FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Taj Catakovic je i sa Dzenom imao neki problem i nikad nije igrao. Izgleda da je on neko djubre tu, nemoguce da niko ne valja a on zlatan.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ljudi vi se morate pomiriti s tim da ekipa koja je sinoc izasla na teren ono najbolje sto imamo,cinjenica je da nam stoper fali da bi djokana povukli na njegovu poziciju,prozivate Varesanovica,ljudi nemojte pustite momka,momak je korektno odigrao,ne pretjerujte,Kapic je izveo mogao bi reci pa gotovo pa savrsen penal,ali golman se pretvorio u Nojera,u 95 minuti pod pritiskom kojim igraju igraci penal izvesti nije nimalo lako,i nije problem jucerasnja utakmica nego prethodne dvije,pa su se sada kola slomila na Kapicu.
Samo Sarajevo
Koliko samo ljudi nemaju pojma o fudbalu govori to da im sinoć nije valjao Suljic. Momak je dao asistenciju za gol, asistenciju kod penala i napravio bar još 2-3 sjajne šanse saigračima. Al ne valja nama jer kad primi, stane na loptu napravi koji dribling dok nađe najbolje rješenje, treba odma dodat il sutat po golu..Al nije ni čudo kad među navijačima imaš ovakvog ko seljacinuizsarajeva i slične
Ova tema je postala odron. Kakvih ovdje epizodista ima, čast izuzetcima. Generalno i na tribini je takvo stanje gdje normalan čovjek nema šta da traži. Feđi zamjerka sto je ekipu prošlo kolo izložio neostvarenim ljudima koji nemaju ni srednju školu ni komplet vilicu. A sinoć je bilo sve top osim rezultata. Ovo je ekipa u nastajanju. 11 nas je igrača napustilo, došlo je njih 7-8 novih. Nije ovo FM. A ni na football menageru ne može odmah. Treba igrači da se upoznaju, da se adaptiraju, da prihvate novog trenera, novi grad, nove psovače itd. Biće ovo dobro aBd. Ako pobjedimo na derbiju aBd to će biti prekretnica sezone.
Mi nikada odustati necemo...
Podrska svima, mora izdobriti. 

Ma ostace Fedja trener svidjelo se to nekome ili ne. U 4 od 6 tekmi smo zasluzili pobjedu. Zamjeram mu jedino tumbanje pozicija. Debakl protiv Tuzle smo mu svi halali.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma neloša igra, nije nas htjela ovaj put i to je to. Nek od želje počne niz pa dalje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pogledah High lights hladne glave, ovakvo Sarajevo želim u svim utakmicama, samo da se realizacija popravi, a to mora doći kad poraste samopouzdanje za šta nam je potrebno par vezanih pobjeda. Otrpiti malo i biće ovo puno bolje aBd.
Imali smo posjed, prilike iz izrađenih akcija, trku i energiju. Ostaje problem zadnje linije koja prima golove iz prve prilike i onda se nervoza uvuče u cijelu ekipu
Derbi neka bude prekretnica u pozitivnom smislu po nas. Amin!
