English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Havertz je sjajan igrac, iako se slazem s tobom Justine da su Farmeri smijesni opcenito.
Ovdje je Tuchel glavni krivac, pogledaj im formacije, mislim da ni sami igraci nisu znali ko sta treba da radi na terenu, a kamo li mi, ofulao je momacki.
Ovdje je Tuchel glavni krivac, pogledaj im formacije, mislim da ni sami igraci nisu znali ko sta treba da radi na terenu, a kamo li mi, ofulao je momacki.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
West Ham se zapravo vraća gdje pripada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad im Metvi Antonio starta ispred najskupljeg pojacanja ljeta onda i neka. Retardi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Tomaso di Tuchelo neće još dugo.Justin je napisao/la: ↑21 avg 2022, 15:55Vrlo moguce. Vec se brukao u zadnjim mecevima, ali ga drze rezultati sa prvenstava. Sigurno Southgate ostaje ovo svjetsko.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 avg 2022, 15:48@Justin
Ima li šanse da izgube obje?
Možda bi tada najbolji engleski trener sjeo na klupu, i najbolju devetku svijeta doveo do naslova svjetskog prvaka.
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 21 avg 2022, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Bruka-...
-
- Kontakt:
Trpaaaaaj.
-
- Kontakt:
Kulibali je jedan od najgorih stopera koji su dosli u ligu kakva prevara
Imati penzionera kao lidera u odbrani u najjačoj ligi svijeta polako dolazi na naplatu.
Potter bez budžeta i nekih pojačanja, sa prodajom Cucurelle i evo Maupaya drži Brighton kao kompaktnu i dobru ekipu.
Pitam se kad će prelaz u veću ekipu
Pitam se kad će prelaz u veću ekipu

- Chapman1886
- Kontakt:
Ma kako čelzi odličan odličan tuhel tedd odlilan prolazma ocijena steroing igralina opeljep city odličam je igrač evo i rlc odličan ma odličan el kuukui odličan ma odličan evo i galager odličanm. Odličan

350m bačenih niz vjetar, werner, haverc zijeh pulisic lukaku kakav skauting a svakog si predstavljo ko nejmara
Zaboravi reči odličan čelzi ma odličan

Samo Sloboda | COYG
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad platiš ovog polovnjaka 70M sve ti je jasno. Chilwell je za njega Marcelo iz najboljih dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne bih da se hvalim, ali stvarno ne znam kad sam fulao sa nekom prognozom.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 avg 2022, 16:26Tomaso di Tuchelo neće još dugo.Justin je napisao/la: ↑21 avg 2022, 15:55Vrlo moguce. Vec se brukao u zadnjim mecevima, ali ga drze rezultati sa prvenstava. Sigurno Southgate ostaje ovo svjetsko.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 avg 2022, 15:48@Justin
Ima li šanse da izgube obje?
Možda bi tada najbolji engleski trener sjeo na klupu, i najbolju devetku svijeta doveo do naslova svjetskog prvaka.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Marsal
- Kontakt:
On zaslužuje top klub koji će sa njim učiniti isto ono što Arsenal trenutno radi sa Artetom i siguran sam da bi u tom slučaju napravio rezultat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Očekivan downfall Chelseaja nakon Abramovicha. Biće dobro izbore li EL na kraju sezone.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Taj Potter je samo jedan u nizu trenera koji ce se izgubiti u vecem klubu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
poraz nije toliko bitan koliko je kulibali odigrao savrseno a galager i rlc se takodjer savrseno uklapaju u sistem