Po nekim pričama, polovinom septembra.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:54Mora da si nedavno počeo pisati kad ne znaš mene. Nego zna li se do kada će teren biti gotov na Gradskom u Banja Luci?Avanti1926 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:51Pozdrav, i živio. Hvala Bogu da na forumu ipak ima normalnih i realnih ljudi. Čekam još forumaša svrakino da se javikolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:50
Pročitaj moj osvrt stranicu prije i vidjet ćeš da nisam rekao da smo pokradeni. Offside je bio i to je greška pomoćnika. Gl. sudija mimo kornera, procjene da pusti prednost nama i nadoknade nije ništa pogriješio više... Čestitke na pobjedi i sportski pozdrav![]()
![]()
Pa evo da ti odgovorim cisto ljudski da tvoja konstatacija nije potpuno tacna, FK Sarajevo je u zadnjih nekoliko godina uzelo dvije titule, kup, igralo play off EL, a da ne govorimo o "duzem nizu godina". Željo je u krizi istina, a KK Bosna je pustena niz vodu nazalost i to si u pravu. Ali bas da nista reprezentativno nema e to nije tacno.aqarius je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:05Ovo je bez ikakve namjere da nekoga provociram..čisto ljudski..
-kako jedno Sarajevo od skoro pola miliona stanovnika nema ama baš ništa reprezentativno u bilo kojem sportu i to duži niz godina pa bar na federalnom nivou
-nemaju fudbal, nema košarke,nemaju odbojku,nemaju rukomet..pa bar da imaju pobjednika u zvezdam
granda.Meni koji sam 360 km od Sarajeva je mučno više ovo gledati..zato što se 90 posto raje poistovjeti i sa Željom i Sarajevom i Bosnom..Imali su budžete kao pola lige,imaju investitore..pa šta je majku mu.Jedino ostaje da ne znaju..da su u sarajevskom sportu živi duduci i neznalice.Pa može li se naći dobar skaut bar da dovede igrača koji je potreban i koji će biti upgrade...dobar kondicioni trener..pa stvarno gdje je više zapelo...meni je toliko frustrirajuće da evo već 10 i više godina gledam blamaže..od KK.Bosne poslijeratne nisam se pošteno obradovao...
Top. E sad će biti ljepota gledati tekme i igru na stadionima kad se urade tereni. Brži fudbal, bolja igra, kvalitet imaš ili nemaš. Uporediš utakmice u Zenici ili na Grbavici sa ostalim terenima evo do današnjeg dana, kao da su dvije različite lige. Radujem se proljeću i budućnosti.Avanti1926 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:56Po nekim pričama, polovinom septembra.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:54Mora da si nedavno počeo pisati kad ne znaš mene. Nego zna li se do kada će teren biti gotov na Gradskom u Banja Luci?Avanti1926 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:51
Pozdrav, i živio. Hvala Bogu da na forumu ipak ima normalnih i realnih ljudi. Čekam još forumaša svrakino da se javi![]()
Široki nikad ni u čemu ne treba otpisati!
Čovjek nije odlukama uticao na tekmu i nije pogriješio ništa krupno. Tako da ne treba aman zaman polemisati o tome.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:37Realno je osudio. One greške vezi auta i slično su greške pomoćnika. On mimo sudijske nije nešto griješio. Penal čist sviran, a ono na početku nije bilo za penala kod situacije sa Haračićem. Mi smo krivi za ovaj poraz, nemamo se šta vaditi na sudije. Čelo jedinu grešku osim sudijske je napravio kad nam je svirao faul u situaciji kad je trebao pustiti prednost. Demantuj me argumentima ako griješim. Ja sam objektivanAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:33Koju utakmicu si gledao?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:23Sami smo sebe pobjedili. Sudija okej osudio osim te sudijske nadoknade. Jer je realno trebalo biti 5+. Oba gola Borca kriv Vego. 1. autogol, drugi igrač mu sam neometano šuta kojeg čuva 2 metra od sebe. Zakarić doktorski odigrao. Jedina zamjerka za danas je malo više izležavanja igrača Borca, ali to je legitimno. Idemo dalje. Volim te Željo! Svi na derbi u petak!
Leotar i Sloga slabi. Sloboda dolje gubi kakva god bila, protiv Igmana sretno došli do pobjede, protiv Želje sretno došli do boda. Čim dođu mečevi sa ove 3-4 jače ekipe padat će na tabeli, nemaju kadar za borbu za Evropu.
Najviše šanse dajem Tuzli od svih ekipa. Prvo zbog nacionalnog ključa (Borac, Zrinjski) red je na Bošnjake da osvoje titulukolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:07Široki će pasti. Objektivno sad kad se sve uzme u obzir mislim da će titula biti ili u Mostaru ili u Banja Luci. Zrinjski kad odigra zaostale utakmice će biti najmanje 2. na tabeli. HŠK Zrinjski, Borac i eventualno Sarajevo ako dođu sebi kandidati za titulu.
Osim kornera, auta, ne puštanja prednosti, sudijske nadoknade, još bi dodao kriterijum dosuđivanja prekršaja.
Jos Dudik na klupi, koji se pokazao kao mentalni patuljak.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:31Vala nemam straha za derbi jer ih Mulalić predobro odrađuje. Kući je svaki pobjedio. 4 derbija, 3 pobjede i jedan remi.(remi na Koševu).
Iznenadit cemo mi ove sezone, ne podjenjuj naskolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:13Po mom gledanju nešto ovako očekujem u Maju.
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
4.+ Kup borba između Tuzle, Širokog i Željezničara
7. Velež
8. Sloboda
9. Igman
10. Leotar
11. Sloga
12. Posušje
fukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:20Iznenadit cemo mi ove sezone, ne podjenjuj naskolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:13Po mom gledanju nešto ovako očekujem u Maju.
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
7. Velež
8. Sloboda
9. Igman
10. Leotar
11. Sloga
12. Posušje![]()
![]()
Pa najbolji igrač u historiji ove lige je Santos Wagner.
Ako budete izgledali kao jučer u idućim utakmicama onda vam se ne piše dobro...fukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:20Iznenadit cemo mi ove sezone, ne podjenjuj naskolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:13Po mom gledanju nešto ovako očekujem u Maju.
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
7. Velež
8. Sloboda
9. Igman
10. Leotar
11. Sloga
12. Posušje![]()
![]()
Evo odgađaju izgleda i protiv Tuzle City.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Combattente87, imekorisnicko i 33 gosta.