English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovaj momak na sredini u Čelzija što je stigao sa posudbe baš ništa. Ne doprinosi ničemu, ne radi ništa. Nije za ozbiljne ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Tuchel ne zna ko mu šta igra trenutno u ekipi. Izmjene su samo dodatno ekipu rasturile.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tri asist Harrisona u 4 gola Rodriga na pocetku sezone. Evo i ovaj njemu oduzio kod treceg...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Fali im rudisha nazad, KK je level zoume
Naprijed lukaku je caca za sve ove lazne 9ke
Utusenko ce da ulupa 300m ovaj prelazni rol i dobije nogu u novemberu
Naprijed lukaku je caca za sve ove lazne 9ke

Utusenko ce da ulupa 300m ovaj prelazni rol i dobije nogu u novemberu

Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 21 avg 2022, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Da imaju Englezi iole mozga i da maknu Southgatea i stave Pottera, imali bi fine šanse za veliki trofej. Nema bolje prilike ko Potter da se otvara trenutno.
Welbeck mu drži frontalnu liniju i pored tog ljudi stvaraju toliko prilika da im fali neko kvalitetan da to pretvori u golove, uzeli su za Whitea, Cucurellu i evo Maupaya fin novac, a uložili ništa nisu.
Čak i sa onim Ostersundom je radio dobar posao, kad je Wenger spominjao da će biti dobar u ovom poslu.
@Artetitis
Kontao sam reći Blaugrana ali tamo je Xavi, ide PSG kad ovdje nešto osvoji (ako)

Koja je uopste bila poenta dat 70m za Cucua kad imas toliko drugih pozicija gdje uzasno skripi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bezveze trči ko muha bez glave, tačno Palas mu i jes mjera, zavarao je većinu ipak je Čelzi mnogo jača sredina.
Sad kad ovako pogledaš Čelziju je maksimalno grčevita borba za LP i to ako dovedu još 2 3 igrača inače će bit raspad ko United.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Kulibajli

Sta golmani brane Součeku mogao je 5 golova dati u 3 kola hladno
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ocekujem da se Chelsea ukljuci za onog iz Ajaxa sto treba u United. I ide kesiranje 100m za Fofanu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovaj tim je rastelovao mrtvi totenhem prosle sedmice a danas ko mrtva kobila???? Pa yebote, koliko motivacija cini cuda kod ekipa!!!
Edit: gdje su sad mrzitelji leedsa koji su navijali na ispadnu prosle sezone?
Edit: gdje su sad mrzitelji leedsa koji su navijali na ispadnu prosle sezone?
Zadnja izmjena: qaa18, dana/u 21 avg 2022, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
CPOJ
Chelsea treba pojacanja. 11 novih komada, 3 nova trenera i 2 nova vlasnika da ubodu sa nekim Di Trenerom.
4-IN-A-ROW
Bez obzira na sve Tuchelu toliko igraca stagnira ili je potonulo od njegovog dolaska, Pulisic Havertz Werner Ziyech Odoi Mount pa i Lukaku nemoguce da ni jedan nije uspio izaci iz ovog sivila 

On i ne djeljuje kao tip koji će raditi na ofanzivnom sistemu i razvijati takve igrače. Sjetimo se samo prošle sezone, svako kolo neki iz odabrane postizali golove, napad kao da nije postojao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, Invincibles14, JackW, N3R3D, Pensioner26 i 16 gostiju.