I ljudi na ovoj temi istovremeno pišu i o našoj i o svim drugim reprezentacijama,valjda je lakše to odvojitibordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:04Bit ce ovo top prvenstvo, najbolje sigurno u posljednji 15 tak godina.
Ima tema reprezentacije BiH, ova tema se zove eurobasket 2022
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2022
Treba preimenovati temu, dodati rep. BiH. Neki ne gledaju koji je podforum kada uđu sa početne stranice
Da, dvije teme istog naziva, ko je pravio ovu temu zayebao se trebao je staviti "BiH na Eurobasketu 2022" ili nešto slično, ovako raju malo baca 
PS: Zna li se kada naši idu za Crnu Goru?

PS: Zna li se kada naši idu za Crnu Goru?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Dennis zbog povrede skocnog zgloba propusta prvu utakmicu kvalifikacija, a upitan je za drugu. Medjutim, on je uvjeren da ce biti spreman za EB.
Daniel zbog problema s koljenom propusta obje utakmice kvalifikacija. Upitan nastup na prvenstvu.
Thiemann se nakon utakmice sa Srbijom zalio na povredu ledja.
Daniel zbog problema s koljenom propusta obje utakmice kvalifikacija. Upitan nastup na prvenstvu.
Thiemann se nakon utakmice sa Srbijom zalio na povredu ledja.
- Felixians4
- Kontakt:
Hebote,Nijemcima otpalo 95 % igrača jako ozbiljnih.
Ne racunajte na pobjedu protiv njemaca. Da izadju s 4 igraca, dobice nas jer su domacini.
Glupost !! Sad oni domacini i moraju da dobiju jel ? Ako je neko bolji na terenu pobjedice.
Ne kazem da cemo dobiti ali sigurno imamo sanse protiv njih.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Otvaramo prvenstvo s dvije vezane pobjede.
Slobodno me citirajte treceg septembra.
Slobodno me citirajte treceg septembra.

Pa eto, za to da su domacini vidjecemo, ja poznajem masu nase raje koja ce otic do Kelna. Ima da preplavimo Lanxess Arenu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Napokon malo pozitive.
Realno Nurkic i Musa bolji od bilo kojeg igraca nasa prva dva protivnika.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
1:35 Kasper Treier će zbog ove povrede propustiti eurobasket. Mi se čuvamo.
-
- Kontakt:
Dolazi li Rudy Gobert sa Francuzima?
Ja bih imao ogromna ocekivanja da je ostao Bosnic selektor, ovako - ni blizu...
Sta rec kad Beciragic u najjacem sastavu sa Nurkicem i Musom uspije izgubit jednu cetvrtinu od Estonije sa 20 razlike.
Apsolutna sramota. A I one dvije kvalifikacione sto smo odigrali sa Beciragicem su bile ni manje ni vise nego uzas.
Sta rec kad Beciragic u najjacem sastavu sa Nurkicem i Musom uspije izgubit jednu cetvrtinu od Estonije sa 20 razlike.
Apsolutna sramota. A I one dvije kvalifikacione sto smo odigrali sa Beciragicem su bile ni manje ni vise nego uzas.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma Bosnic je k*rina, Aziz Bekir kompletniji takticar 

Trebao bi

Inače, Francuzi su u prilično tankom rosteru za njihove mogućnosti. Fali im dosta igrača, možda bi se moglo tu šta...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi dugo vremena ne igramo dobru odbranu a kao fizički i atletski imamo predispozicije za to.
Odbrana je ključ a ovo u zadnje vrijeme je bas bilo lose jedan Jelinek se protiv nas pretvori u Korvera ili prosjecni centar Balvin u NBA klasu i tako, e sad pitanje je koliko je tu do njih a koliko do nase odbrane.
Ne treba da nas iznenadi ni ako nas (relativno slabije ime) Obst zatrpa ili Prepelic (koji nije haman pa godinu nikog zatrpao).
Realno gledajući u sve 4 utakmice osim protiv Madjarske smo teski autsajderi i potrebno nam je osim dobre odbrane i dobre partije dvojca Musa-Nurkic i odlična partija Gegica, Atica i Robersona a sve mi se cini da nijedan nije u formi kako bi bili egal u barem jos jednoj utakmici
Odbrana je ključ a ovo u zadnje vrijeme je bas bilo lose jedan Jelinek se protiv nas pretvori u Korvera ili prosjecni centar Balvin u NBA klasu i tako, e sad pitanje je koliko je tu do njih a koliko do nase odbrane.
Ne treba da nas iznenadi ni ako nas (relativno slabije ime) Obst zatrpa ili Prepelic (koji nije haman pa godinu nikog zatrpao).
Realno gledajući u sve 4 utakmice osim protiv Madjarske smo teski autsajderi i potrebno nam je osim dobre odbrane i dobre partije dvojca Musa-Nurkic i odlična partija Gegica, Atica i Robersona a sve mi se cini da nijedan nije u formi kako bi bili egal u barem jos jednoj utakmici
Uzimamo mi Madzare, Njemce i Slovence i zavrsavamo 3 u grupi.
Prva Litva, druga Slovenija, BiH treca, i Francuzi 4.
Prva Litva, druga Slovenija, BiH treca, i Francuzi 4.
dobre guzove ima Belma
ocekivati od atica da odigra odlicnu partiju je u rangu ocekivanja da ce pjanic istrcati u prvih 11 barcelone. pa atic nije 5 poena uvezao punih godinu ipo dana otkako je otisao iz igoeke. ocekivati na eurobasketu neku partiju je ravno cudu.mirsad993 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:49Mi dugo vremena ne igramo dobru odbranu a kao fizički i atletski imamo predispozicije za to.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], invincible1921, Kaunas, MostarskaKotlina, Proximic, Semrush [Bot], VolimBiH96 i 31 gost.