Pa izbij loptu u korner, šta je trpaš u naš gol, jbm ti sunce nesposobno i onoga ko te dovede u Želju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko je doveo Haracica, Vegu i Beganovica?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:10Mulalić nije kriv za ovo danas. Posao je dobro odradio. Jednostavno izgubiš zbog Vege, a i zbog Haračića, Mekića, Beće, Šehića... Ova petorica ne zaslužuju sveti dres. Idemo dalje!
Pobijedit u derbiju i sve vam je halal! Svi na Grbavicu u petak! Volim te Željo!![]()
Je li Edis zabio autogol. Daj malo objektivnosti. Je li Edis mogao da bira između Mendy-ja i Vege. Ili između Benzeme, Diaza i Haračića.LegendaIvica je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:39Ko je doveo Haracica, Vegu i Beganovica?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:10Mulalić nije kriv za ovo danas. Posao je dobro odradio. Jednostavno izgubiš zbog Vege, a i zbog Haračića, Mekića, Beće, Šehića... Ova petorica ne zaslužuju sveti dres. Idemo dalje!
Pobijedit u derbiju i sve vam je halal! Svi na Grbavicu u petak! Volim te Željo!![]()
Ko je iste postavio da igraju?
Za sredinu tabele smo I nozasta vise ,bar ja to mislim.BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:42Da smo mogli imati vise bodova,mogli smo itekako 3 minimalno.
Ali nakon Sarajeva,Zeljo ima poprilicno lagan raspored.5 utakmica Posusje,Sloboda,Sloga,Igman i Leotar.
Mi bas na tim tekmama imamo problem.
Realno da svako od nas ocekuje maksimum iz tih utakmica.
Te utakmice i bodovni saldo ce nam dati sliku za sta smo sposobni.
Po meni ova ekipa ima nesto drugacije.Hoce li to biti dovoljno,i hoce li nam se neke stvari malo posloziti,na nas mlin,vidjecemo.
Ali ja bi vise volio da smo igrali u Vrapcicima i Banja Luci,nego sto igramo po ovim nazovi terenima.
Borac danas ne bi dobio ni jednu ekipu sem nas.
Meni je ovo igranje na neutralnim terenima vise hendikep nego dobit.
Liga je u pet deka i imas klubove sa puno manjim budzetom koji dovode solidne igrace a ne **** Beganovica i Vegu tako da taj izgovor ne pije vode. Kako god rezultat protiv jufka bude mulalic treba dobiti nogu, dosta mi je vise da se u zadnji cas spasi i kupi sebi vrijeme a mi gdje smo tu smo nikakvog napretka.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:42Je li Edis zabio autogol. Daj malo objektivnosti. Je li Edis mogao da bira između Mendy-ja i Vege. Ili između Benzeme, Diaza i Haračića.LegendaIvica je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:39Ko je doveo Haracica, Vegu i Beganovica?kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:10Mulalić nije kriv za ovo danas. Posao je dobro odradio. Jednostavno izgubiš zbog Vege, a i zbog Haračića, Mekića, Beće, Šehića... Ova petorica ne zaslužuju sveti dres. Idemo dalje!
Ko je iste postavio da igraju?
Zamisli da si trener Želje i pred utakmicu kontaš je li bolje staviti lijevo Malića ili Vegu. Pa ostalo lakše staviš i dođeš do napada, gledaš u kašike koga uzeti. **** iz breze ili Haračića....
Nismo losi vjeruj mi.KANA je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:50Za sredinu tabele smo I nozasta vise ,bar ja to mislim.BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:42Da smo mogli imati vise bodova,mogli smo itekako 3 minimalno.
Ali nakon Sarajeva,Zeljo ima poprilicno lagan raspored.5 utakmica Posusje,Sloboda,Sloga,Igman i Leotar.
Mi bas na tim tekmama imamo problem.
Realno da svako od nas ocekuje maksimum iz tih utakmica.
Te utakmice i bodovni saldo ce nam dati sliku za sta smo sposobni.
Po meni ova ekipa ima nesto drugacije.Hoce li to biti dovoljno,i hoce li nam se neke stvari malo posloziti,na nas mlin,vidjecemo.
Ali ja bi vise volio da smo igrali u Vrapcicima i Banja Luci,nego sto igramo po ovim nazovi terenima.
Borac danas ne bi dobio ni jednu ekipu sem nas.
Meni je ovo igranje na neutralnim terenima vise hendikep nego dobit.
Stvar je u tome što neće niko normalan doći da radi u takvim uslovima, osim ludog Edisa.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:56@LegendaIvica ni ja nisam oduševljen Sabljom, ali ne vidim koga možemo sa trenutnim budžetom dovesti na klupu. Što se tiče ovog ljeta prelazni dobro odrađen kad se Amoah i Santos uzmu u obzir.