FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 avg 2022, 15:51

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
20 avg 2022, 15:26
mosarajvosa83 je napisao/la:
20 avg 2022, 15:21
20 avg 2022, 15:11

Hahah ne treba drug hvala sto se nudis. Ne vidim kakve veze imaju privatna ostvarenja i neka "kurcenja" po forumu jer to nisam nigdje spomenuo. To su tvoji licni kompleksi koji te muce pa ih lijecis ovdje po forumu. Ako ko ovdje kritikuje legendo to si ti, niko vise, ti si najpametniji sve vidis mi ostali glupi. Samo po licencu pa nas u ligu prvaku uvedi, vidi se da znanje imas :urnebes:
Juce si se reg i znas sta ja pametujem i pljujem? Dok ste Sablica pljuvali rekao sam da nije rijesenje da se otjera,sad pisem ono sto vidim a to su dvije blamaze i nerijeseno protiv Slobode bez ikakve igre,al treba da se to uigra sve 10 igraca ovo ono,necu vise bilo kakvu kritiku pisat vrijeme ce sve pokazat a ti ces kao sto to ovi novi rade sto se reg da nekog i nesto podrzavaju ugasiti tad acc
Ti si prvo meni jedva jasan sta pises. Lupas po tastaturi bez da ti recenice imaju nekog smislenog izgleda. Jedva se razumije sta hoces da kazes. Drugo skaces s teme na temu. Kakav Sablic druze? Ko ga je pljuvao? Kao sto sam kazes nisam tad ni pisao po forumu. Cak ko me zna privatno zna da sam govorio da treba ostat jer nije ni 1% uslova Dudicevih imao. De ti ostvareni covjece prvo malo svrati na casove bosanskog. Ono sto si meni htio za kafe dat plati nekom profesoru nek te nauci da recenicu smislenu napises pa cemo diskutovat. Do tad slobodno malo smanji pljuvanje jer ces vrlo brzo sve igrace, a i Dudica, hvalit i kovat u zvijezde ;)
Nemam potrebe da uzimam bilo kakve casove,bas me evo boli neka stvar kad pisem sa mobitela da kucam pravilno ili sto fulam slova. Nekad vozim,nekad na poslu ali ako ti je bitno kuckacu pravilno zbog tebe profesore. Kao sto sam rekao necu pisat ni o Dudicu ni o pojedinim igracima,vrijeme je najbolji pokazatelj.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 20 avg 2022, 15:52

fks74 je napisao/la:
20 avg 2022, 15:17
cookiech je napisao/la:
20 avg 2022, 15:01
keli je napisao/la:
20 avg 2022, 14:52

Momak odigrao 20 minuta priznajem tanko, kao i vecina. Da je zabio penal ti bi prvi napisao RIKIII :bow: :bow:

Sampioni smo u svaljivanju krivice na pojedinca. Uvijek to radimo.
100%
Ljudi moji ne možemo se tako ponašati, ni prvi ni posljednji promašen penal. Momku treba dati podršku, sa ovim napadanjem samo pravimo kontra efekat. Jedini smo navijači koji tjeraju igrača za promašeni penal i to na utakmici koja ništa ne odlučuje.
Utakmica odlucuje,prvenstvena je i dobijaju se bodovi. Juce izgubljena dva boda ,mogu jedan dan biti kljucna u borbi za opstanak !
A treba ga tjerat,jer ne valja. Ko dadne gol u zadnjoj minuti iz penala ,treba ga ostaviti,ko ne dadne gol treba ga tjerati. Pa nije Sarajevo ,socijalna ustanova. Selekcija mora biti ostra i nemilosrdna. Ko nema u sebi nikakvih kapaciteta,treba ga tjerati.
Sjecam se finala play of-a prvenstva Jugoslavije u kosarci Sibenka- Bosna. Na 0,2 sekunde do kraja jedan razlike za Bosnu ,faul za Sibenku,dva slobodna bacanja. Drazen puca,17 godina,atmosfera uzavrela,gori dvorana. Okrenu se,nasmija i cap,cap -dva puta. Za titulu Sibenke.
Ili imas nesto u sebi i Jack si ili nemas ! A ako nemas ,koji ces nam qurac.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 avg 2022, 15:53

Dalara braca obavezno da pocne derbi!!!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 avg 2022, 15:58