Imali smo posjed, prilike iz izrađenih akcija, trku i energiju. Ostaje problem zadnje linije koja prima golove iz prve prilike i onda se nervoza uvuče u cijelu ekipu
Derbi neka bude prekretnica u pozitivnom smislu po nas. Amin!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Drago mi je da imas pojma, al daj bolan skupit cemo se svi uplatit ti licence, otjerat Fedju i da prepisamo ovu ligu vec jednom. Vidi se po tvojim postovima da imas potencijala za velike stvari, a da imas pojma o fudbalu to je vec odavno poznata cinjenicamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 avg 2022, 00:07Znas li sta je forum? Jesil cuo da ljudi iznesu nekad svoje misljenje i hvala Bogu da imam pojma o fudbalu i pratim ga cijeli zivot,mal si jos da se sjecas finala Milan Barca kad se na akumulatoru gledalo,ili vhs kasete Italija 90te jer se nije imalo sta gledat. Vazno je da ti imas um fudbalski i da vidis ono sto ja ne vidim,petardu od TC i dvicu od Igmana sa jednom sutem na gol,promaju na sredini gdje izgledas ko muha bez glave ili Nurudina u spicu od kojeg se odbijaju lopte 90 minutaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑20 avg 2022, 00:02Zato ti legendo imas pojma o fudbalu. Cudi me da te Guardiola vec nije zvao da mu pomognes osvojit Ligu prvaka. Steta je da takav fudbalski um poput tvog propadnemosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 23:59
Daj Boze da ga ne pojede niko sretniji od mene,evo sad cu odma otici jer nam se misljenja razlikuju. Jestel vi ublehe il sta ste vec,pravite nekakva mitska bica od Fedje i jos mnogih ubleha koji uzimaju platu za ove bravure? Ikic,Musa i pojedinci apsolutna podrska a ovi setaci tipa Nurudin,Kapic i slicni za platu koju primaju najmanje mogu dobit ovo sto su danas,podrsku treba zasluziti. To sto vi nemate pojma o fudbalu kao i mnogi velezovci koji su ga velicali nije moja stvar,prije nego sto je uopste bio u kontekstu da dodje kod nas rekao sam da to ije covjek sa kojim ce se napasti titula,prepotentan lik bez ikakve osnove sto vidimo iz prilozenog,idemo sad cetvrta tekma mozda postignemo gol u prvom poluvremenu,3:8 gol razlika u zadnje tri tekme
Samo ne treba dozvoliti da ta podrška preraste u to da igračima, stručnom štabu, upravi, pa i nama navijačima ovi rezultati postanu normalni i opravdani....
ko nije ostvaren ko nema srednju skolu ko nema vilicu,samo lupetate10.Skoro je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:15Ova tema je postala odron. Kakvih ovdje epizodista ima, čast izuzetcima. Generalno i na tribini je takvo stanje gdje normalan čovjek nema šta da traži. Feđi zamjerka sto je ekipu prošlo kolo izložio neostvarenim ljudima koji nemaju ni srednju školu ni komplet vilicu. A sinoć je bilo sve top osim rezultata. Ovo je ekipa u nastajanju. 11 nas je igrača napustilo, došlo je njih 7-8 novih. Nije ovo FM. A ni na football menageru ne može odmah. Treba igrači da se upoznaju, da se adaptiraju, da prihvate novog trenera, novi grad, nove psovače itd. Biće ovo dobro aBd. Ako pobjedimo na derbiju aBd to će biti prekretnica sezone.
kakva adaptacija na sta pa nisu dosli u Saharu ili Mongoliju,pola ih veci igralo ovdje i znaju sve sta i kako,
cuj adaptacija ahahahahahahaha ,poa pola ih iz jacih klubova i liga dosli kod nas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Napad i više nego solidan samo nam realizacija fali i previše od početka sezone
Odbrana odron teški otrest će nas svaka ozbiljna ekipa i ne mislim da se mozemo borit za top 3 sa ovom odbranom iskreno
Odbrana odron teški otrest će nas svaka ozbiljna ekipa i ne mislim da se mozemo borit za top 3 sa ovom odbranom iskreno
- napoleon72
- Kontakt:
Al kakvo blago je Cirjak, onakva proigravanja iz dubine nije imao nijedan nas veznjak, cak ni Crepulja koji je bio odlican u uvezivanju linija al nije imao ukupno 2-3 asistencije kod nas, nije imao te "killer balls" kakve ima Cirjak. Samo sinoc je mogao upisat tri asistencije da su Suljic i Dal.iskoristili one poklone od njega.
To je ono sto ja prvi, a i vecina raje zamjeri Kapicu i TSSu. Medju najplacenijim si u ekipi a puno bolje taj posao odradjuje 3 puta jeftiniji igrac.
