English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kako momci mijenjaju plocu. Jel neki kiks bude ono odma znaju citavu sezonu sta ce biti.
Ev i arsenal sad svi kuju u nebesa, cim zaredaju 2 kiksa javit ce se ovi znalci kako su to ocekivali, nije to to itd
Ko imalo prati celsi zna da ce ovakva sezona biti. Derbije ce odlicno igrati al dosta bodova pusit na manjim timovima
Ev i arsenal sad svi kuju u nebesa, cim zaredaju 2 kiksa javit ce se ovi znalci kako su to ocekivali, nije to to itd
Ko imalo prati celsi zna da ce ovakva sezona biti. Derbije ce odlicno igrati al dosta bodova pusit na manjim timovima
Ništa ostaje nam nada da će Liverpool i Man United oscilirati u nastavku sezone kao i mi. Prva tri mjesta su već jasno definisana, to nam je svima poznato na ovoj temi.
U Leicesteru se slatko smiju već.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Amerov Leeds bolja verzija Bielsinog Leedsa. Sličan je pristup, luđački, ali ipak kod Amera je ekipa daleko bolje organizovana i sistemski posložena, pogotovo defanzivno.
Bernardo starta, znači ide i novi ugovor.
Bernardo starta, znači ide i novi ugovor.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma oni jos nisu u stanju Koundea registrovati, tako da sumnjam da mogu sada Bernarda dovoditi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svrake otkidaju bod danas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Malo i pretjerujete.
Prosle sedmice se ovdje hvalio Celzi protiv Tottenhama.
Ekipa nije fizicki na dobrom nivou ljudi su pretrcali 10 kilometara vise od nas.
Da ne spominjem da smo tek pola posla ovog remonta odradili.
Niko od nas na temi Celzija nije ocekivao neke titule ili odmah predobru igru previse stvari se desilo u klubu sto igracki sto na visim pozicijama.
Ova tekma govori samo da ganjaju prave mete ove 3 sto se spominju...
Ovo je bilo katastrofa ali nismo United jos...
Prosle sedmice se ovdje hvalio Celzi protiv Tottenhama.
Ekipa nije fizicki na dobrom nivou ljudi su pretrcali 10 kilometara vise od nas.
Da ne spominjem da smo tek pola posla ovog remonta odradili.
Niko od nas na temi Celzija nije ocekivao neke titule ili odmah predobru igru previse stvari se desilo u klubu sto igracki sto na visim pozicijama.
Ova tekma govori samo da ganjaju prave mete ove 3 sto se spominju...
Ovo je bilo katastrofa ali nismo United jos...
-
- Kontakt:
Ma Chelseau je najveći problem zdravlje Kantea i Kovačića, pogotovo ovog prvog. Sa njima i bez njih ekipa nebo i zemlja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa dio problema je sto nemas dovoljno kvalitetnih igraca tu.
ZAto smo ganjali de Jonga.
Jorginho ne moze odgovoriti ovom tempu to je jednostavno to.
Lako je kad Kante pored tebe pokriva 3 igraca ili kada Kova za tebe iznosi loptu..
Kad on treba nesto odraditi uticati i na Gallaghera frajer duh postane ja ne znam da je uopste igrao tekmu danas.
Fali napada i stoper ebiga ekipa je ostavljena ove sezone bas u banani.
Svima je jasno sta fali meni je jedino nedopustivo da su ljudi toliko vise trcali od nas danas.
I da smo izgubili ali da je trka i volja bila na makar pribliznom nivou ne bi se nista zamjerilo Leeds fenomenalan danas.
To je do Tuchela i to sto odmah nije mijenjao formaciju i stavio jos nekoga u sredinu kad je vidio da smo tu demolirani.
ZAto smo ganjali de Jonga.
Jorginho ne moze odgovoriti ovom tempu to je jednostavno to.
Lako je kad Kante pored tebe pokriva 3 igraca ili kada Kova za tebe iznosi loptu..
Kad on treba nesto odraditi uticati i na Gallaghera frajer duh postane ja ne znam da je uopste igrao tekmu danas.
Fali napada i stoper ebiga ekipa je ostavljena ove sezone bas u banani.
Svima je jasno sta fali meni je jedino nedopustivo da su ljudi toliko vise trcali od nas danas.
I da smo izgubili ali da je trka i volja bila na makar pribliznom nivou ne bi se nista zamjerilo Leeds fenomenalan danas.
To je do Tuchela i to sto odmah nije mijenjao formaciju i stavio jos nekoga u sredinu kad je vidio da smo tu demolirani.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Problem i jest što nema trenutno takvih klubova, a ne znam koliko bi mu Everton ili Villa, možda Leicester bili korak naprijed. Eventualno da preuzme repku nakon SP-a, ako dožive kakvu blamažu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Biće uskoro mjesta u Unitedu i Chelseaju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:19Problem i jest što nema trenutno takvih klubova, a ne znam koliko bi mu Everton ili Villa, možda Leicester bili korak naprijed. Eventualno da preuzme repku nakon SP-a, ako dožive kakvu blamažu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Potter je idealan za Chelsea u budućnosti.Marsal je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:26Biće uskoro mjesta u Unitedu i Chelseaju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:19Problem i jest što nema trenutno takvih klubova, a ne znam koliko bi mu Everton ili Villa, možda Leicester bili korak naprijed. Eventualno da preuzme repku nakon SP-a, ako dožive kakvu blamažu.

Od svih ljudi im se Gundogan nađe sam u sred peterca.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Koliko to lako izgleda kod Citya.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mnogo gotivan igrač Gundogan
Sjooo Bernarda, navrti trojicu na sebe i nabaci gol
Hajd Pep budi čovjek i šalji ga u Barcu

Hajd Pep budi čovjek i šalji ga u Barcu

Bernardo živno na desnom krilu
A Gundo i ova utrčavanja ja ne znam ni većina napadača nema ovakav njuh za gol, promašio brat poziciju
A Gundo i ova utrčavanja ja ne znam ni većina napadača nema ovakav njuh za gol, promašio brat poziciju

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Invincibles14, Majstorinho, N3R3D, Pensioner26 i 25 gostiju.