Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 21 avg 2022, 17:41

Kakav cirkusant je trener Juventusa :clap:
Rugani ha vinto il ballottaggio con Gatti: contro la Sampdoria sarà titolare
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 21 avg 2022, 18:35

Neka igra skim god hoce , ali scudetto Mora uzeti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 avg 2022, 18:39

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 avg 2022, 01:29

Ovo je pišanje po klubu,bukvalno pišanje po klubu od strane njegovog trenera!

Alegri je nadrndani,stari,celavi i zubati konj koji zaostaje za svijetom 10 godina.
Osim što o gudbalu ne zna ništa nego postabiti bunker dodatno zaje.bava navijače svojim ljubimcima od igrača i željama na mrrcatu,uslov mu je bio da ima uticaj da se gradi tim,ali ako ga on nude gradio za 3 godine Juve ce na papiru izgledati lošije od Spezije.

Čovjek je kloc,pacov i ublehaš,TOLIKO OD MENE I FUJ!

:puke: :puke: :puke:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 avg 2022, 08:43

Gibra za psihijatrije. Jako bolestan i mrznjom zadojen lik.
Max Allegri

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 avg 2022, 10:57

Kritikovati je jedno, ali ovo je već bolesno.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 avg 2022, 11:28

Kritika je pozeljna i otvara diskusije, ali ovo sto nekolicina radi je bolesno trovanje teme da ljudi izgube zelju za komentarisanjem icega.

Spomenes povrede, kriv Allegri i pripreme
Spomenes igracki kadar, Allegri ne zeli nikoga
Spomenes bivse igrace, Allegri ih unistavao i otjerao
Pobjedis utakmicu, ruzno
Izgubis utakmicu, Allegri unistava ekipu namjerno
Spomenes da Rabiot nije prodan, Allegri kriv jer ga gura u prvu postavu

Jesul to Pirlo, Sarri i Conte ostvarili kakve bolje rezultate mozda ? Jesu al u q. Ali sta ocekivati od ljudi koji utakmicu Juventusa pocinju gledati kada smo stali na noge i poceli titule osvajati. Sve redom registracije 2014/15 pa naviše. Sutra opet da Juventus padne to bi naslo druge hobije i cekalo neko bolje vrijeme da se ponovo aktivira juventino.

A ima i do licnih zivotnih frustracija 100%.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 avg 2022, 11:40

Fino ste napisali, kritika je uvijek dobro dosla, ovdje je mala grupa momaka koja bi sutra isla zajedno na utakmice Juventusa i druzila se, ali mene zgrazava cinjenica da ima ovakvih momaka koji svoje frustracije lijece ovdje ovakvim komentarima. Pogba i ja imamo potpuno različita mišljenja oko Juventusa ali imam maksimalno postovanje prema momku jer argumentovano pokusava objasniti svoj stav.. Razumijem i to kad se poslije velikih poraza napisu lose stvari,ali ovako poslije prvog kola i sigurne pobjede, kluba koji je u tranziciji pisat ovakve stvari, meni je neshvatljivo.
Max Allegri

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 avg 2022, 11:48

Ja Algeriju zamjeram, što se pravi blesav i gura gluposti, kao na startu utakmice protiv Sassuola, kad je izveo na teren ekipu i nabacao igrače, da se nije znalo ko šta igra. Nema pametovanja, ako si doveo krila, imaš rezerva krila, igraj taj sistem i daj krilo na krilo.

Shvatio bi izmišljanja da si ostao bez krila, pa onda daj nešto novo da se pokuša. Večeras imaš Cuadrada i Kostića i nema tu pametovanja, naprijed Vlahović.
Italia je napisao/la:
21 avg 2022, 13:18
Padovan je napisao/la:
21 avg 2022, 12:59
Kao sad je Rabiot prvotimac, a Zakrija na trzistu. Tacno bez ikakvog plana, pa ako si vec odlucio da tog bizona Rabiota prodas, istice mu ugovor, on ti razbije dogovor i na to sve ti ga nagradis da u prvoj narednoj bude u prvi 11. Uz to veci dio priprema je bio van ekipe
Zato jer je to biznis bez ikakvih sportskih emocija. Covjek vrijedi na trzistu i prodaje se. Nije se prodao, placas ga OGROMNE pare, a opet ima kvalitet da igra veci od ovih trenutnih prvotimaca. Naravno da ce igrati.
Neka je bio biznis izivljavati se na jednom Mandžukiću, koji je ginuo svaku tekmu, i na kraju otišao kao gospodin, ali hajmo gladiti muda ovim uhljupima, i ovo nema veze sa trenerom, koliko sa upravom. Ovdje se radi o principu, jer taj je već dogovorio gdje će igrati naredne sezone.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 22 avg 2022, 12:01

