FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da Džafa krene sa desetke, ubili bi Boga u njima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nardin obavezno mora u špic na derbiju, a Džafić na desetku, tu Feđa ne treba uopšte da ima dilemu.Nardina treba pustiti da uveže kontinuitet nastupa i vjerujem golova.
-
- Kontakt:
Musa-Djokanovic-Drobarov-Tomasevic
Cirjak-Ramic
Ikic-Dzafic-Suljic
Mulahusejnovic
Molim te Fedja
Isti sastav kao protiv Slobode samo Dzafica na desetku umjesto Dala i nista vise ne trazimo
Cirjak-Ramic
Ikic-Dzafic-Suljic
Mulahusejnovic
Molim te Fedja

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To bi bilo odlicno, ali ide mali Vicentijevic na desetku ko da gledam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tačno i jest los otkad ziGu amrinu malujoker90 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:56To bi bilo odlicno, ali ide mali Vicentijevic na desetku ko da gledam.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Joj štrumfovske administracije ss.ba. sinoć naslov "ni penal nije pomogao za pobjedu", danas "zbog lošeg prvog poluvremena Željo izgubio".
Pa je li vas stid?
Pa je li vas stid?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
@ bodi ma sve ok ko god izadje neka zaigraju momacki od prve minute, mislim da vidim nasu sansu za pobjedom, opet kazem mi smo im 13- ti igrac ( navijaci) , ostalo je na njima .
04.10.2009 !
Komšinice Željana...
valjda će se naši trznuti pa da honaj i anamo honi prime jedan golemi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
13?scudetto89 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:31@ bodi ma sve ok ko god izadje neka zaigraju momacki od prve minute, mislim da vidim nasu sansu za pobjedom, opet kazem mi smo im 13- ti igrac ( navijaci) , ostalo je na njima .
jesu nam to sudije 12. a mi 13.

-
- Kontakt:
Pardon 12 igracBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:5713?scudetto89 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:31@ bodi ma sve ok ko god izadje neka zaigraju momacki od prve minute, mislim da vidim nasu sansu za pobjedom, opet kazem mi smo im 13- ti igrac ( navijaci) , ostalo je na njima .
jesu nam to sudije 12. a mi 13.![]()

04.10.2009 !
Haaaajmo plavi aleee
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Samo hrabro, ranjivi su više nego mislimo.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- siroliver69
- Kontakt:
Ako je Feđa mozahista i ponovo gurne u prvih 11 mladunce, onda mu ovaj i treba duhakati i poslati ga putem Sablica i Vasovskog. Realno.
- napoleon72
- Kontakt:
Ako Dal krene i derbi, jasno je onda da se planski gura i da ima slobodu da radi sta hoce, nece bit klupiran. Suljic haj kapiten, i puno je bolje odigrao zadnju utakmicu nego sve do sad, vise se trudio, opet je imao losih odluka i ocajnu zavrsnicu. Al Dal... Ne znam fakat.
Sto se stopera tice, sto neko kaze, gurnut Alisaha tu ako Trako ne moze. Makar je visok i nece ga lopte preskakat a puno ce lakse stoperima bit kad Djokanovic bude igrao osiguraca uz Cirjaka na sredini.
Kako bi jaka formacija za derbi bila
Dizdarevic
Muhamed Trako/Alisah Drobarov Tomasevic
Djokanovic Cirjak
Ikic Dzafic Suljic
Nurdin
Sto se stopera tice, sto neko kaze, gurnut Alisaha tu ako Trako ne moze. Makar je visok i nece ga lopte preskakat a puno ce lakse stoperima bit kad Djokanovic bude igrao osiguraca uz Cirjaka na sredini.
Kako bi jaka formacija za derbi bila
Dizdarevic
Muhamed Trako/Alisah Drobarov Tomasevic
Djokanovic Cirjak
Ikic Dzafic Suljic
Nurdin
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, Cuspajz i 16 gostiju.