Svaka cast momku, al Ramic je najlosiji akademac sto je igrao. Protiv slobode nevidljiv a i ranije kad je igrao nista. Igrac manje na terenu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:53Musa-Djokanovic-Drobarov-Tomasevic
Cirjak-Ramic
Ikic-Dzafic-Suljic
Mulahusejnovic
Molim te Fedja![]()
Isti sastav kao protiv Slobode samo Dzafica na desetku umjesto Dala i nista vise ne trazimo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Dva su Ramica hedan je u vezi a drugi igra krilo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja bi Suljića ostavio mada mi je bio loš prvo poluvrijeme.
Džafić obavezno umjesto Dala, ima vremena za dosta igrača a derbi moraju početi najspremniji i igrači koji će igrati svoju prirodnu poziciju, koliko god je to moguće. Pisao sam prije, Džafić je krilo ali je igrao iza napadača u svojoj karijeri.
Dobar igrač a mi ga forsiramo tamo gdje nikad nije igrao i to nam očito ne donosi rezultat. Drobarov-Trako stoperi, Andrej u vezni red.
Džafić obavezno umjesto Dala, ima vremena za dosta igrača a derbi moraju početi najspremniji i igrači koji će igrati svoju prirodnu poziciju, koliko god je to moguće. Pisao sam prije, Džafić je krilo ali je igrao iza napadača u svojoj karijeri.
Dobar igrač a mi ga forsiramo tamo gdje nikad nije igrao i to nam očito ne donosi rezultat. Drobarov-Trako stoperi, Andrej u vezni red.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Suljic je nas najbolji igrač (poslije Avramovskog)
Ako nista, na derbiju barem nema glupovca da dobije crveni u 30oj ili hebiba da masi 4 zicera. Bice to sve dobro
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Tako nekako, Suljica ostavit cisto iz razloga sto nemas adekvatnu zamjenu na lijevom krilu ako Dzafic krene kao AMF. Da je Avramovski spreman pa da on pocne kao desetka a Dzafic kao lijevo krilo... Ovako, uvijek cu radije gledat Suljica nego Dala. Al i on ce se morat bas vracat i pomagat odbrani, inace ce Santos djecu pravit Musi i stoperima.MortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2022, 22:08I ja bi Suljića ostavio mada mi je bio loš prvo poluvrijeme.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jeb.at cemo im mamu u pic.ku, onu odvratnu plavu.
Citirajte me poslije derbija. Slobodno.
Citirajte me poslije derbija. Slobodno.
- FKS -
Da se oni ne trude i ne igraju, pa da čovjek kaže, ali bukvalno su spremni, dođu do gola pucaju, neće j joj majku. Zasjat će sunce iznad Titove, kad tad.
🇵🇸
Nadam se da ce momci otic na dzumu prije tekme, da nam se ne desava ono kao protiv Slobode.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovi iz Veleža grabe svim silama, na sve moguce nacina, da nas dočekaju u septembru u Vrapcicima, a ne u Gabeli 

- bodribordo
- Kontakt:
Ide 1:2 na derbiju ABd!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Zato što je mali Ramić primarno ofanzivni vezni, a ne zadnji.. Jbg ne može od Dala igrati svoju prirodnu pozicijusanco2200 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 22:02Svaka cast momku, al Ramic je najlosiji akademac sto je igrao. Protiv slobode nevidljiv a i ranije kad je igrao nista. Igrac manje na terenu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:53Musa-Djokanovic-Drobarov-Tomasevic
Cirjak-Ramic
Ikic-Dzafic-Suljic
Mulahusejnovic
Molim te Fedja![]()
Isti sastav kao protiv Slobode samo Dzafica na desetku umjesto Dala i nista vise ne trazimo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nikad ludja liga nije bila
svaki bod ce biti zlata vrijedan
Bolje traku gledati umjesto Andreja nego Ramića na mjestu Andreja
Trako Vlatko a ispred Andrej i cirjak
Trako Vlatko a ispred Andrej i cirjak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A mi imamo bedem u odbrani

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo je bitno na polusezoni imati dostižan zaostatak za prvim, a onda uz dobar zimski prelazni rok, pregaziti ligu na proljece.BegovicRamiz je napisao/la: ↑20 avg 2022, 22:51nikad ludja liga nije bila
Na derbiju, Andrej mora igrati zadnjeg veznog i ništa drugo.
Ne znam je li ko primjetio kad je Suljić u nekim akcijama znao da promjeni poziciju i bude iza napdaca,puno bolje se snalazio nego krilo. Ja bi njega stavio iza nadrina a dzafic lijevo krilo.
Abd ide pobjeda

Abd ide pobjeda
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, PapakIzSa i 26 gostiju.