Padovan je napisao/la:
22 avg 2022, 11:48

Neka je bio biznis izivljavati se na jednom Mandžukiću, koji je ginuo svaku tekmu, i na kraju otišao kao gospodin, ali hajmo gladiti muda ovim uhljupima, i ovo nema veze sa trenerom, koliko sa upravom. Ovdje se radi o principu, jer taj je već dogovorio gdje će igrati naredne sezone.
Mislim da Allegri poprilično gotivi Rabiota. Ovo s UTD-om što je bilo, je iznenadna opcija, koju je klub htio da iskoristi i uzme lovu na igraču koji vjerovatno odlazi besplatno slijedeće sezone i uzima veliku platu. Zato i razumijem zašto ga vraća u tim, kao da se ništa nije dogodilo. Rabiot mu je i igrao većinu utakmica prošle sezone.
S druge strane imamo Arthura, kojeg Allegri očito ne može smisliti, i takav tretman mu i daje.

Ono što nema smisla, zašto Rabiot u prvih 11 odmah, pored Fagiolija koji je prošao pripreme i igrao sve pripremne utakmice.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 avg 2022, 12:05

Ma zamjeram i ja Allegriju hrpu stvari, ali ne mozes ni stici pricati o tome kada su pojedinci na tom nivou da Allegrija krive za ostanak Rabiota.

Pa jbt, postoji mali milion scenarija koji se tu mogu desiti, a da mi pojma nemamo sta je iza kulisa. Jedan od scenarija moze biti da ga igranjem stavljaju u izlog ovim panicarima (kakvi cemo i mi biti) na kraju roka. Pa kod njega je Kulusevski igrao dosta utakmica u prosle godine i svi se ibretili zasto mu budala igra. Zasto ? Pa da ga prodas sutra nekome, i to na kraju donese finu zaradu. Da su se igrali igrica, football managera i pesa, pa ga drzali na klupi (kao sto se Rabiotu recimo predlaze), dan danas bi bio u klubu i crpio ugovor naredne 3-4 godine. Na kraju dana, Rabiot je prosle godine bio nas najbolji veznjak. Fazon je sto on ima cijenu i vrijednost na trzistu za razliku od Artura i slicnih, pa je zbog toga "poguran" u izlog. Igracki gledano, on je daleko bolji od vecine. Uostalom, profesionalac je i on. Zna i on da ostaje bez ugovora naredne godine i sigurno ce se boriti da dobije negdje neki novi ugovor. Sumnjam da ce gladiti muda ko brazilci, pa sta bude bude.

@Padovan, Mandzukic, Chiellini i slicni su neki stari fudbal koji jeste bio emocija. Danas nekakva influenserica, pickica, nagovori Dybalu da vrijedi puno vise od kapitenske trake u Juventusu... Nazalost.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 avg 2022, 12:12

:clap: :urnebes:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 22 avg 2022, 12:15

Mister Allegri dovrebbe schierare la sua Juventus con il 4-3-3 in vista della sfida di campionato di stasera contro la Sampdoria a Marassi. Come riportato da "Sportmediaset", in difesa occasione per Gatti, che sostituirà al centro della difesa l'infortunato Bonucci, mentre Rabiot torna titolare a centrocampo. In attacco, ai lati di Vlahovic, Cuadrado e il nuovo acquisto Kostic, che debutterà in bianconero dal 1'. Questa la probabile formazione della Juve per la sfida alla Samp:

Juventus (4-3-3): Perin, Danilo, Gatti, Bremer, Alex Sandro, Zakaria, Locatelli, Rabiot, Cuadrado, Vlahovic, Kostic. Allenatore: Allegri.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 22 avg 2022, 12:29

pinki je napisao/la:
22 avg 2022, 12:15
Juventus (4-3-3): Perin, Danilo, Gatti, Bremer, Alex Sandro, Zakaria, Locatelli, Rabiot, Cuadrado, Vlahovic, Kostic. Allenatore: Allegri.
Ovo miriše na rabiot lijevo, cuadrado desno, locateli i zakaria sredina, a kostić glumi di mariu iza dusana.
Tj 442 barem bez lopte kad se bude igralo (a to će biti oko 65% utakmice), živi bili pa vidjeli.
Ali u ovoj postavi smo vrlo potentni izvući kontru, i lijevo i desno, i to je ono što se nadati ( 1 ili 2 gola iz kontre i polukontre i odbraniti se bolje nego protiv sasuola (dopustili 20 suteva).
1-1, 2-2, 1-2 tu se negdje rezultat može vrtiti.

Što se tiče stručnog štaba, mislim da je kolega J1897 ili neko drugi već pisao, više nema smisla ocjenjivati, tražiti, pitati...dobio je povjerenje, sad mora isporučiti titulu serije a, tj vratiti je u Torino i tu je početak i kraj priče.
Svaki drugi ishod je TOTALNI neuspjeh i nema nikakvog smisla tražiti opravdanja, kako god da bude, taman na broj žutih kartona ili fair play tabelu izgubili titulu.
Scenario u kojem bi nam "bilo bolje" da završimo 6 ili 7 te da dobijemo šamar ozbiljan ,mislim da nam neće nigdje dovesti, samo bi ostali bez dodatnih para u ovakvom recesiji i krizi...aktivnosti na tržištu zadnjih 7,8, mjeseci pokazuju da je klub shvatio da se mora kurs promjeniti, počeli su se tjerati igrači i to je bilo potrebno...da li je dovoljno, vidjećemo. A to što je Kuluševski možda najbolje desno krilo lige trenutno tamo, to je druga tema i zahtjeva mnogo dužu i dublju analizu.

MOžemo se vrtiti u krug, psovati, galamiti, svađati a u stvari ,sezona je krenula, allegri je ostao, i idemo sada navijati i to je to.

Da je loše gledati Juventus već evo nižu se godina,dvije, loše je...ali šta je tu je...idemo po pobjedu večeras

FORZA JUVE

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 avg 2022, 12:33

xD
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 22 avg 2022, 12:41

Podrška Alegriju😎

Čovjek zna šta radi i jedino što treba je vrijeme da počisti sav hamelj od igrača...

Mister Alegri😎

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 22 avg 2022, 12:42

Andrej je napisao/la:
22 avg 2022, 12:33

xD
Ispod tog tvita ima 20ak komentara,sadržaj i različitosti u mišljenju bukvualno ko kod nas na forumu :mrgreen: :mrgreen:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 avg 2022, 13:18

Nisam bio za ovo kad se prvi put spominjalo, ali iskreno ako žele Paredesa toliko možda i najbolja opcija. Zakaria da otključa Zaniola i onda Paredes umjesto Zakarie u sredinu
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 22 avg 2022, 13:28

Mig_Mig je napisao/la:
22 avg 2022, 08:43
Gibra za psihijatrije. Jako bolestan i mrznjom zadojen lik.
Ma dijete sigurno Muki/Ragib. Ima ovdje dobrih misljenja koja mozes procitat koliko god mislio suprotno, al ovo sto pojedinci rade je pravi politicarski diskurs ala dodik, vrti jedno te isto i samo je.be u mozak. Isto sta mi se ne svidja, neko prenese neku vijest od skroz lijevog izvora, odjednom se nekoliko ljudi upali je.be majke Allegriju, Agnelliju ovom onom. Bar 50% vijesti je izmisljotina sto se kasnije i ispostavi al valjda tesko sacekati malo.

Zanima me za ove zadnje postove posto vidim kazu obavezan scudetto, sta misle o mercatu? Prije koju sedmicu sam bio zadovoljan kako je islo, ali ovo trenutno ne ide na dobro. Rabiot, Arthur, Kean nikako da odu, evo Depay i Paredes upitni, prva dva kola vec milion povreda, u drugom kolu vec s Bremerom igra Gatti ili Rugani, a ni Bonucci nije vise za prve. Na bekovskim pozicijama ako ne dodje niko ekipa je jos slabija jer je samo otisao Pellegrini. Veza ce bit jaca kad se vrati Pogba ali bez njega je to jako slicno proslosezonskoj. Kako bi neko mogao reci los mercato i onda da Allegri mora osvojiti, ja se nadam da hoce ali ako ostane ovakva ekipa onda je carobnjak ako osvoji. Drugi najbolji bek ekipe De Sciglio, drugi najbolji stoper ni ne zna se ko je, potroseni Bonucci ili upitnik Gatti. Jedino mi se naprijed svidja ako bude i Depay s Di Mariom i Kosticem umjesto Dybale, Morate i Berne su mi ok zamjene.
IlCapitano je napisao/la:
22 avg 2022, 13:18
Ja bi Zakariu ostavio ako je moguce jos ove sezone, ali po meni je on treci iza Arthura i Rabiota za odstrijel, pogotovo u slucaju nekog novog veznog ili da se probije neki mladi, McKennie mi je dosta bolji, a tu su negdje s povredama.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 avg 2022, 13:32

Zelten je napisao/la:
22 avg 2022, 12:41
Podrška Alegriju😎

Čovjek zna šta radi i jedino što treba je vrijeme da počisti sav hamelj od igrača...

Mister Alegri😎
Da pocisti hemelj a vraca Rabiota iz naftalina.....

@IlCapitano nije to dobro,svi bi zeljeli Zaniola ali da se ne rjesavamo Zakarie! Mi uvijek moramo uraditi los potez da bi uradio dobar potez,hajde odradi posao da si zadovoljan sa njim cijelim obimom.....
Od tog Paredesa se napravio Pirlo,a lik je prosjek i otpadak drugog kluba.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.