FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gori su ovi naši što šute, ovo je bukvalno vrijeđanje inteligencije. Možeš me ubijediti da nisi vidio faul, ofsajd, da si krivo procijenio situaciju, ali me ne možeš ubijediti da nakon 5 minuta valjanja i 5+ izmjena ti produžiš 3 minute i da ti pola od te nadoknade prođu u izmjeni i ti sviraš kraj tačno u 93:00. Ma idite u pm
- imekorisnicko
- Kontakt:
- MocMahale444
Stvarno ko god podrzava ovo **** sudjenje koje direktno ide na stetu naseg kluba je, ili glup ili neprijatelj kluba.
GODINAMA nas zakidaju i oduzimaju titule nepostojecim penalima.
Crtanjima 3d linija u Sirokom.
Jeste teren zajeban i mekic uz vegu poklonio 2 gola ali sudjenje je katastrofa.
Sve dok je vico tu mi cemo biti donji.

GODINAMA nas zakidaju i oduzimaju titule nepostojecim penalima.
Crtanjima 3d linija u Sirokom.
Jeste teren zajeban i mekic uz vegu poklonio 2 gola ali sudjenje je katastrofa.
Sve dok je vico tu mi cemo biti donji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zato i jeste zadnja liga na dunjaluku i da nema Zelje ovo smece nikad ni pogledao ne bi ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sve je isto i nece se nista promjeniti po pitanju suđenja to zaboravite i pomirite se sa time.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 20 avg 2022, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
- kontrasviju
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme katastrofa, u drugom smo malo i ličili na ekipu. Beća iz utakmice u utakmicu dokazuje da je nivo federalne lige.
I molim vas nemojte da se vadimo na suđenje, imali smo jedan šut u okvir gola za punih 90 minuta.
I molim vas nemojte da se vadimo na suđenje, imali smo jedan šut u okvir gola za punih 90 minuta.
1921
Ovo je otprilike naša realnost. Tako ne treba puno dramiti i sekirati se.
Prosječna limitirana ekipa koju vodi prosječan trener, uz dva brza krila kao najjače oružje.
Nije ni Borac ništa bolja ekipa, sve je to u par deka. Danas ih je smrad sudija pogurao u svakom momentu.
Hajdarević ne zna dodati lopte, Mekić još gori, a to su glavni veznjaci
bekove da ne pominjem.
Prosječna limitirana ekipa koju vodi prosječan trener, uz dva brza krila kao najjače oružje.
Nije ni Borac ništa bolja ekipa, sve je to u par deka. Danas ih je smrad sudija pogurao u svakom momentu.
Hajdarević ne zna dodati lopte, Mekić još gori, a to su glavni veznjaci

Ja rekoh izgubiti cemo kad smo onako tuzlu pobjedili, to je ta nekvaliteta kontinuiteta, a i liga je takva ove godine. Svako svakog mlatne
Jebote, Leotar ti uzme bod nasred Grbavice, Leotar kojeg svi redom mlate i ekipa koja ispada 99%. Izgubiš od nikad goreg Veleža i Borca, doduše protiv crvenih sasvim zasluženo.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sve kao što smo očekivali.
Osim nevremena.
Osim nevremena.
-
- Kontakt:
Evo rece Mulalic da se Hodzic pivrijedio na zagrijavanju?
Valjda nije nista ozbiljno
Ja Mulalicu nemam sta zamjerit u ovoj tekmi. Teren je bio los, sudija nas je ubio u drugoj kad god smo imali neku mogucnost za naprijed. Ruku na srce nismo mi nesto previse ni stvarali prilike da mozemo reci da zalimo za necim. Jedino mi je zao sto smo opet primili golove i to se mora poraditi malo da odbrana stane na noge.
Opet smo vidjeli da igraci imaju jake oscilacije u igri (Vego) pa i Haracic koji je bio nelos proslu tekmu. Mekic standardno los.
Sve u svemu trebat ce se dobro spremiti pred derbi jer ukoliko nemamo Hodzica, a vidno je da nemamo ni napadaca (iako mi je Haracic i dalje bolji od dzenisa u toj situaciji, samo Haracicu treba reci da smije sutati na gol a ne komplilovati), trebat ce kopati za bodove u derbiju.
