Navedi greške sudija, osim kornera.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:33Koju utakmicu si gledao?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:23Sami smo sebe pobjedili. Sudija okej osudio osim te sudijske nadoknade. Jer je realno trebalo biti 5+. Oba gola Borca kriv Vego. 1. autogol, drugi igrač mu sam neometano šuta kojeg čuva 2 metra od sebe. Zakarić doktorski odigrao. Jedina zamjerka za danas je malo više izležavanja igrača Borca, ali to je legitimno. Idemo dalje. Volim te Željo! Svi na derbi u petak!
Premijer liga BiH - aktuelno
- Avanti1926
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svako ko slavi pobjedu ekipe čiji navijači skandiraju Ratka Mladića treba da se srami. Ne mogu da vjerujem da postoje ovi neki naši navijači kojima je draga ova pobjeda Borca. Zajebancija na stranu. Da je normalan savez dobili bi zabranu domaćim navijačima do kraja sezone.
Inače Željo tanko, probudili se tek zadnjih 10 minuta. Galić jedini vrijedan bek, ovo ostalo nivo Federalke.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma missshu mali, nazad u rupu

- kolezeljovac
- Kontakt:
Realno je osudio. One greške vezi auta i slično su greške pomoćnika. On mimo sudijske nije nešto griješio. Penal čist sviran, a ono na početku nije bilo za penala kod situacije sa Haračićem. Mi smo krivi za ovaj poraz, nemamo se šta vaditi na sudije. Čelo jedinu grešku osim sudijske je napravio kad nam je svirao faul u situaciji kad je trebao pustiti prednost. Demantuj me argumentima ako griješim. Ja sam objektivanAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:33Koju utakmicu si gledao?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:23Sami smo sebe pobjedili. Sudija okej osudio osim te sudijske nadoknade. Jer je realno trebalo biti 5+. Oba gola Borca kriv Vego. 1. autogol, drugi igrač mu sam neometano šuta kojeg čuva 2 metra od sebe. Zakarić doktorski odigrao. Jedina zamjerka za danas je malo više izležavanja igrača Borca, ali to je legitimno. Idemo dalje. Volim te Željo! Svi na derbi u petak!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Niste priliku niti jednu imali, dobili penal , sudija siljio od 80 minute za njih i to jedina greska su bili aut i korner , Sarajevo je imalo gore sudjenje 3 puta pa je pobijedilo i ne znam sta ste ocekivali sa ovima da ce vas paziti sudijeAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:33Koju utakmicu si gledao?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:23Sami smo sebe pobjedili. Sudija okej osudio osim te sudijske nadoknade. Jer je realno trebalo biti 5+. Oba gola Borca kriv Vego. 1. autogol, drugi igrač mu sam neometano šuta kojeg čuva 2 metra od sebe. Zakarić doktorski odigrao. Jedina zamjerka za danas je malo više izležavanja igrača Borca, ali to je legitimno. Idemo dalje. Volim te Željo! Svi na derbi u petak!

Jos su vas pripazili ovdje , covjek izasao sam na golmana https://ibb.co/Q9jN0mW
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 20 avg 2022, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Možeš se izdignuti iznad tog vašarskog prcanja bar kad se igra protiv troprstaša koji skandiraju Ratku , al ne može jače od tebe jbg.FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:36Stvarno si ograničen ko balkon čim ne kontaš da se prca u krug i jedna i druga strana
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne želim kad ste orgijali ovdje životom 3 tekme i slavili svaki naš kiks.let3 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:39Možeš se izdignuti iznad tog vašarskog prcanja bar kad se igra protiv troprstaša koji skandiraju Ratku , al ne može jače od tebe jbg.FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:36Stvarno si ograničen ko balkon čim ne kontaš da se prca u krug i jedna i druga strana
- Chapman1886
- Kontakt:
Hahaha joj sadža iz briješća draži poraz želje nego velkački bod protiv goleme slovode

