Ohladite od Kapića ljudi dragi nije sezona čitava u vodu pala zbog yebenog penala i Kapića. Utakmice se naše moraju već u prvom poluvremenu kolko tolko riješit, a ne uvijek da mi prvi go primimo i onda ganjaj bilo kakav rezultat, ili primi još 4...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100%keli je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:52Momak odigrao 20 minuta priznajem tanko, kao i vecina. Da je zabio penal ti bi prvi napisao RIKIIINajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:47I sta sad?Jesmo li dobili 2 boda koja nam je on direktno izgubio zbog ovog izvinjenja?
Zabij ti neki gol,asistenciju,dobar pas bilo sta i to ce mi biti najbolje izvinjenje ovo ne pije vode.Kriv je i .![]()
![]()
Sampioni smo u svaljivanju krivice na pojedinca. Uvijek to radimo.
Hahah ne treba drug hvala sto se nudis. Ne vidim kakve veze imaju privatna ostvarenja i neka "kurcenja" po forumu jer to nisam nigdje spomenuo. To su tvoji licni kompleksi koji te muce pa ih lijecis ovdje po forumu. Ako ko ovdje kritikuje legendo to si ti, niko vise, ti si najpametniji sve vidis mi ostali glupi. Samo po licencu pa nas u ligu prvaku uvedi, vidi se da znanje imasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 13:44Mozda tebi treba licenca jer izgleda nemas marke u dzepu,ja sam ostvaren ako treba da te poguram da imas za kafu svakako sam uvijek tu bio i bicu za raju sa tribine. Velik si strucnjak nesto slicno kao i Fedja i drago mi je da si zadovoljan i da nama neznalicama objasnjavas i kritikujesIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:50Drago mi je da imas pojma, al daj bolan skupit cemo se svi uplatit ti licence, otjerat Fedju i da prepisamo ovu ligu vec jednom. Vidi se po tvojim postovima da imas potencijala za velike stvari, a da imas pojma o fudbalu to je vec odavno poznata cinjenicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 00:07
Znas li sta je forum? Jesil cuo da ljudi iznesu nekad svoje misljenje i hvala Bogu da imam pojma o fudbalu i pratim ga cijeli zivot,mal si jos da se sjecas finala Milan Barca kad se na akumulatoru gledalo,ili vhs kasete Italija 90te jer se nije imalo sta gledat. Vazno je da ti imas um fudbalski i da vidis ono sto ja ne vidim,petardu od TC i dvicu od Igmana sa jednom sutem na gol,promaju na sredini gdje izgledas ko muha bez glave ili Nurudina u spicu od kojeg se odbijaju lopte 90 minuta
Bi,ali posto nije...keli je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:52Momak odigrao 20 minuta priznajem tanko, kao i vecina. Da je zabio penal ti bi prvi napisao RIKIIINajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:47I sta sad?Jesmo li dobili 2 boda koja nam je on direktno izgubio zbog ovog izvinjenja?
Zabij ti neki gol,asistenciju,dobar pas bilo sta i to ce mi biti najbolje izvinjenje ovo ne pije vode.Kriv je i .![]()
![]()
Samo nek on malo proigra i nece trebat nikakvi storyi i izvinjenja. Ahmet da je pucao penal sinoc i da je loptu poslao preko tribine niko mu pola rijeci ne bi rekao jer se svakom moze desit, al ne smije se desit da igras konstantno lose bez ikakve volje. To je kljucni problem Kapica, a ne penal
Ljudi moji ne možemo se tako ponašati, ni prvi ni posljednji promašen penal. Momku treba dati podršku, sa ovim napadanjem samo pravimo kontra efekat. Jedini smo navijači koji tjeraju igrača za promašeni penal i to na utakmici koja ništa ne odlučuje.cookiech je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:01100%keli je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:52Momak odigrao 20 minuta priznajem tanko, kao i vecina. Da je zabio penal ti bi prvi napisao RIKIIINajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:47
I sta sad?Jesmo li dobili 2 boda koja nam je on direktno izgubio zbog ovog izvinjenja?
![]()
Ali najjace mi kad vidim komentare "I Ronaldo promasi penal"
Juce si se reg i znas sta ja pametujem i pljujem? Dok ste Sablica pljuvali rekao sam da nije rijesenje da se otjera,sad pisem ono sto vidim a to su dvije blamaze i nerijeseno protiv Slobode bez ikakve igre,al treba da se to uigra sve 10 igraca ovo ono,necu vise bilo kakvu kritiku pisat vrijeme ce sve pokazat a ti ces kao sto to ovi novi rade sto se reg da nekog i nesto podrzavaju ugasiti tad accIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:11Hahah ne treba drug hvala sto se nudis. Ne vidim kakve veze imaju privatna ostvarenja i neka "kurcenja" po forumu jer to nisam nigdje spomenuo. To su tvoji licni kompleksi koji te muce pa ih lijecis ovdje po forumu. Ako ko ovdje kritikuje legendo to si ti, niko vise, ti si najpametniji sve vidis mi ostali glupi. Samo po licencu pa nas u ligu prvaku uvedi, vidi se da znanje imasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 13:44Mozda tebi treba licenca jer izgleda nemas marke u dzepu,ja sam ostvaren ako treba da te poguram da imas za kafu svakako sam uvijek tu bio i bicu za raju sa tribine. Velik si strucnjak nesto slicno kao i Fedja i drago mi je da si zadovoljan i da nama neznalicama objasnjavas i kritikujesIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:50
Drago mi je da imas pojma, al daj bolan skupit cemo se svi uplatit ti licence, otjerat Fedju i da prepisamo ovu ligu vec jednom. Vidi se po tvojim postovima da imas potencijala za velike stvari, a da imas pojma o fudbalu to je vec odavno poznata cinjenica![]()
Ti si prvo meni jedva jasan sta pises. Lupas po tastaturi bez da ti recenice imaju nekog smislenog izgleda. Jedva se razumije sta hoces da kazes. Drugo skaces s teme na temu. Kakav Sablic druze? Ko ga je pljuvao? Kao sto sam kazes nisam tad ni pisao po forumu. Cak ko me zna privatno zna da sam govorio da treba ostat jer nije ni 1% uslova Dudicevih imao. De ti ostvareni covjece prvo malo svrati na casove bosanskog. Ono sto si meni htio za kafe dat plati nekom profesoru nek te nauci da recenicu smislenu napises pa cemo diskutovat. Do tad slobodno malo smanji pljuvanje jer ces vrlo brzo sve igrace, a i Dudica, hvalit i kovat u zvijezdemosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:21Juce si se reg i znas sta ja pametujem i pljujem? Dok ste Sablica pljuvali rekao sam da nije rijesenje da se otjera,sad pisem ono sto vidim a to su dvije blamaze i nerijeseno protiv Slobode bez ikakve igre,al treba da se to uigra sve 10 igraca ovo ono,necu vise bilo kakvu kritiku pisat vrijeme ce sve pokazat a ti ces kao sto to ovi novi rade sto se reg da nekog i nesto podrzavaju ugasiti tad accIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:11Hahah ne treba drug hvala sto se nudis. Ne vidim kakve veze imaju privatna ostvarenja i neka "kurcenja" po forumu jer to nisam nigdje spomenuo. To su tvoji licni kompleksi koji te muce pa ih lijecis ovdje po forumu. Ako ko ovdje kritikuje legendo to si ti, niko vise, ti si najpametniji sve vidis mi ostali glupi. Samo po licencu pa nas u ligu prvaku uvedi, vidi se da znanje imasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 13:44
Mozda tebi treba licenca jer izgleda nemas marke u dzepu,ja sam ostvaren ako treba da te poguram da imas za kafu svakako sam uvijek tu bio i bicu za raju sa tribine. Velik si strucnjak nesto slicno kao i Fedja i drago mi je da si zadovoljan i da nama neznalicama objasnjavas i kritikujes![]()
Svi su krivi a mi navijači nismo ni malo, Nardinu se psuje majka a utakmica tek počela. Zamislite kako je tom momku igrati kada za svaki potez mu se j.be sve.donDondon je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:39sta god da je izjavio i ko god svaka mu cast,nedostaje nam ljudi koji uzimaju krivicu na sebe,ljudski je grijesiti a tek izvoditi penale pa ljudi su na penalima svjetska gubili.Ono sto je problem sto do tog nije trebalo ni doci trica je trebala da padne jos u prvom poluvremenu al ne vidim da je iko rekao da igraci nisu spremni izvinjavam se ,nismo potrefili sa napadacima izvuinjavamo se,nismo na vrijeme doveli odbrambene izvinjavamo se,nismo potrefili taktiku ivinjavamo se.
a ne treba nam vrijeme,bit ce dobro,bit ce bolje,mora probit nekad ...
Momak prestani pratiti i nema troska. Svakako nam takvi ne trebaju. Dođe te na utakmicu i lajete 90 min svojim igracima. To samo ima kod nas i nigdje vise.LovacnaJelene je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:04Nama je trosak pracenje Sarajeva vama je igranje u Sarajevo donijelo i donosi velike pare. Izvinjenje mi ne igra ulogu.
Pravdanje mi nista ne znaci, trazenje izgovora mi nista ne znaci.
To sto "posteno trenirate" mi nista ne znaci.
Tu ste svi zbog rezultata, od trenera do igraca. Kraj price.
sanco2200 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:44Momak prestani pratiti i nema troska. Svakako nam takvi ne trebaju. Dođe te na utakmicu i lajete 90 min svojim igracima. To samo ima kod nas i nigdje vise.LovacnaJelene je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:04Nama je trosak pracenje Sarajeva vama je igranje u Sarajevo donijelo i donosi velike pare. Izvinjenje mi ne igra ulogu.
Pravdanje mi nista ne znaci, trazenje izgovora mi nista ne znaci.
To sto "posteno trenirate" mi nista ne znaci.
Tu ste svi zbog rezultata, od trenera do igraca. Kraj price.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, keli, pitara, ZmajOdBosne33 i 60 gostiju.