hajduk,Zvezda,Partizan itd kod njih je pritisak 100 puta gori i sve je x100 u odnosu na nas klub. Ajd sad idi placi Mortemu il nek me provjeri da nisam plavi gurbet pa da me banuje. Hebo majku evo bas vidim i navijaci A.Madrida se sukobise sa igracima bas toksicna sredina

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 22 avg 2022, 00:24

SVI NA STADION LJUBE ALIČIĆA! YEBEM TE ŽELJO

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 22 avg 2022, 00:31

FKSDoGroba je napisao/la:
22 avg 2022, 00:24
SVI NA STADION LJUBE ALIČIĆA! YEBEM TE ŽELJO
Daj mi majko sibicu i kantu benzina.. j.ebi zelju Sarajvo!!
1946-1987

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 22 avg 2022, 00:50

Ma ima raje psuje našim igračima brutalno, iz kojih razloga jel to uvijek iz "ljubavi prema fks" ja se nadam da jest, na neki čudan način. Al to jednostavno igrači moraju ignorisat isto ko i mi na tribinama, ako baš ne možeš slušat, odmaknes se ili ih nadglasaš navijanjem i podrškom i to je to. Psovalo se i psovace se.

O Kapicu ko igraču. Nema motoriku koja bi bila poželjna na njegovoj poziciji, al on je tip igrača pjanica, hadziahmetovica, jovana blagojevica, veratia, crepulje. Što bi se reklo deep lying playmaker. Uloga da započinje napade i kontroliše ritam kad dominiramo na terenu. Kolko god to bilo nepopularno reć u ovom momentu mislim da on taj dio posla radi ok. U defanzivi je loš i mi sebi to često ne možemo priuštiti što je i Feđa skonto i ostavio ga na klupi sad. Iako je mali Ramić sličan igrač. I po meni nije bio loš ove sezone. Na prvu se mogu sjetit onog napada koji je izvuko i na kraju gurnuo suljicu za prečku protiv Posušja il kad je majstorski izbacio Dala kod prvog gola protiv Sloge. Ok mi je da većina misli da je loš i moguće da ja pogrešno gledam. Helem nejse, ova glupost sa storijem, fakat ne kontam odakle mu ovo. Predstavlja se i u izjavama i objavama i svemu još odavno ko naš navijač, igro je tu od juniora, ako je ovo uradio sad, a nije iz albuma nekog, pokazao je veliko nepoštivanje i raja i klub će mu teško progledat kroz ovo, svaki loš pas će se neko sjetiti ovog. Ne vjerujem da je psihički jak da to gura.
Samo naprijed Saraj'vo!

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 22 avg 2022, 00:54

joker90 je napisao/la:
21 avg 2022, 22:48
cookiech je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ti si ocit primjer toga
Sve mi znamo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 avg 2022, 00:56

Tele33 je napisao/la:
22 avg 2022, 00:50
Ma ima raje psuje našim igračima brutalno, iz kojih razloga jel to uvijek iz "ljubavi prema fks" ja se nadam da jest, na neki čudan način. Al to jednostavno igrači moraju ignorisat isto ko i mi na tribinama, ako baš ne možeš slušat, odmaknes se ili ih nadglasaš navijanjem i podrškom i to je to. Psovalo se i psovace se.

O Kapicu ko igraču. Nema motoriku koja bi bila poželjna na njegovoj poziciji, al on je tip igrača pjanica, hadziahmetovica, jovana blagojevica, veratia, crepulje. Što bi se reklo deep lying playmaker. Uloga da započinje napade i kontroliše ritam kad dominiramo na terenu. Kolko god to bilo nepopularno reć u ovom momentu mislim da on taj dio posla radi ok. U defanzivi je loš i mi sebi to često ne možemo priuštiti što je i Feđa skonto i ostavio ga na klupi sad. Iako je mali Ramić sličan igrač. I po meni nije bio loš ove sezone. Na prvu se mogu sjetit onog napada koji je izvuko i na kraju gurnuo suljicu za prečku protiv Posušja il kad je majstorski izbacio Dala kod prvog gola protiv Sloge. Ok mi je da većina misli da je loš i moguće da ja pogrešno gledam. Helem nejse, ova glupost sa storijem, fakat ne kontam odakle mu ovo. Predstavlja se i u izjavama i objavama i svemu još odavno ko naš navijač, igro je tu od juniora, ako je ovo uradio sad, a nije iz albuma nekog, pokazao je veliko nepoštivanje i raja i klub će mu teško progledat kroz ovo, svaki loš pas će se neko sjetiti ovog. Ne vjerujem da je psihički jak da to gura.
Ramić je protiv slobode imao zaista dobru utakmicu, npr ka nazad je svoje zadatke odlicno radio, a radio je veoma pametan i jak pressing ka naprijed, 2-3 puta je ukrao loptu radi nepažnje protivnika.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 avg 2022, 01:01

Ništa Jukić nije proigro, ista kljusina ko i kod nas kad je bio razlika samo u tome što je Zrinjski bolja ekipa i sistemski posloženija pa njegove gluposti manje dolaze do izražaja
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, meecko i 33 gosta.