FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobar Foyth. Zatvorio desnu stranu momacki. Carrasco meda ne moze. Steta sto je preskup, ali eto koliko para toliko u muzike. Villarreal ozbilnja ekipa.
@igrajlopte 🐦
Uze mi riječ iz usta za Foitha.
Naravno, ovdje je proglašen tarabom.
Reprezentativac Argentine, igra za Villareal, ekipu koja je igrala 1/2 UCL.
Naravno, ovdje je proglašen tarabom.
Reprezentativac Argentine, igra za Villareal, ekipu koja je igrala 1/2 UCL.
Ovdje ce flopom proglasiti svakoga, ako nije jedan od dva-tri razivkana imena, koja su u vrhu.
- jasonstatham
- Kontakt:
Što se Foyth momački proda!
Dest, Umti, Braith. Nemaju broja, znači li to da nisu ni prijavljeni, ne putuju sa ekipom više nikako?
Dest, Umti, Braith. Nemaju broja, znači li to da nisu ni prijavljeni, ne putuju sa ekipom više nikako?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma dobro, I Raph je proglasen flopom nakon 45 minuta.

Foyth bi se dobro uklopio u Barcu jer je defanzivno odlican, a imas na lijevoj strani svakako veoma ofanzivnu varijantu u vidu Albe/Baldea. Dobro neko rece, nesto tipa Abidal i Alves sto su bili nekada.
@igrajlopte 🐦
Prijavljeni su oni nego Xavi jednostavno ne racuna na njih i rekao im je (navodno) da mogu traziti druge klubove.jasonstatham je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:26Što se Foyth momački proda!
@igrajlopte 🐦
drago mi je sto pocinje ferran, poslije kritika u prethodnoj sezoni, kupovine raphinhe i oporavka ansua, dobio je veliku konkurenciju na krilnim pozicijama, a osim toga nije igrao na pripremama, tako da je ovo za njega veoma ohrabrujuce i bilo bi sjajno kad bi odigrao dobru tekmu
mislim da je frenkie nekada rekao da mu najvise odgovara pozicija na kojoj ce veceras igrati i bice zanimljivo vidjeti ovaj vezni red, odbrana sva isprevrtana, bice dobro ako nesto ne zajebu, ali, drago mi je sto pocinje mali balde, nadam se da ce impresionirati
mislim da je frenkie nekada rekao da mu najvise odgovara pozicija na kojoj ce veceras igrati i bice zanimljivo vidjeti ovaj vezni red, odbrana sva isprevrtana, bice dobro ako nesto ne zajebu, ali, drago mi je sto pocinje mali balde, nadam se da ce impresionirati
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 21 avg 2022, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Eh sad da vidimo De Jonga na pivotu i Baldea na beku, nadam se da ce i Ferran dobro odigrati
Zašto se ne koristi Dest desno dok se ne proda?
Foyt je beton nazad, a fizički superiorniji od svih odbrambenih igrača u ekipi, sem Arauha.
Foyt je beton nazad, a fizički superiorniji od svih odbrambenih igrača u ekipi, sem Arauha.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Moze link za utakmicu ako nije problem nekom?
Dade ga Lewa
Balde top, Frenkie uzeo loptu.
Brat šutao ocm
bravo mali, samo nastavi tako, jordi alba ne smije biti neizostavni clan pocetnog sastava
Krece poslastica za nas neutralne
De Jongov gol.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.