Jel rano?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel rano?
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jel se prikazuje magazin premijer lige na areni?
Pep ozbiljno sputavao Jesusa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koje svrsavanje na Arsenal na ovom forumu braco draga 

Strpite se dok imamo lahak raspored narednih 5 6 kola

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Drago mi je da smo gunnere usrecili. Iako se lizu sa skuzerima.
4-IN-A-ROW
Đe neće svršavati? Prošle godine u ovo vrijeme nisu imali voda nakon tri tekme

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kao da gledam da se derbi nece ni igrati u ponedjeljak.
To bi baš super bilo, s obzirom na ionako zgusnuti raspored koji ide na jesen.
3 boda Liverpoolu.
3 boda Liverpoolu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Klopp je upravu. United treba da se pobrine da se utakmica odigra.
Vidim da Unitedovi navijači imaju podijeljeno mišljenje oko Casemira. Rekao bih da je to dobar transfer ako imaš u veznom redu igrače koji su tehnički na nivou Kroosa i Modrića i ako ti je stil igre takav da Casemiro neće morati "take one for the team" svakih 15 minuta jer će se nakupiti kartona u prvoj sezoni k'o u Realu u pet godina. To praktično znači da ETH mora bataliti svoju filozofiju, ono zbog čega je i doveden na klupu Uniteda.
Argument "Casemiro je osvojio pet CL" ima smisla, ali osvajao je i Varane pa je odbrana Uniteda na najnižem nivou unazad 40 godina.
Vidim da Unitedovi navijači imaju podijeljeno mišljenje oko Casemira. Rekao bih da je to dobar transfer ako imaš u veznom redu igrače koji su tehnički na nivou Kroosa i Modrića i ako ti je stil igre takav da Casemiro neće morati "take one for the team" svakih 15 minuta jer će se nakupiti kartona u prvoj sezoni k'o u Realu u pet godina. To praktično znači da ETH mora bataliti svoju filozofiju, ono zbog čega je i doveden na klupu Uniteda.
Argument "Casemiro je osvojio pet CL" ima smisla, ali osvajao je i Varane pa je odbrana Uniteda na najnižem nivou unazad 40 godina.
Simon Jordan objasnio. Glazersi nisu idealni, ali su isti kao i 90% vlasnika.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tottenham izgleda opako
Perišić , Son. ,Kane je bomba kombo. Ne bi me iznenadilo da se do zadnjih kola vrte u top 3
Perišić , Son. ,Kane je bomba kombo. Ne bi me iznenadilo da se do zadnjih kola vrte u top 3
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Zasto se ne bi igralo?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma prosli put je bila korona problem.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zinch je mamac za bodove. Da nije usao protiv Ville ostali bi kratkih rukava proslu sezonu.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.