Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kako mislis u kojoj minuti, valjda u kojim minutama 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kakva širina, sve je to minimalno. I prošle godine se pričalo o tome i na kraju kobasica.
Rano je još za prognoze.
Prvo bi mi bilo drago da u LPa svi klubovi dobiju lakše grupe. Da makar 3 od 4 ekipe budu u 1/8.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
I ta Monza bas ima ideju, kao ako dovedu fizikanera nece dovesti registu 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Zabi de Light gol za Bayern.
Ogromna steta za Juve sto nisu uparili njega i Bremera, bio bi to strasan stoperski tandem, jak ko zemlja. Ne vjerujem da im je toliko gorilo pod nogama za taj transfer, ustedili bi na nekim platama samo da pametnije dovode te free agent igrace.
Ogromna steta za Juve sto nisu uparili njega i Bremera, bio bi to strasan stoperski tandem, jak ko zemlja. Ne vjerujem da im je toliko gorilo pod nogama za taj transfer, ustedili bi na nekim platama samo da pametnije dovode te free agent igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bundesliga nije mjerilo ničega. Defanzivno smiješna liga. Od njih bi samo uzeo stadione. Sve ostalo je bolje u Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
U bundesligi bi i rahljo beduin mogo igrat stopera, i to u tandemu s gnojnicom
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
De Ligt je igračina, hvala Bogu pa je otisao u pravu sredinu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Što Zebre pilaju naopako 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Htio je samo da ode Juve inace ne verujem da ga htio prodati sto postoBeduin je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:09Zabi de Light gol za Bayern.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Kakvo pojačanje za Napoli
Tehnika šuta, položaj tijela

Tehnika šuta, položaj tijela

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Los Napoli, rekose 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napoli je dobio boljeg igrača od Insignea. I ako mu je nemoguće ime izgovoriti.
Vidjet ćemo do prve pauze ko je gdje i kud ova sezona vodi. Ništa se ne može procijeniti nakon 3-4 utakmice.
Vidjet ćemo do prve pauze ko je gdje i kud ova sezona vodi. Ništa se ne može procijeniti nakon 3-4 utakmice.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav talenat i igrač 

Kakav je igrac Kvica 

- muha milanez
- Kontakt:
Majstorija 
Kvaratshelia, valjda se ovako piše

Kvaratshelia, valjda se ovako piše

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Odlican fakat igrac, ali izgleda da se opet ponavlja prica o Napoliju, neki ljudi nece nikad naucit 
Ljudi su talijanski Tottenham i to je to. Ligu nece osvojiti nema sanse, ali da ce bit u TOP 4, sigurno da hoce

Ljudi su talijanski Tottenham i to je to. Ligu nece osvojiti nema sanse, ali da ce bit u TOP 4, sigurno da hoce
- Romagnoli13
- Kontakt:
Top 5 Juve, Milan, Inter, Roma i Napoli. Samo ćemo vidjeti koji redoslijed. Titulu Roma i Napoli sigurno neće osvojiti, jednostavno takav mentalitet. Ali tu će biti u vrhu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.