Nije Suljic kriv ako Dudic mu ne kaze da se vraca nazad.
To isto da kazes tebra nije golman kriv, nije mu trener rekao da mora braniti sve.
Moderan fudbal zahtjeva i špica, da se vraca nazad i pomaže, a kamoli krila, koja to rade od 2010.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Dzafic sada u Tuzli bi imao 3 asistencije i 3 gola 100% on mora igrati isto ko Hamza. a ne svaki 45 min mjenati igrace i pozicje.
To je glupo i znas sam to. ne mozes gledati igraca i golmana. imas neki igracima koji nikad ne igraju nazad. gledaj Duljevica on nije nikad vracao se. tek kad je trener u Dresdenu rekao ili ces ce vracati ili neces igrati. i od tada igra on i u odbrani.
ako Dudic ne trazi od svoji napadaca da se vracaju nisu igraci krivi.
Dobro je sto smo se mi sa Borcem sastali 10 dana nakon sto su doživjeli najvecu rezultatsku bruku u klupskoj historiji, odnosno 6 dana nakon što su ispustili 2:0 protiv Sloge.
Jel neko gledao kone, kakvi su bili ? Dobro je što su izgubili, ovo ce ih sigurno poljuljati pred derbi, nisu ovaj poraz očekivali nakon onakve partije protiv Tuzle.
Kako mi bude žao što je propao Vukotić, ovo bi skroz drugačije s njim bilo
Možda bismo mogli ovog zaganjati. Jeste da je klasični DM, ali vjerujem, da bi se dobro snasao kod nas na stoperskoj poziciji. Igrao je tu poziciju u par navrata u karijeri.
Bilo bi to mozda opet neko izmišljanje pozicije, ali u ovom trenutku je daj sta das. Stopera moramo izmisliti pa kako god i sta god uradili.
Sve dobro mozda hamzu umjesto nardina, ne znam mozda i grijesim
Abd svi na grbavicu dati vjetar u ledja momcima, i svi se nadamo da se pobjediti , time se iskupiti za ovo sto je iza nas, u suprotnom bas smo onda u kurcu !
Sretno nam !
Grbavico, Grbavico otvaraj kapije, evo idu , evo idu Horde Sara' lije !
Sve zakljucajte, djecu sklonijte grbavicom horde prolaze !!
Sve dobro mozda hamzu umjesto nardina, ne znam mozda i grijesim
Abd svi na grbavicu dati vjetar u ledja momcima, i svi se nadamo da se pobjediti , time se iskupiti za ovo sto je iza nas, u suprotnom bas smo onda u kurcu !
Sretno nam !
Grbavico, Grbavico otvaraj kapije, evo idu , evo idu Horde Sara' lije !
Sve zakljucajte, djecu sklonijte grbavicom horde prolaze !!
Nemoj Hamze očiju ti. Letargičnijeg lika nisam u životu vidio. A i Nardin taman pročepio, neka ga, uvaljat će on i konama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase