Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ukro im korner na kraju i to je to.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hoooonaj
-
- Kontakt:
Šta ja znam

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
**** ti vico mrtvu majku u tabutu kazlagiću. Kovertu što si uzeo na lijekove potrošio.
Željezničar za život cijeli!
- Avanti1926
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Otkud je Zrinjski odgodio jos jedan mec, je li ovo cetvrti ili?
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ponosno receno **** nas Hitler sto nas tive ostavi sve od djeda mog pa do svacijeg.
Ono kako znamo krast sad smo malo..stisni Kime nek krene
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stvarno sramota da se jednom zelji ukrade korner.. ovako nesto jos nije vidjeno nigdje u svijetu, haos. 

Lalatović gospodski govorio o Želji.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ne smije se proći pored ugrača borca, faul. Sudije sviraju, pomoćni i glavni, ne znaju ni oni šta, al uglavnom borcu ide lopta. Korner ukradoše pred kamerama. Koliko je izmjena bilo, izbacivanja lopte, valjanja i 3 minuta produžio... Bravo

Lalat je uvijek o nama govorio sa dosta postovanja i dok nije dosao kod vas
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Avanti1926
- Kontakt:
Ovo je bez ikakve namjere da nekoga provociram..čisto ljudski..
-kako jedno Sarajevo od skoro pola miliona stanovnika nema ama baš ništa reprezentativno u bilo kojem sportu i to duži niz godina pa bar na federalnom nivou
-nemaju fudbal, nema košarke,nemaju odbojku,nemaju rukomet..pa bar da imaju pobjednika u zvezdam
granda.Meni koji sam 360 km od Sarajeva je mučno više ovo gledati..zato što se 90 posto raje poistovjeti i sa Željom i Sarajevom i Bosnom..Imali su budžete kao pola lige,imaju investitore..pa šta je majku mu.Jedino ostaje da ne znaju..da su u sarajevskom sportu živi duduci i neznalice.Pa može li se naći dobar skaut bar da dovede igrača koji je potreban i koji će biti upgrade...dobar kondicioni trener..pa stvarno gdje je više zapelo...meni je toliko frustrirajuće da evo već 10 i više godina gledam blamaže..od KK.Bosne poslijeratne nisam se pošteno obradovao...
-kako jedno Sarajevo od skoro pola miliona stanovnika nema ama baš ništa reprezentativno u bilo kojem sportu i to duži niz godina pa bar na federalnom nivou
-nemaju fudbal, nema košarke,nemaju odbojku,nemaju rukomet..pa bar da imaju pobjednika u zvezdam
granda.Meni koji sam 360 km od Sarajeva je mučno više ovo gledati..zato što se 90 posto raje poistovjeti i sa Željom i Sarajevom i Bosnom..Imali su budžete kao pola lige,imaju investitore..pa šta je majku mu.Jedino ostaje da ne znaju..da su u sarajevskom sportu živi duduci i neznalice.Pa može li se naći dobar skaut bar da dovede igrača koji je potreban i koji će biti upgrade...dobar kondicioni trener..pa stvarno gdje je više zapelo...meni je toliko frustrirajuće da evo već 10 i više godina gledam blamaže..od KK.Bosne poslijeratne nisam se pošteno obradovao...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Šta imamo primjetiti,kako bi drugačije govorio o Želji.Avanti1926 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:04I sada, a i na pressu pred utakmicu, ali naravno da to objektivna sarajevska raja neće primjetiti
Možda Lalatović govori gospodski o Želji, al ne govore ovi iskompleksirani troprstaši sa foruma, još likuju što sudija navlači za njih.
Ovo je elegantno urađen posao ljudi u crnom i to je svako normalan vidio, ako se imalo razumije u fudbal,
al uvijek je bilo: Čime se budala ponosi, pametan se stidi.
al uvijek je bilo: Čime se budala ponosi, pametan se stidi.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ovaj sanja Sarajevo bolesnik.. kompleksi mu nabijeni teski, al yebo ovo jucer je Sarajevo x igralo tako da je on sretan, ybo ovo dns
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Avanti1926
- Kontakt:
I ne samo o vama, nego je o sve i jednom protivniku Borca maksimalno korektno pričao. Rijetkost u PLBiH.imekorisnicko je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:05Šta imamo primjetiti,kako bi drugačije govorio o Želji.Avanti1926 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:04I sada, a i na pressu pred utakmicu, ali naravno da to objektivna sarajevska raja neće primjetiti
Zadnja izmjena: Avanti1926, dana/u 20 avg 2022, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.