FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma muci se junaci poznaju,sad okrenut malo u svoju korist,valjda i nas sreca pogleda malo. Igraci takodje moraju biti svijesni da navijaci Sarajeva nisu samo pojedinci koji psuju sve zivo,koji su sami sebi teski i isfrustrirani,navijaci Sarajeva su on takodje koji su im davali podrsku i navijali 90 minuta i nakon TC i nakon Igmana
- LovacnaJelene
- Kontakt:
S obzirom da posteno treniramo, ocekujem da nas sreca pogleda 

-
- Kontakt:
HOĆEMO POBJEDU NA DERBIJU!
ILI U NAJMANJU RUKU HTIJENJE I VELIKA BORBA ZA SVAKU LOPTU!
POKAZATI MUDA U SVAKOM DUELU! (NIJE FIGHT CLUB ALI NIJE NI "OBIČNA" UTAKMICA)
NE IZBACIVANJE LOPTE KADA SE VNAGO VALJAJU PO TERENU (SAMO AKO SUDIJA PREKINE IGRU) ITD. **** FAIR PLAY DA TI **** JOŠ JEDNOM!
ILI U NAJMANJU RUKU HTIJENJE I VELIKA BORBA ZA SVAKU LOPTU!
POKAZATI MUDA U SVAKOM DUELU! (NIJE FIGHT CLUB ALI NIJE NI "OBIČNA" UTAKMICA)
NE IZBACIVANJE LOPTE KADA SE VNAGO VALJAJU PO TERENU (SAMO AKO SUDIJA PREKINE IGRU) ITD. **** FAIR PLAY DA TI **** JOŠ JEDNOM!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 21 avg 2022, 20:56, ukupno mijenjano 3 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad je kamere trebo uvest. Zagovara se da se kazni fudbaler kad ne radi jesto kako treba ok.
Vala nek i navijac bude kaznjen kad ne eadi ono sto treba, kad ne navija, kad vrijedja unistava
Vala nek i navijac bude kaznjen kad ne eadi ono sto treba, kad ne navija, kad vrijedja unistava
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Negdje davno sam čitao (ne znam da li je istina ali eto) kako je jedan navijač čelzija (ili koga već, nebitno) jednom dobio upozorenje (email, pošta, poziv, ne sjećam se) jer je stao na stolicu tokom proslave gola/pobjede, uz molbu da to ne ponovi jer će mu biti oduzeta godišnja (upravo ga kamere na stadionu snimile)...wau AFERIM! TAKO SE TO RADI, ali ĐE su oni ĐE smo mi!feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:55Kad je kamere trebo uvest. Zagovara se da se kazni fudbaler kad ne radi jesto kako treba ok.

- feniksptica
- Kontakt:
Ma treba prvo obezbijedit stolice nove na koje se ne smije stat..
Nama treba osnovno. Smece, psovanje i vrijedjanje.
Ne treba sad bit S Koreja jer svakom se desi da ga nekad nesto iznervira sudija nas igras, protivnicki. Ono stadion je nije pozoriste.
Ali ljudi koji psuju od 1do90 pa i poslije hajde jaro ba kuci. Onda vrijedjanje. Ovdje jednom nekom nesto opsujes odmah ide pp to se trazi ko i sta si adresa, al zato igracima nije problem opsovat sve sto imaju po 20x
Kad sebe dovedemo u red mozemo uprojet prstom u igrace za nedisciplinu
Nama treba osnovno. Smece, psovanje i vrijedjanje.
Ne treba sad bit S Koreja jer svakom se desi da ga nekad nesto iznervira sudija nas igras, protivnicki. Ono stadion je nije pozoriste.
Ali ljudi koji psuju od 1do90 pa i poslije hajde jaro ba kuci. Onda vrijedjanje. Ovdje jednom nekom nesto opsujes odmah ide pp to se trazi ko i sta si adresa, al zato igracima nije problem opsovat sve sto imaju po 20x
Kad sebe dovedemo u red mozemo uprojet prstom u igrace za nedisciplinu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako bi vi igrali da vam neko svake sekunde psuje najmilije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Velika šansa da je to istina, bilo je par članaka i priča kako se pojedincima zabranjuje ulazak na stadion zbog homofobije i sličnih ispada. Čak mislim da je jedan navijač dobio zabranu jer je preko twittera ili instagrama vrijeđao igrača nisam 100% siguranBordoArmy88 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:59Negdje davno sam čitao (ne znam da li je istina ali eto) kako je jedan navijač čelzija (ili koga već, nebitno) jednom dobio upozorenje (email, pošta, poziv, ne sjećam se) jer je stao na stolicu tokom proslave gola/pobjede, uz molbu da to ne ponovi jer će mu biti oduzeta godišnja (upravo ga kamere na stadionu snimile)...wau AFERIM! TAKO SE TO RADI, ali ĐE su oni ĐE smo mi!feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:55Kad je kamere trebo uvest. Zagovara se da se kazni fudbaler kad ne radi jesto kako treba ok.
Vala nek i navijac bude kaznjen kad ne eadi ono sto treba, kad ne navija, kad vrijedja unistava![]()
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- napoleon72
- Kontakt:
Istina. U Engleskoj je to standard, ne smijes smetat navijacu iza tebe. Magi Tacer je zavela red i smirila najgore sportske huligane u Evropi, sad dolaze kao u pozoriste.BordoArmy88 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:59Negdje davno sam čitao (ne znam da li je istina ali eto) kako je jedan navijač čelzija (ili koga već, nebitno) jednom dobio upozorenje (email, pošta, poziv, ne sjećam se) jer je stao na stolicu tokom proslave gola/pobjede, uz molbu da to ne ponovi jer će mu biti oduzeta godišnja (upravo ga kamere na stadionu snimile)...wau AFERIM! TAKO SE TO RADI, ali ĐE su oni ĐE smo mi!feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:55Kad je kamere trebo uvest. Zagovara se da se kazni fudbaler kad ne radi jesto kako treba ok.
Vala nek i navijac bude kaznjen kad ne eadi ono sto treba, kad ne navija, kad vrijedja unistava![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako brate ne placaju? Pa ne mozes registrovati auto ako nr platis kaznu, mozes da na nekoga drugog petljas itd.. Ali normalno ne mozes. Isto tako ne mozes produziti licnu i vozacku ako imas kazni.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 20:41Psovanje bi se lahko rijesilo da ovdje ima imalo drzave. Kupis kamere, postavis po stadionu, svakog majmuna oderes za 500 KM odmah. Al ko bi to placao, cekalo bi se da zastari i to je to. Ni saobracajne kazne se ne placaju a kamoli to.
Evo ja bi bas volio da se iskorijene idioti koji svoje frustracije donesu na istok pa opletu po bilo kome, samo da se istresu. Moze se to, nema njih puno, a puno bi vise navijaca dobili koji zbog takvih idiota nece da dodju. Recimo ja nisam na istoku bio ne pamtim (izuzimajuci ove prijateljske gosk) samo zbog idiota isfrustiranih..
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Objektivac1946 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:08Zvat Semira Osmanagica, otkrio je piramide otkrit će i ovo![]()

