FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
15
60%
2) prosječan
8
32%
3) loš
2
8%

Ukupno glasova: 25

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2022, 18:20

Mane je brat. Kako sam govori u mrezi kako je rukom dao gol :rol:
Minut poslije zabija regularno. :D
De Ligt je odlican glavom, caca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 21 avg 2022, 18:22

Coman i De Ligt usprkos greškama pokazuju kvalitetu...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2022, 18:23

Ovako opasno u napadu nismo odavno izgledali bukvalno 4-5 igrača konstantna prijetnja i naravno pokriješ jednu stranu pukne druga.Sa Lewom je bila koncentracija većinom na njega tako da je i on dosta kočio ostatak ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 21 avg 2022, 18:26

Bayern nikad bolje nije izgledao, kao kad otkocis kola niz padinu, ide bez zadrske, tare sve pred sobom. Lewat je ostavio veliki trag, ali Bayern igra ljepse i lakse, iz kuta neutralnog posmatraca, mislim da je to jedino objektivno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 21 avg 2022, 18:28

Igra je genijalna. Daj omladinu iz Ajaxa ubaci sada. Nek se uigravaju.
Nur der FCB

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 avg 2022, 19:20

Bundesliga je napisao/la:
21 avg 2022, 18:05
Mogli bi oni opet sedmicu primiti.
Kazem ja. Fantasticna igra.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2022, 19:35

21 avg 2022, 19:20
21 avg 2022, 18:05
Mogli bi oni opet sedmicu primiti.
Kazem ja. Fantasticna igra.
Važno je da si zadovoljan. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 avg 2022, 19:35

Dobri smo. Sistem je odlično posložen i najbitnije je da svi igraju lopte. Ofanziva brutalna, svaki igrač je u stanju da zabije.
Coman možda neće bit' u prvih 11 kada su svi spremni, ali kad udje u stanju je da probije svaku odbranu. Najbitnije je da se niko ne prodaje, jer konkurencija im ne da da se previše opuštaju.

Isto važi i za defanzivu. Sa Matthijsom se dobilo na toj skok igri, i kao takav nerijetko postiže golove. Mislim da će Zubiju bit' baš teško da odluči koja su mu 2 glavna stopera.

Momci igraju k'o da Lewa nikad nije bio u Bayernu. Strašno. Jedva čekam LP, mislim da će u tim utakmicama bit' posebno nabrijani.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 21 avg 2022, 19:37

Sedam komada treba uvalit pa makar to bio Bochum, jos sa rucnom u drugom pol. Najbolje je kad su svi dobri i nemas nekoga posebno izdvojiti, nit za nekog reci da je bio los, prava ekipa. Spomenuo bih jedino Sanea, danas se najvise trudio i nudio ali ima tu manu da trazi komplikovana rjesenja, sto je jednostavno on zakomplikuje, al da zna igrat lopte, zna.

I naravno da ne zaboravim:

Kingsley Coman in his first Bundesliga game of the season today:

1 goal
2 assists
1 penalty won

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 21 avg 2022, 19:44

Bez Musiale, Daviesa, Goretzke.
Nikada ovakva sirina nije vidjena.
Misljenja sam da se Mazraoui nece naigrati fudbala, pored ovakvog Pavarda.
Mane je brat. :ljepota:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 avg 2022, 20:02

Defitnivno se osjeti odlazak Lewandowskog :kafa:

Ne treba uopće uspoređivati Manea i Roberta, potpuna dva različita igrača. Robert će vjerovatno imati uvijek bolju statisitku kao napadač, ali ono što Manea donosi Bayernu je svjetlosnih godina ispred Poljaka. Toliko otvaranja prostora saigračima nas je dovelu u situaciju da smo postali opet super Bayern.

Samo pogledajte posljednjih pet sezone, strijelce poslije Roberta i onda pogledajte ovu sezonu u samo prva 2-3 kola i sve će vam bit jasno.

Ignorirajte retarde sa pričom o privatnoj ligi, ne bih postojala riječ retard da nema retarda, a nažalost ih je mnogo na ovom forumu. Nabijanje kompleksa od strane minhenskog giganta je postala svakodnevnica.

