AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ljudi imal on pravo igrati u LP??
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobrodošao na moj forum. Pazi na komentare da ne bi najhebaodr.feelgood je napisao/la:Pozdrav svim rosssonerima
Citao sam komentare pa odlucio da se i ja ukljucim...
Zadovoljan ovom ubjedljivom pobjedom, ne samo zbog tri boda
vec i zbog morala citavog tima koji ce se vjerovatno dici pred bitnu utakmicu protiv Tottenhama.
Odlican Cassano, gol i dva asista za Robinha, koji je nekim cudom uspio da ne promasi dva zicera.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- dr.feelgood
- Kontakt:
hahahahaL'Avvocato je napisao/la:Dobrodošao na moj forum. Pazi na komentare da ne bi najhebaodr.feelgood je napisao/la:Pozdrav svim rosssonerima
Citao sam komentare pa odlucio da se i ja ukljucim...
Zadovoljan ovom ubjedljivom pobjedom, ne samo zbog tri boda
vec i zbog morala citavog tima koji ce se vjerovatno dici pred bitnu utakmicu protiv Tottenhama.
Odlican Cassano, gol i dva asista za Robinha, koji je nekim cudom uspio da ne promasi dva zicera.![]()
![]()
Postoji li forum na kojem nisi prijavljen?
Torinska mafija je svuda oko nas!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
svaka cast milanu na pobedi,demolirali ste parmu od koje je juve izgubio...onaj sedorf rastura 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
casano izgleda napokon potpuno fit i definitivno je bio najbolji noćas, prvi gol i još nove 2 asistencije na njegovom kontu
sedorf zabio gol i sad će do kraja sezone alegri imati alibi što će njega stavljati
nije on loš daleko od toga, jedan od najboljih igrača u zadnjih 15-ak godina, ali jednostavno godine su ga stigle a brzinu je izgubio skroz, može ovako ponekad bljesnuti ali nije to više to, gatuzo imao asistenciju i to kakvu
ibra je po stoti put dokazao i pokazao da zna sve s loptom ako ne zabija onda asistira i razigrava saigrače, još ga je max zamjenio tako da bi trebao za LP biti odmoran.
ova parma me razočarala, totalno su loši bili.
zna li neko šta je s emanuelsonom? prvo bio najavljen u početnom sastavu a onda ga nema ni na klupi, da nije neka ozljeda u pitanju?
e da i pozdrav svim novim članovima foruma

sedorf zabio gol i sad će do kraja sezone alegri imati alibi što će njega stavljati

nije on loš daleko od toga, jedan od najboljih igrača u zadnjih 15-ak godina, ali jednostavno godine su ga stigle a brzinu je izgubio skroz, može ovako ponekad bljesnuti ali nije to više to, gatuzo imao asistenciju i to kakvu

ibra je po stoti put dokazao i pokazao da zna sve s loptom ako ne zabija onda asistira i razigrava saigrače, još ga je max zamjenio tako da bi trebao za LP biti odmoran.
ova parma me razočarala, totalno su loši bili.
zna li neko šta je s emanuelsonom? prvo bio najavljen u početnom sastavu a onda ga nema ni na klupi, da nije neka ozljeda u pitanju?
e da i pozdrav svim novim članovima foruma

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ima me gdje god se okrenešdr.feelgood je napisao/la: hahahaha
Postoji li forum na kojem nisi prijavljen?
Torinska mafija je svuda oko nas!

Joj da mi otac zna zaklo bi me

★★★
-
- Kontakt:
Izgleda da je nekim čudnim putevima moja današnja izjava vezana za njega natjerala da pruži sjajnu partiju i upiše se u strijelce,jbg bez obzira na to i dalje sam mišljenja da on i još par njih bi trebali dobit zahvalnice i poslati u Saudijsku Arabiju da se oproste i okače kopačke o klin.alfarouqaminu je napisao/la:svaka cast milanu na pobedi,demolirali ste parmu od koje je juve izgubio...onaj sedorf rastura
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
FORZA MILAN !
SEEDORF JE MAŠINA xD xD

SEEDORF JE MAŠINA xD xD

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
jooj patinho kad vidim te tvoje postove, padne mi mrak na oci
Nije ti ovo Facebook pa da na svaku glupost komentarises

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ma zezam se, a ti izgleda to shvatas ozibljno ?robovi88 je napisao/la:jooj patinho kad vidim te tvoje postove, padne mi mrak na oci![]()

Nazalost nemaTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Ljudi imal on pravo igrati u LP??
Dobro smo igrali...mislim odlicno. Da i ovaj Robinho vise proradi.
Osim - drugo ime za Želju !
AC MILAN 4-0 PARMA , AMPIA SINTESI ON SKY CALCIO HQ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
uhh pa stvarno se nesjecam kad smo ovako igrali dobro i visoko slavili ehh samo jos da inter kiksa danas 

- tony-mortale
- Kontakt:
u drugom kolu protiv leccea kad je ibra tek stigao i gledao show sa tribine a ronaldinjo igrao, takođe bila dobra igra s puno prilika i čini mi se isto 4-0, dobra igra je bila u bolonji kao i u godtima kod sampe ali nije bio rezultat ni sličan.AC_Milan4ever je napisao/la:uhh pa stvarno se nesjecam kad smo ovako igrali dobro i visoko slavili ehh samo jos da inter kiksa danas
Jučerašnja utakmica je po meni,najbolje odograna,jer svi su bili rastrcani,eto pogledaj te samo 2 gol,kakva akcija,ma akcija iz snova.JA SAM PREZADOVOLJAN,JOS SAMO DA TOTTENHAM POBJEDIMO I TO JE TOtony-mortale je napisao/la:u drugom kolu protiv leccea kad je ibra tek stigao i gledao show sa tribine a ronaldinjo igrao, takođe bila dobra igra s puno prilika i čini mi se isto 4-0, dobra igra je bila u bolonji kao i u godtima kod sampe ali nije bio rezultat ni sličan.AC_Milan4ever je napisao/la:uhh pa stvarno se nesjecam kad smo ovako igrali dobro i visoko slavili ehh samo jos da inter kiksa danas

- dr.feelgood
- Kontakt:
Merda pala u Torinu!
Prvi put da se radujem pobjedi Juventusa.
Prvi put da se radujem pobjedi Juventusa.
- senad_flamin
- Kontakt:
Da i ja sam se radovao pobjedi Juveta,bit ce tesko u nastavku, sl. kolo Serie A gostovanje Chievu ...
nesto se ne sjecam je li Cassano igrao kakvo predkolo sa Doriom,ima li on pravo nastupa u LP
nesto se ne sjecam je li Cassano igrao kakvo predkolo sa Doriom,ima li on pravo nastupa u LP
-RIVALDO-
senad_flamin je napisao/la:Da i ja sam se radovao pobjedi Juveta,bit ce tesko u nastavku, sl. kolo Serie A gostovanje Chievu ...
Pa citaj malo pa ces vidjeti da sam napisao da nema pravo nastupa
@tony to je bilo prvo kolo protiv leccea

- tony-mortale
- Kontakt:
ma znam da je na početku bilo a to sam po sjećanju pisao nije mi se dalo guglati a i nebitno je skroz, al znam da je ibra gledao i aplaudirao s tribina a onda otišli u cesenu i izgubili
. s ta tri boda više niko nebi ni pomišljao da neko drugi osim milana može dići scudeto, a ovako ima još borbe, sad idu sve teške utakmice totenhem, pa chievo u gostima, pa napoli kući, pa juve u torinu, pa u londom na uzvrat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.