Samo nek rade, nije nam ovo bilo neko mjerilo jer je teren bio orelos a realno tu smo negdje bili u igri (tj nismo ni mi a ni oni nesto vrh odigrali) samo sto smo mi primili 2 preglupa gola a oni 1.
Volim te Zeljo!
Valjda nije nista ozbiljno
Ja Mulalicu nemam sta zamjerit u ovoj tekmi. Teren je bio los, sudija nas je ubio u drugoj kad god smo imali neku mogucnost za naprijed. Ruku na srce nismo mi nesto previse ni stvarali prilike da mozemo reci da zalimo za necim. Jedino mi je zao sto smo opet primili golove i to se mora poraditi malo da odbrana stane na noge.
Opet smo vidjeli da igraci imaju jake oscilacije u igri (Vego) pa i Haracic koji je bio nelos proslu tekmu. Mekic standardno los.
Sve u svemu trebat ce se dobro spremiti pred derbi jer ukoliko nemamo Hodzica, a vidno je da nemamo ni napadaca (iako mi je Haracic i dalje bolji od dzenisa u toj situaciji, samo Haracicu treba reci da smije sutati na gol a ne komplilovati), trebat ce kopati za bodove u derbiju.
Samo nek rade, nije nam ovo bilo neko mjerilo jer je teren bio orelos a realno tu smo negdje bili u igri (tj nismo ni mi a ni oni nesto vrh odigrali) samo sto smo mi primili 2 preglupa gola a oni 1.
Volim te Zeljo!
kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 18:55Kako smo bezveze izgubili... Mi smo sva tri gola dali... Praktično Vego dva autogola... Jer je i kod drugog pustio igrača samog da ošuta... Sudijska 3 min... Igralo se minut .. a najmanje 5 minuta trebalo produžiti... Beća i Šehić igrači manje
sto se tice tog drugog gola vego je djelomicno kriv jer uopste nije trebala preci na drugu stranuna kojoj on takodjer kasni...prosla je pored dva igraca.
sve u svemu ovo je realna slika ekipe... jednostavno klocevi na pozicijama i utakmicu koji si mogao i pobjediti kostaju te pobjede.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mulalić nije kriv za ovo danas. Posao je dobro odradio. Jednostavno izgubiš zbog Vege, a i zbog Haračića, Mekića, Beće, Šehića... Ova petorica ne zaslužuju sveti dres. Idemo dalje!
Pobijedit u derbiju i sve vam je halal! Svi na Grbavicu u petak! Volim te Željo!
Pobijedit u derbiju i sve vam je halal! Svi na Grbavicu u petak! Volim te Željo!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Amoahu se ne moze suditi na osnovu ovog poluvremena, ali ono sto se vidi je da je brz i ima dobar prvi korak. Jos uvijek se vidi da nije uigran sa ekipom i da nema pojma kuda da ide u kome da doda loptu (jos je mlad i to se vidi, ali ima ogroman potencijal kada se uigra sa ekipom).
Uz to Beganovic mu je bio u vezi..
Uz to Beganovic mu je bio u vezi..
- Bersaga
- Kontakt:
Upravo tako prijatelju. Glup primljen gol, pogotovo na ovakvom terenu je dodatno otežao stvari. Falio je Hodžić u sredini, mnogo smo jači i sigurniji kad je on tu.imekorisnicko je napisao/la: ↑20 avg 2022, 18:58Ja mrzim izgovore,ali nije se ni moglo gristi,svaki kontakt je bio faul.
Idemo dalje, dobro je što nemamo kartoniranih za derbi a nadam se da će svi biti i zdravi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Nemamo mi tim,za igru po ovakom terenu.Za ovakve terene Zakaric je najbolji igrac.
Isto kao protiv Sarajeva po snijegu.
Jos kad primis onakve golove iz nicega,jednostavno nema tu igre. Evo pokusavali su i Gasal i Santos i Amoah,ne moze njihova brzina doci do izrazaja kad on loptu u trku treba 3 puta vise dirkati jer zapinje,ubrzava,ne znas kako da je gurnes.
Nismo mi imali neke sanse. I sudjenje je bilo ok do naseg gola.
Ali od tog momenta,10 minuta su se valjali,i sudi ti 2 situacije totalno pogresno,igralo se od 15 minuta 2 minute.
I na kraju ti produzi 3.