Slazem se da svako penal promasi, i u bitnijim momentima, al fkt sve kasnije dodje na naplatu. Promasen penal Sarica protiv Zrinjskog nas je mozda kostao titule te godine, jer se sigurno ne bi u Krupi izgubilo onako bezvoljno da smo dosli gore poravnati sa Zrinjom/mjesto iznad radi medjusobnog omjera. A i ko zna kako bi neke druge tekme zavrsile, te godine smo u LZP imali bruku bezveze kikseva.
Naravno, sve je to SBBKBB al pobjeda juce bi nam mogla dat ogroman psiholoski boost. I ne krivim samo Kapica, krivim napadacku liniju sto se do penala nisu zabila tri gola. Cirjak slao lopte k'o rukom, oni iz peterca Crkvice gadjali, i Suljic i Dal.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 20 avg 2022, 16:00

20 avg 2022, 15:51
20 avg 2022, 15:21

Juce si se reg i znas sta ja pametujem i pljujem? Dok ste Sablica pljuvali rekao sam da nije rijesenje da se otjera,sad pisem ono sto vidim a to su dvije blamaze i nerijeseno protiv Slobode bez ikakve igre,al treba da se to uigra sve 10 igraca ovo ono,necu vise bilo kakvu kritiku pisat vrijeme ce sve pokazat a ti ces kao sto to ovi novi rade sto se reg da nekog i nesto podrzavaju ugasiti tad acc
Ti si prvo meni jedva jasan sta pises. Lupas po tastaturi bez da ti recenice imaju nekog smislenog izgleda. Jedva se razumije sta hoces da kazes. Drugo skaces s teme na temu. Kakav Sablic druze? Ko ga je pljuvao? Kao sto sam kazes nisam tad ni pisao po forumu. Cak ko me zna privatno zna da sam govorio da treba ostat jer nije ni 1% uslova Dudicevih imao. De ti ostvareni covjece prvo malo svrati na casove bosanskog. Ono sto si meni htio za kafe dat plati nekom profesoru nek te nauci da recenicu smislenu napises pa cemo diskutovat. Do tad slobodno malo smanji pljuvanje jer ces vrlo brzo sve igrace, a i Dudica, hvalit i kovat u zvijezde ;)
Nemam potrebe da uzimam bilo kakve casove,bas me evo boli neka stvar kad pisem sa mobitela da kucam pravilno ili sto fulam slova. Nekad vozim,nekad na poslu ali ako ti je bitno kuckacu pravilno zbog tebe profesore. Kao sto sam rekao necu pisat ni o Dudicu ni o pojedinim igracima,vrijeme je najbolji pokazatelj.
Aa ako si toliki ovisnik foruma pa ne mozes ni dok vozis da ne prosipas svoju demagogiju onda je okej sto nerazumno pises. Pretrpit cemo se mi nekako samo nas nemoj napustit ni na 2 minute :rol:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 avg 2022, 16:02

Idul porodicni ljudi kada se derbi igra na grbavici?? Ako idu gdje se smjeste otprilike?? Znam da oni dobiju jedan dio zapada kad se igra kod nas
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 avg 2022, 16:03

Belmin kod šuta Komazeca sjeo na guzicu lopta nije ni krenula prema njemu, užasno postavljanje.

Mi smo trebali golmana ganjati ovo ljeto, iskusnog i kvalitetnog pa barem i na posudbu, ako već ne računaju da Šahinović može biti starter.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 avg 2022, 16:06

esprit24 je napisao/la:
20 avg 2022, 16:02
Idul porodicni ljudi kada se derbi igra na grbavici?? Ako idu gdje se smjeste otprilike?? Znam da oni dobiju jedan dio zapada kad se igra kod nas
To ti je na sopstveni rizik, na Kosevu njihovi dolaze i na nas dio zapada i bez problema gledaju tekmu, samo ako bas provociraju bude belaja. Ne znam, na istoku Grbavice sam jednom vidio porodicu, otac i sin u dresu Sarajeva, mama i drugi sin u dresu Zelje, i gledali su tekmu bez frke. Ako sam ides (bez zene/djece), mozda ti je zapad najsigurnija opcija.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 avg 2022, 16:10

napoleon72 je napisao/la:
20 avg 2022, 16:06
esprit24 je napisao/la:
20 avg 2022, 16:02
To ti je na sopstveni rizik, na Kosevu njihovi dolaze i na nas dio zapada i bez problema gledaju tekmu, samo ako bas provociraju bude belaja. Ne znam, na istoku Grbavice sam jednom vidio porodicu, otac i sin u dresu Sarajeva, mama i drugi sin u dresu Zelje, i gledali su tekmu bez frke. Ako sam ides (bez zene/djece), mozda ti je zapad najsigurnija opcija.
Istok je ok, što bliže zdenki i to je to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 avg 2022, 16:10

20 avg 2022, 16:00
20 avg 2022, 15:51

Aa ako si toliki ovisnik foruma pa ne mozes ni dok vozis da ne prosipas svoju demagogiju onda je okej sto nerazumno pises. Pretrpit cemo se mi nekako samo nas nemoj napustit ni na 2 minute :rol:
Svi si upravu,izvinjavam se.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 20 avg 2022, 16:15

Cuj trosak ti pracenje Sarajeva ahahahahahahahah... kupis kartu i imas pravo psovati igracima mrtve i tako to, fuj ko navija sve za Sarajevo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 20 avg 2022, 16:18

skullcrusher je napisao/la:
20 avg 2022, 16:15
Cuj trosak ti pracenje Sarajeva ahahahahahahahah... kupis kartu i imas pravo psovati igracima mrtve i tako to, fuj ko navija sve za Sarajevo
Bolesnik neki, ali eto moramo ga trpiti. Kad morto nece da ga banuje.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2022, 16:26

20 avg 2022, 15:16
Nirton je napisao/la:
20 avg 2022, 14:11
slika
Samo nek on malo proigra i nece trebat nikakvi storyi i izvinjenja. Ahmet da je pucao penal sinoc i da je loptu poslao preko tribine niko mu pola rijeci ne bi rekao jer se svakom moze desit, al ne smije se desit da igras konstantno lose bez ikakve volje. To je kljucni problem Kapica, a ne penal
Ako vjerujes, da se ne bi posle penala i Ahmi psovalo onda vjerujes i u Deda Mraza.
Pa nema tog igraca koji bi bio postedjen psovki od naših vrlih poznavoaca fudbala. A u životu im najveci pritisak bio kad su im roditelji otisli na roditeljski pa su iscekivali batine.
Neostvareni i iskompleksirani pojedinci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 avg 2022, 16:29

ElCartel11 je napisao/la:
20 avg 2022, 16:26
Nirton je napisao/la:
slika
Samo nek on malo proigra i nece trebat nikakvi storyi i izvinjenja. Ahmet da je pucao penal sinoc i da je loptu poslao preko tribine niko mu pola rijeci ne bi rekao jer se svakom moze desit, al ne smije se desit da igras konstantno lose bez ikakve volje. To je kljucni problem Kapica, a ne penal
Ako vjerujes, da se ne bi posle penala i Ahmi psovalo onda vjerujes i u Deda Mraza.
Pa nema tog igraca koji bi bio postedjen psovki od naših vrlih poznavoaca fudbala. A u životu im najveci pritisak bio kad su im roditelji otisli na roditeljski pa su iscekivali batine.
Mnogi igrači zaobilaze i nas i želješčar baš zbog navijača. Deset utakmica budi najbolji a jednu loš, navijači ti j.bu sve od majke do djeteta.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 avg 2022, 16:32

Okej pritisak, al yebena tehnika izvodjenja. Poluvisoka lopta, u onoj visini gdje golman pruzi ruku cim se baci, KAKO, ZASTO? Jest bio precizan sut i Bukvic je majstorski skinuo, al svejedno si mu dao mlak sut u onoj visini gdje je dovoljno samo da se ispruzi. A pritisak mu sigurno nije bio veci nego Ameru Bekicu u finalu kupa na Pecari, pa i 4 dana kasnije na Kosevu kad mu je nad glavom visila Zeljina titula (i proslava u "nasoj" avliji), a i cinjenica da su mu dva saigraca dobili dopust od kluba radi prijetnji huligana, bas radi promasenih penala. Al momak zapucao nisku, jaku i u cose sto kaze Samir Fazlinovic, i to tri golmana ne vade.
Kad budem imao vremena iskopat cu sve "bitne" penale Sarajeva unazad 5-6 godina (zadnje minute utakmice, kupovi, evropa, derbi utakmice). Mislim da ni trecinu nismo zabili.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 20 avg 2022, 16:37

sanco2200 je napisao/la:
20 avg 2022, 15:44
LovacnaJelene je napisao/la:
20 avg 2022, 15:04
Nama je trosak pracenje Sarajeva vama je igranje u Sarajevo donijelo i donosi velike pare. Izvinjenje mi ne igra ulogu.

