Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
U odbrani to solidno izgleda, a u napadu ih gusi ovim akcijama i pozicionom kosarkom. Samo ih treba pustiti da u ranom napadu sutiraju sto vise, one odbijaju da sutnu ako su same, a proslo tek 10ak sekundi napada. Vise slobode i igranja po instinktu, a manje komplikovanja.
-
- Kontakt:
Sutra ih ocekuje bas ozbiljan ispit.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sve si napisao, strah od otvorenog suta a i protivnik je zaslužan za ovakvu igru, nema postavljene odbrane, ne zna se ko gdje udara i onda dobije lošu utakmicu. Ali pobjeda se pise, a ostalo ce biti brzo zaboravljeno.marlostanf1eld je napisao/la: ↑19 avg 2022, 20:55U odbrani to solidno izgleda, a u napadu ih gusi ovim akcijama i pozicionom kosarkom. Samo ih treba pustiti da u ranom napadu sutiraju sto vise, one odbijaju da sutnu ako su same, a proslo tek 10ak sekundi napada. Vise slobode i igranja po instinktu, a manje komplikovanja.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pionirke savladale Bugarkinje sa 71 :54 .Mujezinovic i Kudovic sa 16 ,te Šehović sa 14 su bile najbolje u našim redovima.
Lojo gubi na pol.samo 30 razlike protiv Francuza,to je doduse nasa realnost bez Jones,gubili smo utakmice i protiv koledz ekipa
Ono sto zabrinjava da je Babicka nakon udaje van svake forme,nadati se da ce Jones to podici za 200%

Ono sto zabrinjava da je Babicka nakon udaje van svake forme,nadati se da ce Jones to podici za 200%
Bez Jones i plus Marice ovo bi bila selekcija za raspustiti,a pri tome Francuskinje su jedna od najjacih selekcija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Dobro su je zatvorile Francuskinje ,nije uzela ni sut ,bila je faulirana jednom ali sudije su presutjele.Inače Tavić nema nikako u zapisniku a Ajla nije dobila ni minute iako je bolja od Ahmic i Ikanovic.
Kad se prikljucuje Jones?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
- Kontakt:
Ma hajte molim vas..i nasi iz saveza dogovore pripremu tekmu protiv francuske i to bez Jones. Ne znam koja je budala ovo dogovorila
Ako vec hoces da nesto probas bez Jones omda uzmes slabiju repku i igras barem 2 tekme s njima.

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sto se uzbudjujete, fali 7-8 igracica nasih, ocekuje neko pobjedu mozda ovdje. Ovo ide na +50, buducnost nase kosatke je svakako losa, nema kvaliteta, kao i sve u ovoj drzavi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kasno skroz, čak ako bude igrala finala WNBA mislim da bi došla samo par dana pred početak prvenstva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ma ispasce Conecticut od Chichaga nemaju sanse bez najboljeg obrambenog igrača da prođu.Jos su u regularnoj sezuni izgubili sve i jedan meč protiv Chichaga.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Babicka ni Dzebo nisu dirnule lopte citavo ljeto. Pola nam se repke poudavalo 

Ukoliko se to desi kada bi onda došla?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:03Ma ispasce Conecticut od Chichaga nemaju sanse bez najboljeg obrambenog igrača da prođu.Jos su u regularnoj sezuni izgubili sve i jedan meč protiv Chichaga.
Nemam pojma, ne pratim WNBA, samo znam da sam negdje pročitao da je Lojo tako rekao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Tesko je reci tacan datum,24 se igra Majstorica izmedju Ny i Chichaga.Raonffa je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:06Ukoliko se to desi kada bi onda došla?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:03Ma ispasce Conecticut od Chichaga nemaju sanse bez najboljeg obrambenog igrača da prođu.Jos su u regularnoj sezuni izgubili sve i jedan meč protiv Chichaga.
Nemam pojma, ne pratim WNBA, samo znam da sam negdje pročitao da je Lojo tako rekao.
Ma dobro yebiga, bitno je da ima makar 5-10 dana odmora. Uigravanje je manje više nebitno, tu je već određeni period i u tom smislu se ne treba uigravati.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:10Tesko je reci tacan datum,24 se igra Majstorica izmedju Ny i Chichaga.Raonffa je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:06Ukoliko se to desi kada bi onda došla?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 18:03
Ma ispasce Conecticut od Chichaga nemaju sanse bez najboljeg obrambenog igrača da prođu.Jos su u regularnoj sezuni izgubili sve i jedan meč protiv Chichaga.
-
- Kontakt:
Ako ništa jedina pozitivna stvar što su naučili igrati cutove u reketu protivnika.
-
- Kontakt:
Selimovic i Halilovic ni sekunde nisu igrale,bitno da ova Nikolina Delic koja ne moze bazen pogoditi igra,a podjednako je losa i u odbrani,mala Domuzin nek se vrati u pionirke da nauci loptu voditi 3x joj svira pogresno vodjenje,Deura i Dzombeta nisu ni za nekog osrednjeg kluba u bosanskoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.