Kulturno sportski. Haj u pm. Mi mozda ni ne bi nista napravili,jer smo sami sebe sjebali. A realno ovakvi tereni nama ne odgovaraju.
Nije problem mokar teren. Problem je sranje teren,grbav teren,plus lokve.... kad na sve to dodas kako ti krene tekma,imas to sto imas nazalost.
Zao mi je sto necu moci gledat protiv Sarajeva,ali sam siguran da cemo ih razbiti igrom.
Hocemo li dobiti to se nikad ne zna.
Isto kao protiv Sarajeva po snijegu.
Jos kad primis onakve golove iz nicega,jednostavno nema tu igre. Evo pokusavali su i Gasal i Santos i Amoah,ne moze njihova brzina doci do izrazaja kad on loptu u trku treba 3 puta vise dirkati jer zapinje,ubrzava,ne znas kako da je gurnes.
Nismo mi imali neke sanse. I sudjenje je bilo ok do naseg gola.
Ali od tog momenta,10 minuta su se valjali,i sudi ti 2 situacije totalno pogresno,igralo se od 15 minuta 2 minute.
I na kraju ti produzi 3.
Kulturno sportski. Haj u pm. Mi mozda ni ne bi nista napravili,jer smo sami sebe sjebali. A realno ovakvi tereni nama ne odgovaraju.
Nije problem mokar teren. Problem je sranje teren,grbav teren,plus lokve.... kad na sve to dodas kako ti krene tekma,imas to sto imas nazalost.
Zao mi je sto necu moci gledat protiv Sarajeva,ali sam siguran da cemo ih razbiti igrom.
Hocemo li dobiti to se nikad ne zna.
-
- Kontakt:
Bender ok. Coca kritican. Drina najbolji dio danasnje odbrane. Galic srednja zalost. Vego ograjiso. Hajdarevic bar trcao. bordo momak za zatvora. Stila odlucio da igra tek u drugom. Gasal i Santos prosjek ekipe. Amoah ima potencijala.. Dzenis i Haracic beze vala.
Nadam se da kod Hodzica nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za derbi.. Momak je nosilac nase sredine.. I danas da je igrao ne bi izgubili ali bi sigurno dobio karton..
Pozicija lijevog beka nam je tanka.. Ne zna se vala ko je gori Vego ili Malic.. Ni Santos im danas nije pomagao..
Mora se probati sa Amoahom u spicu.. Trenutno se to namece kao nuzda..
Nadam se da kod Hodzica nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za derbi.. Momak je nosilac nase sredine.. I danas da je igrao ne bi izgubili ali bi sigurno dobio karton..
Pozicija lijevog beka nam je tanka.. Ne zna se vala ko je gori Vego ili Malic.. Ni Santos im danas nije pomagao..
Mora se probati sa Amoahom u spicu.. Trenutno se to namece kao nuzda..
Pročepit će negdje.
Očekivan i unaprijed upisan poraz.
Na derbiju odigrati muški i nek pobijedi bolji tim, samo nek ne bude neriješeno.
Svakako mi ove godine nešto možemo uraditi jedino preko Kupa i tako se treba i postaviti.
Na derbiju odigrati muški i nek pobijedi bolji tim, samo nek ne bude neriješeno.
Svakako mi ove godine nešto možemo uraditi jedino preko Kupa i tako se treba i postaviti.
Glavu gore, nismo zasluzili poraz pogotovo od ovakvog Borca. Golove smo fakticki sami sebi dali i na zalost svi su u pravuza Vegu jer je danas bio katastrofalan. Sudija je odradio ono sto mu je Vico naredio. Htjeli priznati ili ne ni mi nismo stajali dobro za razliku od prosle tekme. Al isto tako nismo zasluzili poraz od ovih bogalja i ako ce oni nas prestavljati u Europi jadna nam majka…. Jos jednom glavu gore i okrenuti se ka derbiju a tu moramo pokazati ko je glavni u gradu…. Zeljo za zivot cijeli
Dok nam je Mulalic trener i ne moze biti bolje.
Ko je stavio potpis na ugovor Vege i Haracica sam neka se goni iz kluba odmah.
Ko je stavio potpis na ugovor Vege i Haracica sam neka se goni iz kluba odmah.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, riki46 i 42 gosta.