Horde teksas farmerki iz Pazara

Samo Sloboda | COYG
Pošteno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:41Ne želim kad ste orgijali ovdje životom 3 tekme i slavili svaki naš kiks.let3 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:39Možeš se izdignuti iznad tog vašarskog prcanja bar kad se igra protiv troprstaša koji skandiraju Ratku , al ne može jače od tebe jbg.FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:36
Stvarno si ograničen ko balkon čim ne kontaš da se prca u krug i jedna i druga strana
Slavit ce se i dalje svaki vaš kiks, stavrno si limitiran pameću ako to još ne kontaš.
Evo opet ovog nepismenog, sanja pitare. Samo ima ih takvih tovarChapman1886 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:43Hahaha joj sadža iz briješća draži poraz želje nego velkački bod protiv goleme slovode![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ova tema neozbiljna postala. Kad se sjetim ranije ovdje argumentovanih pdf stranica i stranica. Gdje su Mortem, Skoroalen, Vanja, Joker, Virtul? Gdje su faraon? Također i iz drugih tabora nema onih nickova gdje smo uživali u tekstovima na ovoj temi? Do prije par godina prepucavanja su bila na istoimenoj temi PL prepucavanja, a ne ovdje. Hajmo malo ozbiljnije pisati ovdje.
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 20 avg 2022, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Avanti1926
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pročitaj moj osvrt stranicu prije i vidjet ćeš da nisam rekao da smo pokradeni. Offside je bio i to je greška pomoćnika. Gl. sudija mimo kornera, procjene da pusti prednost nama i nadoknade nije ništa pogriješio više... Čestitke na pobjedi i sportski pozdrav

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma kakav morto. On da ima bilo kakav uticaj ne bi imali 2 crnca u ekipikolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:46Ova tema neozbiljna postala. Kad se sjetim ranije ovdje argumentovanih pdf stranica i stranica. Gdje su Mortem, Skoroalen, Vanja, Joker, Virtul? Gdje su faraon? Također i iz drugih tabora nema onih nickova gdje smo uživali u tekstovima na ovoj temi? Do prije par godina prepucavanja su bila na istoimenoj temi PL prepucavanja, a ne ovdje. Hajmo malo ozbiljnije pisati ovdje.
Hvala bogu proslo je njegovo, prije nam je crnce s granice vracao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Avanti1926
- Kontakt:
Pozdrav, i živio. Hvala Bogu da na forumu ipak ima normalnih i realnih ljudi. Čekam još forumaša svrakino da se javikolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:50Pročitaj moj osvrt stranicu prije i vidjet ćeš da nisam rekao da smo pokradeni. Offside je bio i to je greška pomoćnika. Gl. sudija mimo kornera, procjene da pusti prednost nama i nadoknade nije ništa pogriješio više... Čestitke na pobjedi i sportski pozdrav![]()

-
- Kontakt:
Široki prvi. Ko bi rekao.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I tako u kruglet3 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:44Pošteno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:41Ne želim kad ste orgijali ovdje životom 3 tekme i slavili svaki naš kiks.
Slavit ce se i dalje svaki vaš kiks, stavrno si limitiran pameću ako to još ne kontaš.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Mora da si nedavno počeo pisati kad ne znaš mene. Nego zna li se do kada će teren biti gotov na Gradskom u Banja Luci?Avanti1926 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:51Pozdrav, i živio. Hvala Bogu da na forumu ipak ima normalnih i realnih ljudi. Čekam još forumaša svrakino da se javikolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:50Pročitaj moj osvrt stranicu prije i vidjet ćeš da nisam rekao da smo pokradeni. Offside je bio i to je greška pomoćnika. Gl. sudija mimo kornera, procjene da pusti prednost nama i nadoknade nije ništa pogriješio više... Čestitke na pobjedi i sportski pozdrav![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Resolute, VolimBiH96 i 39 gostiju.