Baš tako,kad sam vidio potopljen teren,izostanak Hodžića,nisam bio optimista,na to sve drugi put primaš gol iz **** centaršuta.BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:01Nismo losi vjeruj mi.KANA je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:50Za sredinu tabele smo I nozasta vise ,bar ja to mislim.BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:42Da smo mogli imati vise bodova,mogli smo itekako 3 minimalno.
Ali nakon Sarajeva,Zeljo ima poprilicno lagan raspored.5 utakmica Posusje,Sloboda,Sloga,Igman i Leotar.
Mi bas na tim tekmama imamo problem.
Realno da svako od nas ocekuje maksimum iz tih utakmica.
Te utakmice i bodovni saldo ce nam dati sliku za sta smo sposobni.
Po meni ova ekipa ima nesto drugacije.Hoce li to biti dovoljno,i hoce li nam se neke stvari malo posloziti,na nas mlin,vidjecemo.
Ali ja bi vise volio da smo igrali u Vrapcicima i Banja Luci,nego sto igramo po ovim nazovi terenima.
Borac danas ne bi dobio ni jednu ekipu sem nas.
Meni je ovo igranje na neutralnim terenima vise hendikep nego dobit.
Svasta je moguce,pogotovo kad ti se podrepi,ali nista od nas nisu bolji ni Borac ni Velez,ni Sarajevo,ni Siroki.Samo malo srece,koje realno nismo bas miljenici.Tu smo mi sa svima njima.
Ja kad sam vidio teren,sve mi je bilo jasno.
Evo ti ko navijac nakon Grbavice,kad samo pogledas onakav teren,svjestan si tegobe igranja. A ne kad igras.
Puno je lakse nekom ko igra na slabijem terenu,navici se na bolji,nego onome ko sa dobrog dodje na los.
Ti svako drugo kolo igras na dobrom,on igra jednom na dobrom,i 2 puta na solidnom,ostalo je ispod prosjeka. Kad dodje zima i ta dva solidna izgledaju za ****.
Vidjeces kad se sad naprave tereni.
Vidjeces problema za domacine.
I slažem se za terene,najbolji primjer je bio jučer,ljudi prvi put vidjeli 16-terac i zabiše,nama se te stvari dešavaju evo četvrtu godinu.
I VAR nam apsolutno ne treba,nije problem gol iz ofsajda,da li je bio penal i te gluposti,nego ovi sitni faulovi,kad ga pogledaš,znaš da će ti svirati kontra faul,a tu VAR ne igra ulogu.