RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ja ne mogu da vjerujem da su nam Mehe Dzegera rah pjesmice mjerilo kakav je Vaha 
Zadnja izmjena: Gr0hot, dana/u 19 avg 2022, 08:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je sine mostarski.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 avg 2022, 00:13
A sta bi trebao Vaha, doci da radi za 5000 KM i da ga pojedinci pljuju i psuju familiju nakon 3 poraza? Budi i ti realan s te strane plus lik napustio Mostar ima sto godina, nista ga vise ovdje ne veze jbg.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Znam da je davno ovo objavljeno ali iz dosade da provjerimMostarskiSin je napisao/la: ↑17 avg 2022, 14:23Par zanimljivih podataka s Rodjeni foruma
Od 53 zvanične utakmice koje smo trebali igrati kući od povratka u Premijer ligu (PL, Kup, Evropa), u regularnim okolnostima smo odigrali njih 18.
Od zadnjih 18 oficijalnih, tj tamo od polovice marta 3 utakmice smo igrali za vikend, a 15 radnim danom, danas 16ta
Golemo i ovo
Ja sam izbrojao 23 domaće utakmice koje su regularne (pod neregularnim znači utakmica bez publike u Vrapčićima, ili odigrana na Grbavici ili u Gabeli, ako ima još nešto onda recite)
U 30 neregularnih utakmica imamo 16 pobjeda, 8 neriješenih i 6 poraza = 1.87 bodova po utakmici
U 23 regularnih utakmica imamo 13 pobjeda, 3 neriješene i 7 poraza = 1.83 boda po utakmici
U zadnjih 18 utakmica u PL igrali smo 11 utakmica radnim danom (od toga 8 petkom), a 7 utakmica vikendom
U 11 utakmica odigrane radnim danom imamo 6 pobjeda, 4 neriješene i 1 poraz = 2 boda po utakmici
U 7 utakmica odigrane vikendom imamo 2 pobjede, 0 neriješenih i 5 poraza = 0.86 bodova po utakmici
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ovo stvarno nije normalno i ovo se definitivno mora promijeniti.Kulesza je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:36U zadnjih 18 utakmica u PL igrali smo 11 utakmica radnim danom (od toga 8 petkom),MostarskiSin je napisao/la: ↑17 avg 2022, 14:23Par zanimljivih podataka s Rodjeni foruma
Od 53 zvanične utakmice koje smo trebali igrati kući od povratka u Premijer ligu (PL, Kup, Evropa), u regularnim okolnostima smo odigrali njih 18.
Od zadnjih 18 oficijalnih, tj tamo od polovice marta 3 utakmice smo igrali za vikend, a 15 radnim danom, danas 16ta
Golemo i ovo
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DzananMusa11
- Kontakt:
Koga boli ****** kojim danom igramo, za 2 godine ce svakako nas 50 gledat koji smo hodali po gostovanjima u borbi da se ne ispadne u kantonalnu.
Samo vi klimajte glavom, svi koji sad pljujete miku, piku i ostale pokemone ste i tada klimali glaovm p.v.m.
Sto ih niste naglavacke namontirali iz kluba O VI VELIKI NAVIJAČI KOJI SE U SVE RAZUMIJETE pa je svako sa drugacjim misljenjem nepodoban
Samo vi klimajte glavom, svi koji sad pljujete miku, piku i ostale pokemone ste i tada klimali glaovm p.v.m.
Sto ih niste naglavacke namontirali iz kluba O VI VELIKI NAVIJAČI KOJI SE U SVE RAZUMIJETE pa je svako sa drugacjim misljenjem nepodoban
Dosadan si.DzananMusa11 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 21:13Koga boli ****** kojim danom igramo, za 2 godine ce svakako nas 50 gledat koji smo hodali po gostovanjima u borbi da se ne ispadne u kantonalnu.
Hodao si ti po qrcu, a ne po gostovanjima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znam da sad nismo u prilici da zakazujemo utakmice vikendom, ali se nadam da će se sa povratkom na naš stadion to promjeniti.
To uveliko utiče na samu posjetu.
To uveliko utiče na samu posjetu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
HAHAHA, on hodao.. A UJA !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Da ja hodao, zamisli,20ak momaka iz RA 10ak deda i nas 10ak momaka, normalno da je tesko povjerovati da je bilo budala i u tom vremenu kad ste vi izdr*avali na mancestere i druge pm jer yebo Velež bola, samo klimaj glavom 

Majstore, ti si debil, nigdje ti nisi hodao, ne fantaziraj. Možda ti je neko pričao o gostovanjima, to je moguće.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Razumijem kada neko žali za boljim vremenima, ali sa strastima se prisjećati vremena koji najviše asociraju na tamne oblake i blato ispred stadiona..e to ne razumijem.
Sad smo u krizi ako nismo u borbi za Evropu, a onda nismo znali šta je kriza jer smo konstantno bili u njoj.
Slažem se da ima grešaka, i da neke stvari mogu i moraju bolje. Nekad grešku napravi igrač, nekad trener..ali zbog toga skidati glavu najboljoj Upravi u zadnjih 30 god je totalna ludost i ljudska glupost.
Sad smo u krizi ako nismo u borbi za Evropu, a onda nismo znali šta je kriza jer smo konstantno bili u njoj.
Slažem se da ima grešaka, i da neke stvari mogu i moraju bolje. Nekad grešku napravi igrač, nekad trener..ali zbog toga skidati glavu najboljoj Upravi u zadnjih 30 god je totalna ludost i ljudska glupost.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bio je nečiji prijedlog i da odu do stadiona i snime radove.Mostarac1922 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:01Drago mi je da su poslusali moj mali prijedlog.
Bravo.
![]()
Dobri su mora se priznati.
Hajde do kraja prelaznog roka dovedite kapitalca i da vam damo veliki

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:07Bio je nečiji prijedlog i da odu do stadiona i snime radove.
Hajde do kraja prelaznog roka dovedite kapitalca i da vam damo veliki![]()
Amera Hiroša na posudbu. Svakako ne igra u Osijeku, a nama treba lijevo krilo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znam, desetka kao Anđušić.
Statistički, najviše golova i asistencija ima na lijevom krilu.

-
- Kontakt:
Trebao bi negdje u Mađarsku na posudbu, mislim da njegova plata trenutno nije realna ni za jedan klub u našoj ligi.VictoriasFikret je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:53Espiritosanto je napisao/la: ↑21 avg 2022, 21:07Bio je nečiji prijedlog i da odu do stadiona i snime radove.
Hajde do kraja prelaznog roka dovedite kapitalca i da vam damo veliki![]()
Amera Hiroša na posudbu. Svakako ne igra u Osijeku, a nama treba lijevo krilo.
I Mostarske kiše kao da su stale
IGRAMO SUBOTOM
Da se i to vise desi
Siroki away
HOCEMO POBJEDU !
Da se i to vise desi
Siroki away
HOCEMO POBJEDU !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.