Bgm kad budu nadoknađivali 5 kola morat će igrati 10 utakmica zaredom srijeda-subota-srijeda. Ubit će ih taj ritam
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:22Pa najbolji igrač u historiji ove lige je Santos Wagner.
Marciano, Dialiba, Wagner, Tiago, Brandao, ne mogu se sjetiti onaj iz MDK i FKS što je prošle godine otišao... Svi su trag ostavili...
Matthias Fanimo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mi razvalili Tuzlu City, vi 0:0 igrali. Je li to znači da smo mi bolji?
Gledaj igru bolan. Sveukupni dojam. Ne možeš porediti jučerašnjih 1:1 i vašu igru sa istim rezultatom 1:1 nas protiv Širokog gdje smo mi trebali dobiti 5 razlike, a vi trebali primiti jučer 3 gola. Analiziraj sve utakmice i realno vam je maksimum ove godine 6. ili 7. pozicija
Da, da Fanimo... Top igrač ali ybg kreten u glavi, da nije bojkotovao još bi više pokazaoFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:26kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:22Pa najbolji igrač u historiji ove lige je Santos Wagner.
Marciano, Dialiba, Wagner, Tiago, Brandao, ne mogu se sjetiti onaj iz MDK i FKS što je prošle godine otišao... Svi su trag ostavili...
Matthias Fanimo
Divlja liga gdje svako svakog moze dobiti, zavisno kakav dan ima. Jedino Zrinjski izgleda kvalitetno, ostalo u pet deka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Upisao je asistenciju jucer u HNLkolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:29Mi razvalili Tuzlu City, vi 0:0 igrali. Je li to znači da smo mi bolji?
Gledaj igru bolan. Sveukupni dojam. Ne možeš porediti jučerašnjih 1:1 i vašu igru sa istim rezultatom 1:1 nas protiv Širokog gdje smo mi trebali dobiti 5 razlike, a vi trebali primiti jučer 3 gola. Analiziraj sve utakmice i realno vam je maksimum ove godine 6. ili 7. pozicija
Da, da Fanimo... Top igrač ali ybg kreten u glavi, da nije bojkotovao još bi više pokazaoFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:26kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:22
Pa najbolji igrač u historiji ove lige je Santos Wagner.
Matthias Fanimo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jedan igrač prošle godine koji igra u jednom od Sarajevskih klubova u jednom neformalnom razgovoru mi je rekao: "Nije Zrinjski toliko bolji koliko smo svi mi ostali toliko loši".
I realno je tako, u gornjem dijelu tabele će biti oni koji najmanje budu kiksali, a Zrinjski će 80% prvak biti...
I realno je tako, u gornjem dijelu tabele će biti oni koji najmanje budu kiksali, a Zrinjski će 80% prvak biti...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ljudi su trenutno nivo iznad lige po igrikolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:33Jedan igrač prošle godine koji igra u jednom od Sarajevskih klubova u jednom neformalnom razgovoru mi je rekao: "Nije Zrinjski toliko bolji koliko smo svi mi ostali toliko loši".
Liga je dosta zanimljiva i svako svakog moze pobijedit a ovaj Zeljovac donosi zakljucke nakon ne punih 6 kola, polako bice svega u ligi niko nece odigrat svaku tekmu na nivou
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Osttribine
- Kontakt:
Kakav ba nacionalni kljuc, pa kako ste vi dva puta zaredom bili prvaci, mi, ili Zrinjski tri puta. Sto se favorita za titulu tice, Zrinjski je tu bez premca, mada bi mogli imati problema sa ovim zaostalim utakmicama jos pogotovo ako udju u grupnu fazu KL, jako puno utakmica bi imali, moralo bi to ostaviti posljedice.Mamba21 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:10Najviše šanse dajem Tuzli od svih ekipa. Prvo zbog nacionalnog ključa (Borac, Zrinjski) red je na Bošnjake da osvoje titulukolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:07Široki će pasti. Objektivno sad kad se sve uzme u obzir mislim da će titula biti ili u Mostaru ili u Banja Luci. Zrinjski kad odigra zaostale utakmice će biti najmanje 2. na tabeli. HŠK Zrinjski, Borac i eventualno Sarajevo ako dođu sebi kandidati za titulu.![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi su hamam zaradili 4m€ ovo ljeto. O čemu više da pričamo...