To je ono sto ja prvi, a i vecina raje zamjeri Kapicu i TSSu. Medju najplacenijim si u ekipi a puno bolje taj posao odradjuje 3 puta jeftiniji igrac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Ljepota nase lige je sto su dva dijela sezone potpuno odvojena. Na zimu dovodis nove igrace i prolazis nove pripreme, tako da je potrebno ovako izgurat do decembra, a onda mozes dovest pet stopera i razvijat potpuno novu taktiku, formaciju, sve.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑20 avg 2022, 11:04Napad i više nego solidan samo nam realizacija fali i previše od početka sezone
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- kenanbrajic
- Kontakt:
Priča se po gradu, da su sinoć nakon utakmice, igrači, stručni štab i vozač autobusa Slobode otišli u prvo turbe i ubacili sve para što su imali. Nakon toga, otišli do Intersporta da vide kako izgleda lopta.
Šalu na stranu, odlično je ovo. Vidi se rad, vidi se ideja. Što se rezultata tiče, pa okrugla je, i nema dršku. Ako momci ponove igru i zalaganje od sinoć, ja se za derbi ne sekiram.
Šalu na stranu, odlično je ovo. Vidi se rad, vidi se ideja. Što se rezultata tiče, pa okrugla je, i nema dršku. Ako momci ponove igru i zalaganje od sinoć, ja se za derbi ne sekiram.
Ne bi volio zvučati kao general poslije bitke, ali samo mi nije jasno što Ahmo nije izveo penal. Igrač s najviše iskustva i kredita kod navijača. Da je u reflektor zapucao ne bi niko obraza imao riječ prigovoriti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Evo odradjen jedan prelazni rok, dovedeni igraci realno svi smo rekli svaka cast hadziji i dudicu. Onda prodas Mujakica (niko u ligi nebi odbio ponudu kakva je dosla) i u narednoj ti se povrijedi Anicic. Tu nastaje problem. Al evo do polusezone ce se sumirati sta fali ovoj ekipi pa adekvatno reagovati. Mislim da bi bilo pametno 2 stopera dovesti, jedan top drugi eventualno posudba da uleti ako se opet neko povrijedi. Vidjecemo kakav je ovaj Rashid, ja se nadam da valja da ne zauzima mjesto stranca bezveze.
Suma sumarum ja sam govorio i kad smo imali 3 pobjede, polako prvi favorit je Zrinjski nismo mi jos na tom nivou, drugo je sto se vecina nafurala ko da smo Bayern. Ne ide to tako lako kad imas toliko novih igraca.. Onda i problemi sa stoperom, sredina prazna jer nema Djokanovica tu.
Stvarno mislim da ce to leci na svoje, mora negdje i sreca pogledati, samo je potrebno vremena jbg a mi smo poznati kao vrlo strpljivi..
Suma sumarum ja sam govorio i kad smo imali 3 pobjede, polako prvi favorit je Zrinjski nismo mi jos na tom nivou, drugo je sto se vecina nafurala ko da smo Bayern. Ne ide to tako lako kad imas toliko novih igraca.. Onda i problemi sa stoperom, sredina prazna jer nema Djokanovica tu.
Stvarno mislim da ce to leci na svoje, mora negdje i sreca pogledati, samo je potrebno vremena jbg a mi smo poznati kao vrlo strpljivi..
100 % druze10.Skoro je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:15Ova tema je postala odron. Kakvih ovdje epizodista ima, čast izuzetcima. Generalno i na tribini je takvo stanje gdje normalan čovjek nema šta da traži. Feđi zamjerka sto je ekipu prošlo kolo izložio neostvarenim ljudima koji nemaju ni srednju školu ni komplet vilicu. A sinoć je bilo sve top osim rezultata. Ovo je ekipa u nastajanju. 11 nas je igrača napustilo, došlo je njih 7-8 novih. Nije ovo FM. A ni na football menageru ne može odmah. Treba igrači da se upoznaju, da se adaptiraju, da prihvate novog trenera, novi grad, nove psovače itd. Biće ovo dobro aBd. Ako pobjedimo na derbiju aBd to će biti prekretnica sezone.
- napoleon72
- Kontakt:
Jos nikad do sad nije promasio penal za nas, a sutao je nekoliko.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne