FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Celavi mrs iz kluba i povedi ovog klosara
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mozda nekad jeste debil, ali vidjelo se koliko mu je krivo, danas se javno izvinjava navijacima iako po meni nema ni potrebe. Ko ato neko rece da je zabio slavili bi ga, a da je Merso promasio nikom nista? Sve je do kredita koliko neko ima kod navijaca. Za njega se jedva docekalo
Ocito je hakovan, ukinut mu je verifikovani profil sa instagrama, a slika vjerovatno negdje od ranije pronadjena i iskoristena.
Ocito je hakovan, ukinut mu je verifikovani profil sa instagrama, a slika vjerovatno negdje od ranije pronadjena i iskoristena.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Samo momentalni raskid ugovora dolazi u obzir, i to na stetu igraca. Ovo je ozbiljno narusavanje klupske discipline a vjerujem da je to ugovorom definisano. Otjerat klosara i ni marku mu ne isplatit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Crnkic koji nam je bio najbolji igrac te sezone je poslije onog promasaja u Sirokom silom protjeran iz grada gdje nije smio da se vrati.
Vidjet cemo sutra sta ce odluciti
Sve osim raskida ugovora šamar za one koji su bili u Zenici.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kako mozete branit ovakve klosare pa taman da je slika od prije 10 godinaJavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:04Mozda nekad jeste debil, ali vidjelo se koliko mu je krivo, danas se javno izvinjava navijacima iako po meni nema ni potrebe. Ko ato neko rece da je zabio slavili bi ga, a da je Merso promasio nikom nista? Sve je do kredita koliko neko ima kod navijaca. Za njega se jedva docekalo
- napoleon72
- Kontakt:
Jest eto hakovan, digli se anonimusi da naseg brata Rikija ukopaju i otjeraju iz kluba.JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:04Mozda nekad jeste debil, ali vidjelo se koliko mu je krivo, danas se javno izvinjava navijacima iako po meni nema ni potrebe. Ko ato neko rece da je zabio slavili bi ga, a da je Merso promasio nikom nista? Sve je do kredita koliko neko ima kod navijaca. Za njega se jedva docekalo
Znas sta je puno realnija opcija? Danas bacio patetiku da smiri raju koja ga je uzela na zub. Sad se zapio s rajom, snimio story i umjesto da posalje nekom ili bliskim, on objavi javno. Obrise story, deaktivira instagram da mu se neko ne bi javio i yebo mu mrtve, prijetio il sta vec.
Kakvo ba hakovanje, ko ce ovom hakovat profil? Sto nijednom drugom igracu nisu hakovali?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
To je to i to je problem.napoleon72 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 23:55Sto je najgore, haj znaj jel jedini. Bog zna s kim ono sjedi nocas i cuga, nije sam 100%. Pa kad nas Tuzla ubije trkom, mi mislimo da je bojkot jer ovi hodat ne mogu. A oni mahmurni, jedva vide metar ispred sebe. Msm i to je neki vid bojkota, noc poslije tekme si razvaljen i s cigarom. Ono, boli te qrac za klub.
Po meni jedino rjesenje je da prekopiramo sistem koji radi zrinjski, stimulativni ugovori, a ne ovako uhljup ima 12 milja zagarantovanih i onda je zayebaje kao i mnogi drugi suigraci mu.
-
- Kontakt:
Nije 100%JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:04Mozda nekad jeste debil, ali vidjelo se koliko mu je krivo, danas se javno izvinjava navijacima iako po meni nema ni potrebe. Ko ato neko rece da je zabio slavili bi ga, a da je Merso promasio nikom nista? Sve je do kredita koliko neko ima kod navijaca. Za njega se jedva docekalo
Eto vidjet ces
Prvo je obrisao story,profil stajao jos nekoliko minuta dok nije vidio sliku na internetu kako se prosirila onda u panici deaktivirao i profil ali ne bi me cudilo da proba progurati tu pricu kako je slika stara a profil hakovan
Vjerovatno planirao objaviti pod 'bliski prijatelji' pa slucajno javno otislo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2022, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Citav koloplet misterioznih okolnosti. Naime naseg Rikija su oko 22:22 oteli vanzemaljci, stavili mu cigaru u usta , natjerali ga da se uslika i objavi...JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:04Mozda nekad jeste debil, ali vidjelo se koliko mu je krivo, danas se javno izvinjava navijacima iako po meni nema ni potrebe. Ko ato neko rece da je zabio slavili bi ga, a da je Merso promasio nikom nista? Sve je do kredita koliko neko ima kod navijaca. Za njega se jedva docekalo
Daj ba majstore pa ovo sto si napisao ne bi ni Masan Lekic iskonstruisao !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E jbg Kapicu. U najgorem mogućem trenutku. Sad još pred derbi udarat suspenzije neke.