Pravdanje mi nista ne znaci, trazenje izgovora mi nista ne znaci.
To sto "posteno trenirate" mi nista ne znaci.

Tu ste svi zbog rezultata, od trenera do igraca. Kraj price.
Momak prestani pratiti i nema troska. Svakako nam takvi ne trebaju. Dođe te na utakmicu i lajete 90 min svojim igracima. To samo ima kod nas i nigdje vise.
Aj ba papak popusti, ne prestajes da prozivas.
Bolje da sutis, jer ne znas sta pricas i kome pricas. Nauci se kulture.

Ako ti se ne svidja, imas opciju, forum ti je to obezbjedio.

Znam da ti je blizu pocetak skolske godine, da ti se ne ide u istu. Al svoju nervozu ispusi desnicom, ne na forumu.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 20 avg 2022, 16:46

ElCartel11 je napisao/la:
20 avg 2022, 16:26
Nirton je napisao/la:
slika
Ma dobro od strucnjaka bi i Hase bio pljuvan, al opet kontam manje bi raje Ahmeta uzela na zub, barem normalne raje

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 avg 2022, 16:48

napoleon72 je napisao/la:
20 avg 2022, 16:32
Okej pritisak, al yebena tehnika izvodjenja. Poluvisoka lopta, u onoj visini gdje golman pruzi ruku cim se baci, KAKO, ZASTO? Jest bio precizan sut i Bukvic je majstorski skinuo, al svejedno si mu dao mlak sut u onoj visini gdje je dovoljno samo da se ispruzi. A pritisak mu sigurno nije bio veci nego Ameru Bekicu u finalu kupa na Pecari, pa i 4 dana kasnije na Kosevu kad mu je nad glavom visila Zeljina titula (i proslava u "nasoj" avliji), a i cinjenica da su mu dva saigraca dobili dopust od kluba radi prijetnji huligana, bas radi promasenih penala. Al momak zapucao nisku, jaku i u cose sto kaze Samir Fazlinovic, i to tri golmana ne vade.
Kad budem imao vremena iskopat cu sve "bitne" penale Sarajeva unazad 5-6 godina (zadnje minute utakmice, kupovi, evropa, derbi utakmice). Mislim da ni trecinu nismo zabili.
Finale kupa 2017
Crnkić - Zaria 2017
Rahmanović derbi 2017
Ispadanje od Mladosti na penale 2017
Velkoski - Široki u 90 min 2019
Velkoski - Milsami 2021
Kapić sinoć

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 avg 2022, 16:49

Mi smo u redu. Ekstremno bogatih ugovora nema, nema šanse. U prosjeku govorimo o dvije hiljade eura bruto, plus bonusi. Odlučili smo se na stimulacijske ugovore kojima igrači imaju siguran iznos s kojim mogu živjeti, dok ostalo mogu zaraditi na terenu. Mislim da je to najpoštenije - platiti s obzirom na učinak. Niko nije došao završiti karijeru u Zrinjski. Da, imamo kostur ekipe, ali i mlade igrače koji žele napredovati i kojima je klub dobra stanica za nastavak‘‘, poručio je Jakirović.

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 20 avg 2022, 16:55

20 avg 2022, 16:37
sanco2200 je napisao/la:
20 avg 2022, 15:44
20 avg 2022, 15:04
Nama je trosak pracenje Sarajeva vama je igranje u Sarajevo donijelo i donosi velike pare. Izvinjenje mi ne igra ulogu.

Pravdanje mi nista ne znaci, trazenje izgovora mi nista ne znaci.
To sto "posteno trenirate" mi nista ne znaci.

Tu ste svi zbog rezultata, od trenera do igraca. Kraj price.
Momak prestani pratiti i nema troska. Svakako nam takvi ne trebaju. Dođe te na utakmicu i lajete 90 min svojim igracima. To samo ima kod nas i nigdje vise.
Aj ba papak popusti, ne prestajes da prozivas.
Bolje da sutis, jer ne znas sta pricas i kome pricas. Nauci se kulture.

Ako ti se ne svidja, imas opciju, forum ti je to obezbjedio.

Znam da ti je blizu pocetak skolske godine, da ti se ne ide u istu. Al svoju nervozu ispusi desnicom, ne na forumu.
Platicu ti ja druže da ne dolaziš na utakmice. Oni lajavci koji svojim igracima psuju među koje spadaš i ti treba zabranit da dolaze svakako kvare reputaciju klubu.
BTW mogu ti babo biti

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, nedimmmm1337, rimljanin90, sekac i 82 gosta.