- Ferrante071
- Kontakt:
Igramo protiv plave pogani naredno kolo... Ako tu ekipa ne pokaže karakter i borbu koja se očekuje neka se nose u mačku piterinu.
Ako pobijede pogan donekle će se iskupiti za prethodne tri utakmice.
Ako pobijede pogan donekle će se iskupiti za prethodne tri utakmice.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Jednostavno, ne bih ni pokusavao da cujem...
Fudbal je brza igra, svake sekunde moras biti skoncetrisan i nema tu vremena za nekim zvjeranjem po tribinima...
Imas svoje zadatke kojih treba da se drzis i non stop da razmisljas... sta ces sa loptom, sta ces i gdje ces bez nje itd
To su sve glumci koji traze razlog da kukaju...
-
- Kontakt:
Joj sto nemogu izvlakuse,protiv TC i Igmana su imali podrsku imace je opet dosta kukanja vise i trazenja izgovora,koga boli k sto neki levat isfrustrirani psuje cijelu tekmuAhmoveliki je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:21Jednostavno, ne bih ni pokusavao da cujem...
Fudbal je brza igra, svake sekunde moras biti skoncetrisan i nema tu vremena za nekim zvjeranjem po tribinima...
Imas svoje zadatke kojih treba da se drzis i non stop da razmisljas... sta ces sa loptom, sta ces i gdje ces bez nje itd
To su sve glumci koji traze razlog da kukaju...
- siroliver69
- Kontakt:
Eee, da na nam je Avram zdrav, bolio bi nas kyrac i za kapitena i za mladunce i za kapLJica...pisali bi koliko komada cemo zeljani u supak strpati
-
- Kontakt:
Jeste, prije je bilo samo dok se Oremuš oporavi, vidjet ćete.siroliver69 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:55Eee, da na nam je Avram zdrav, bolio bi nas kyrac i za kapitena i za mladunce i za kapLJica...pisali bi koliko komada cemo zeljani u supak strpati
Pustio bi ga ja cijeli septembar da se 100 % oporavi, pa ga onda od 1. oktobra (nakon reprezentativne pauze) ubaciti u pogon. Taman tada igramo sa Tuzlom, vjerovatno u Srebreniku.siroliver69 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:55Eee, da na nam je Avram zdrav, bolio bi nas kyrac i za kapitena i za mladunce i za kapLJica...pisali bi koliko komada cemo zeljani u supak strpati
Na kraju ce opet nekako navijaci biti krivi i "toksicni".
Ode nas 5k u Zenicu, kantanje primimo, aplauz im damo na kraju i "ti ne brini". Kao zahvalnicu dobijemo onu rapsodiju protiv Igmana. Opet nas dođe preko 2k u Zenicu i onda Rile nas lijepi nakon penala objavljuje slike "gdje je najjaci". I navijaci toksicni.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Jest, samo smo mi u nasim ludim pitarskim glavama ocekivali neki boom od zadnjeg veznog i da ce to prelomit sezonu u nasu korist. Dovedi u letargicnu ekipu Casemira da igra DMFa, dzaba ti sve. Desetka je ipak ozbiljna prica.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:59Jeste, prije je bilo samo dok se Oremuš oporavi, vidjet ćete.siroliver69 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:55Eee, da na nam je Avram zdrav, bolio bi nas kyrac i za kapitena i za mladunce i za kapLJica...pisali bi koliko komada cemo zeljani u supak strpati
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znas li sta znaci biti toksican?joker90 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:26Na kraju ce opet nekako navijaci biti krivi i "toksicni".Ode nas 5k u Zenicu, kantanje primimo, aplauz im damo na kraju i "ti ne brini". Kao zahvalnicu dobijemo onu rapsodiju protiv Igmana. Opet nas dođe preko 2k u Zenicu i onda Rile nas lijepi nakon penala objavljuje slike "gdje je najjaci". I navijaci toksicni..
![]()
Sve mi znamo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.