Odoh u grad. Cijeli dan sam kući
ima kad pričati o ovoj ligi
Odoh u grad. Cijeli dan sam kući

-
- Kontakt:
Stvarno previše.
Šta ako uđu u grupu? Dati im titulu onako, da ne igraju uopće prvenstvo.
Ne razumijem šta im ovo pomaže. Halo, kad te zaganja srijeda subota isto ti je ili sad ili za mjesec.
Šta ako uđu u grupu? Dati im titulu onako, da ne igraju uopće prvenstvo.
Ne razumijem šta im ovo pomaže. Halo, kad te zaganja srijeda subota isto ti je ili sad ili za mjesec.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tada su Srbi bili zauzeti Igokeom, sada su apetiti u fudbalu porasliOsttribine je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:37Kakav ba nacionalni kljuc, pa kako ste vi dva puta zaredom bili prvaci, mi, ili Zrinjski tri puta. Sto se favorita za titulu tice, Zrinjski je tu bez premca, mada bi mogli imati problema sa ovim zaostalim utakmicama jos pogotovo ako udju u grupnu fazu KL, jako puno utakmica bi imali, moralo bi to ostaviti posljedice.Mamba21 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:10Najviše šanse dajem Tuzli od svih ekipa. Prvo zbog nacionalnog ključa (Borac, Zrinjski) red je na Bošnjake da osvoje titulukolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:07Široki će pasti. Objektivno sad kad se sve uzme u obzir mislim da će titula biti ili u Mostaru ili u Banja Luci. Zrinjski kad odigra zaostale utakmice će biti najmanje 2. na tabeli. HŠK Zrinjski, Borac i eventualno Sarajevo ako dođu sebi kandidati za titulu.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ljudi zaradili 1,4 miliona eura kakvih 4 ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakva lakrdija suca u Modriči, smradu
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamisli Zrinjski udje u grupe, do decembra ne znam bi li odigrali 5 kola u prvenstvu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Avanti1926
- Kontakt:
Daj ne prdi molim te.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:13Osim kornera, auta, ne puštanja prednosti, sudijske nadoknade, još bi dodao kriterijum dosuđivanja prekršaja.
Za domaću ekipu naravno.
Da nismo sami sebi dali golove, dao bi ih Kazlagić.
Do sledećeg susreta.
Dodao bih i Donalda Molsa, kod nas je bio najsrčaniji igrač.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:29Mi razvalili Tuzlu City, vi 0:0 igrali. Je li to znači da smo mi bolji?
Da, da Fanimo... Top igrač ali ybg kreten u glavi, da nije bojkotovao još bi više pokazaoFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:26kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:22Pa najbolji igrač u historiji ove lige je Santos Wagner.
Matthias Fanimo
- Osttribine
- Kontakt:
Ne lupaj gluposti zivota ti, kakav nacionalni kljuc i titule, uzima onaj koji je najkvalitetniji ili mozda najmanje losijiBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:43Tada su Srbi bili zauzeti Igokeom, sada su apetiti u fudbalu porasliOsttribine je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:37Kakav ba nacionalni kljuc, pa kako ste vi dva puta zaredom bili prvaci, mi, ili Zrinjski tri puta. Sto se favorita za titulu tice, Zrinjski je tu bez premca, mada bi mogli imati problema sa ovim zaostalim utakmicama jos pogotovo ako udju u grupnu fazu KL, jako puno utakmica bi imali, moralo bi to ostaviti posljedice.

-
- Kontakt:
Koji je razlog promijene domacinstva Leotara i Borca? Najaca je bila promjena sa Slogom,ljudi cr dva puta biti gosti haha samo u BIH
Zrinjski ako uđe u ligu konferencije, ostavit će posljedice na njih. Tuzla igra najljepši fudbal odmah poslije njih. Moje mišljenje da nije isključeno da oni osvoje. Još Azmir u savezu. Uvijek je to dosta uticalo na prvaka.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Balorda, Bing [Bot], Combattente87, Daduli, ELDIABLO20, fks74, FranckRibery, Grbavica786, grbavicka1921, HyperOS, Resolute, ristagrad, rodjeeni1922, VivaLaLiberta, ZaZelju i 113 gostiju.