Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Najgore su ove prognoze na pocetku sezone. Te ovaj ce biti ovdje te ovaj ce biti ondje i na kraju posipanje pepelom. Ni Napoli ni, ni Romu pa cak ni Fiorentinu ne mozes jos otpisati iz utrke za Scudetto iako ovi zadnji imaju najmanje sanse ali ima ona. dobra stara izreka lopta je okrugla LuLa tandem je strasan za Seria A , ali tandem Osimhen i Kvaratschelia jednom kad se uigraju ce biti jos strasniji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napoli i Roma jednostavno nemaju to u sebi. Top 4 im je plafon. Naravno da je dobro da liga ima 5-6 kvalitetnih ekipa, ali neke jednostavno nemaju ono nešto za scudetto.
Ali vidjet ćemo. Samo znam da će ovo biti teška i duga sezona, i da će biti svega i svačega. Pogotovo nakon Mundijala.
Ali vidjet ćemo. Samo znam da će ovo biti teška i duga sezona, i da će biti svega i svačega. Pogotovo nakon Mundijala.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako je ovaj balvan dogurao do Milana jbt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
zar nisu na terenu najbolji lijevi bek univerzuma, alžirski messi, novi pirlo, hrvatski mbappe i najbolji štoper galaxije? 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sve ce to biti nakon penala, ali sad su oni jos uvijek svi najobicniji krivci.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:21zar nisu na terenu najbolji lijevi bek univerzuma, alžirski messi, novi pirlo, hrvatski mbappe i najbolji štoper galaxije?![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- nextterrain
- Kontakt:
Neki ljudi nikad nista ne nauceBuffonGigi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:27Sve ce to biti nakon penala, ali sad su oni jos uvijek svi najobicniji krivci.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:21zar nisu na terenu najbolji lijevi bek univerzuma, alžirski messi, novi pirlo, hrvatski mbappe i najbolji štoper galaxije?![]()
Kakva Atalanta, propali ljudi, nema im najboljih igraca, pritom Malinovski odlazi. Lagana pobjeda za najbolji tim u Evropi 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dobra utakmica, gledljiva. Ruslan se ne ostavlja onako na otvoren sut. Milan jak na lijevoj strani nema sta, jos da je Leao ozbiljniji
, zato desno Calabrija Messias lol.

embrace the chaos
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opet pljuvanje Milana nakon meča i po, kao i bezbroj puta u zadnje dvije i po godine. I opet će neki pojesti svoje riječi na kraju sezone.
@Denno, svi mi kao i cijela evropa znamo da nemamo desno krilo, samim tim pati i desni bek. Ali iz nekog razloga Maldini ne riješava taj problem.
Solidan meč, ništa posebno niti jedni niti drugi. I da Atalanta je lošija nego prethodnih sezona i to će se vidjeti tokom sezone.
@Denno, svi mi kao i cijela evropa znamo da nemamo desno krilo, samim tim pati i desni bek. Ali iz nekog razloga Maldini ne riješava taj problem.
Solidan meč, ništa posebno niti jedni niti drugi. I da Atalanta je lošija nego prethodnih sezona i to će se vidjeti tokom sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Atalnta se izgleda uozbiljila, u smislu da nema više bezglavog jurišanja naprijed.
Jeste mali uzrok, jedna utakmica i jedno poluvrijeme.
Jeste mali uzrok, jedna utakmica i jedno poluvrijeme.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Prije bih rekao da je uzorak a ne uzrok, al eto to je samo moje misljenje.
daj mu crveni yebemu nenu u slezenu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Na loptu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Steta sto Pioli ne ubaci Bakayoka, da ovako ovim konjima izvali vilicu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilodachodachoni je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:11Vlasnik Briza: "Milan nam je poslao meil gde su pitali koliko kosta de Katalele, umesto 3,5 miliona greskom smo izostavili zarez i napisali 35 miliona, hteli smo da im posaljemo da smo napravili gresku medjutim oni su pristali".
E moj majlande

- BuffonGigi
- Kontakt:
Moze li screenshot Rebicevog starta na Demirala, kad ste ovako poslovicno objektivni vec?
Generalno, realna podjela bodova, s tim da je Milan kontrolisao sredinu terena, al dzaba kad je napad na nivou Radnickog iz Kragujevca. Maldini mora vidjeti da ovoj ekipi treba bar jedan kvalitetan napadac.
Generalno, realna podjela bodova, s tim da je Milan kontrolisao sredinu terena, al dzaba kad je napad na nivou Radnickog iz Kragujevca. Maldini mora vidjeti da ovoj ekipi treba bar jedan kvalitetan napadac.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uzmi ovaj izmisljeni citat pokenjaj se na njega i pojedi to.dachodachoni je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:52da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilodachodachoni je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:11Vlasnik Briza: "Milan nam je poslao meil gde su pitali koliko kosta de Katalele, umesto 3,5 miliona greskom smo izostavili zarez i napisali 35 miliona, hteli smo da im posaljemo da smo napravili gresku medjutim oni su pristali".
E moj majlande![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.