Ostadosmo i u veznom redu bez širine ikakve. Hajd možda Buljubašić/Ramić iskoriste glupost ko Vladan druga Pavlovića.
Ostadosmo i u veznom redu bez širine ikakve. Hajd možda Buljubašić/Ramić iskoriste glupost ko Vladan druga Pavlovića.
Samo naprijed Saraj'vo!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E čuj hakovan profil udružili se hakeri da mu unište karijeru daj ba kume realnosti maloJavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:04Mozda nekad jeste debil, ali vidjelo se koliko mu je krivo, danas se javno izvinjava navijacima iako po meni nema ni potrebe. Ko ato neko rece da je zabio slavili bi ga, a da je Merso promasio nikom nista? Sve je do kredita koliko neko ima kod navijaca. Za njega se jedva docekalo
Hakovan mu je profil, šta vam je.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nemam namjeru braniti nikoga, ko mu yebe mater, nego zdrav razum i logika mi ne idu uz ovo. Ne mogu sebi naci logicno objasnjenje, a ne zelim osudjivati odmah na prvu.
Cut cemo sigurno i drugu stranu price i reakciju kluba pa cemo onda pricati
Cut cemo sigurno i drugu stranu price i reakciju kluba pa cemo onda pricati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Meni ovo više baca na neku podvalu da se unese nemir pred derby. Nema logike da sam sebe ukopava s ovakvim slikama.
Pa nece slina reci : Jbg ja se nacug'o i ponijelo me. Nego ce neku socijalu koju Bosnje vazda puse...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mislim da će Mirvić dici ruke od nas sa ovakvim navijačima nismo ni zasluzili. Pred najbitniju utakmiu stvara se hajc ovakav. Do jučer bravo hađzija najbolji transfer rok u historiji kluba do **** celave uši. Jadni ste.
Klub će reagovazi na ovu sliku i vjerovatno otjerati Kapića. Al kebavat mater Hadzicu i svima nevjerovatno. Ako izgubimo od želje a zbog ove amtosfere vjerovatno ide sve pod stećaj indijanci jedni
Klub će reagovazi na ovu sliku i vjerovatno otjerati Kapića. Al kebavat mater Hadzicu i svima nevjerovatno. Ako izgubimo od želje a zbog ove amtosfere vjerovatno ide sve pod stećaj indijanci jedni
-
- Kontakt:
Onda mu je i telefon hakovan,odakle nekome ova slika?Sve i da mu je neko hakovao profil kako je mogao doci do slike?
Pustite suplje ba
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2022, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
On da se nacugao ne bi mogao telefona drzati
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
TAKO JE, sve indijanci, evo npr odakle ovome u sredini glavonji pravo da maše nešta rukama i nervira se:sanco2200 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 00:19Mislim da će Mirvić dici ruke od nas sa ovakvim navijačima nismo ni zasluzili. Pred najbitniju utakmiu stvara se hajc ovakav. Do jučer bravo hađzija najbolji transfer rok u historiji kluba do **** celave uši. Jadni ste.
https://tinyurl.com/54w26jd2
Za sve su krivi navijači ovakvim bezobraznim reakcijama, pa zbunjuju naše svete i nedodirljive igračine, mašine koje sve i svakoga trpaju...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordobijelisampion, Galantni, Haksss, napoleon72, perodeformero i 60 gostiju.