Voljeti Bayern, sistem kojeg su stvorili na bazi mizernih primanja u odnosu na foodball manager klubova i imati ovoliko uspjeh je za svaki respekt. Zato je Bayern već sada kultni klub, nešto o čemu mnogi mogu samo sanjati.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 avg 2022, 20:06

Fantastična igra, pritisak od početka, kretanje igrača, želja...

Ko što i Matthäus danas reće: Ne samo da je kupljen kvalitet, nego je kupljen i mentalitet.
Zapravo kupljeni su igrači koji se odlično uklapaju u filozofiju i mentalitet kluba, koji prije svega znaju da moraju da se maksimalno zalažu i trče i imaju tu veliku želju za samim uspjehom. Nema više mrljavljenja, niti nekih mrljavaca na terenu.
A super da je Sane danas proradio, prošlo kolo je bio katastrofalan. Danas drugi čovjek, a krenuo je od starta...Ovo je ono što on zna, samo naravno da nekad nema te sebičnosti. Ali ovo je ok i dobar igrač mora nekad biti i egoista, ali do određene mjere.

De Ligt gorio na terenu, Mane sa sjajnim potezima, ali i nevjerovatan je i taj njegov pristup i borba za svaku loptu.

A konkurencija apsolutno čini svoje i svi su apsolutno bolji. Samo to sve treba i na proljeće treba da bude na nivou.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 avg 2022, 20:28

Ovakav Bayern je gust gledati, Nagelsman je jedva cekao da onaj penzioner ode iz kluba, da ostatak ekipe pocne disati. Rijesili smo se kancera. Ova ekipa ima toliko prostora za napredak, da cemo ovakvih rezultata se nagledati ove sezone i protiv boljih ekipa od Bochuma.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 21 avg 2022, 20:29

Bit će jako bitno da JN iznađe načina kako da sve učini zadovoljnim i u drugom dijelu sezone. Sad se svi bore za svoje mjesto u prvih 11 pa svi grizu i nadaju se. A sigurno kako sezona bude odmicala i kristalizirale se neke stvari tako će i biti nezadovoljnih.

Evo već sljedeće kolo kad se Musiala oporavi a Sane ovako odigrao imaš problem koga klupirati jer su obadvojica svojim igrama zaslužili da budu u prvih 11. Ako se mogne uspjeh ekipe staviti ispred ega pojedinih igrača onda velike stvari možemo očekivati.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2022, 20:43

Ne mogu se oteti dojmu da je Muller nazalost visak u ovoj ekipi iako njegova trka i krajnji broj asistencija nije zanemariv.

Pobjeda je cista kao suza, ubjedljiva i nadasve prezasluzena.

Vidi se zadovoljstvo svih igraca, barem onih koji su danas bili u akciji.
Raznovrsnost ponovo na nivou.

Maneu jos jedan ponisten gol. :mrgreen:
Od pocetka sezone mislim cetvrti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 21 avg 2022, 20:54

Treba vidjeti bunkeraše i kontraše, ovi koji su otvoreni iza kao lokalna radodajka tako budu i napunjeni - do čepa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2022, 21:37

Bayern have scored 13 goals in their first two away games - a new all-time Bundesliga record
Bayern's 9 points and goal difference of +14 (15-1) after three games is the best start by any team in Bundesliga history [Opta]
Mirise na dobro. :kafa:

Vidovic bi trebao dobiti vise minuta, danas je u ono malo vremena na terenu pokazao da ima potencijal plus asistencija za Gnabrya. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 avg 2022, 21:42

Vidovica je najbolje posuditi, pored zdravog Goretzke, Musiale i Daviesa,nece on biti u rotaciji. Za njega su ekipe poput Augburga.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 22 avg 2022, 00:55

Bayern je definitivno prodisao u ofanzivi odlaskom poljskog egomanijaka.

Treba vidjeti kako ce sve ovo izgledati u LP protiv dosta jacih ekipa ali u KO fazi je Poljak svakako redovno nestajao.

Ali kakav je stroj brat Sadio, nema gdje ga nema na terenu. Nevjerovatan posao najbolje uprave na svijetu, takvog igraca dovesti za samo 40 mil. :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 avg 2022, 01:12

Nisam gledao drugo poluvrijeme.. Jel zadovoljan Bundesliga, manite me supljaka?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.