Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Strucnjaci sa foruma izbacise Napoli i iz borbe za LP, kamoli sta vise 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vjerovatno je neko vec postavljao

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
I Francuzi su počeli uzimati dobre igrače iz lige, a da pri tome nije u pitanju PSG.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
For the fourth time in the Serie A history, the first matchday of a season has ended without even a draw; previously in 1933/34, in 1934/35 and in 1971/72.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Felixians4
- Kontakt:
i takoreć,sve pobjede favorita. milan ima najviše derbija do prve stanke za mjesec dana,tad će možebitno i u CL igrati protiv moćnog rivala.
napoli pustio/prodao za puno manje novca nego što su tražili prije nekoliko godina kooulibalya,insignea,milika te idu s novim profilom kadra,no nisu puno potrošili za dosta dobro dovednih mladih igrača.
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Solidno je Napoli odradio ovu smjenu generacije, ako ništa mogli bi se opet potući za Ligu prvaka što bi bio veliki uspjeh s obzirom na ovoliko rokada u timu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako se inter, milan ili juventus tesko ne strmoglave, oni bi morali biti medju 3.
Napoli i roma borba za 4.mjesto.
I to je to
Lazio mozda nekog zayebe za 5 ili 6 mjesto, jer obicno to i urade.
Napoli i roma borba za 4.mjesto.
I to je to
Lazio mozda nekog zayebe za 5 ili 6 mjesto, jer obicno to i urade.
Ma ja, tako nekako bi trebalo biti, ne bi tu smjelo biti previše iznenađenja.
- Beduin
- Kontakt:
Neobicno mi gledatii sad Tottanhama, Bentakur, Kulusevski i Perisic u ekipi. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Juventinisimo
- Kontakt:
Napoli se rijesi Kolibalyja, Insignea, Mertensa, svi preko 30...dovedose 7-8 igraca, niko stariji od 27...
Ljudi izmjenise generaciju za jedan prelazni rok...sa neznatnim minusom u transferu...
Bolji i siri roster vec imaju..
Giuntoli
ne mogu ni zamisliti da je u Juventusu i ima nas budget...
Roma se isto pojacala poprilicno fino...jos imaju gotovo +40M...
Jedino su Matic i Wijnaldum preko 30.
Bas me interesuje hoce li jos koga dovesti, spremda imaju nekih parica sa strane..
Lazio je doveo zanimljivih igraca, nikoga "velikog", ali to nikada nisu ni radili...mislim da imaju jaci i veci roster nego prosle godine...-4M
Milan je potrosio za sada najvise od big 3...i to najvise za CDK..izgubili su Kessija i Romagnolija, ali izgubili su oni i prosle godine nekih igraca..nije se ni osjetilo..ciljano rade vec nekoliko godina..trenutno na gotovo -30M
Inter nista znacajno osim Lukakua, on je ogromno pojacanje kako god...imaju jak tim kako god.. -17M
Juventus je ipak doveo "najzvucnija" pojacanja od svih...trenutno smo na -3M...po svemu sudeci dolazi i Depay, pored Pogbe, Marije, Bremera, Kostica, tim se polako nadopunjava...
Ako se rijesimo Rabiota(na tribine bi ja njega da sjedi sa materom i uredno gleda utakmicu) i Arthura, vjerujem da ce doci jos jedan/dva igraca...
Odbrana bi nam mogla biti najslabija karika u timu, sto je za Juventus stvarno rijetkost..
Fiorentina je +25...po svemu sudeci jaci bi trebali biti nego prosle godine..Fiorentina je to...nekada ce biti 6-7, nekada 14/15..
Atalanta je na -55M, najvise potrosili za sada
..doveli su finih igraca, Atalanta style...mladi, talentovani...mislim da su jaci nego prosle godine, barem sto se tice igrackog kadra...
Kako god pogledam, svi ovi klubovi bi trebali biti jaci nego prosle sezone..barem po rosteru...
Bice jako zanimljiva Serie A ove godine...
Kmecanje interista za penale je uobicajeno, kakva god da je liga, to se barem nikada nece promjeniti...

Ljudi izmjenise generaciju za jedan prelazni rok...sa neznatnim minusom u transferu...
Bolji i siri roster vec imaju..
Giuntoli

Roma se isto pojacala poprilicno fino...jos imaju gotovo +40M...

Jedino su Matic i Wijnaldum preko 30.
Bas me interesuje hoce li jos koga dovesti, spremda imaju nekih parica sa strane..

Lazio je doveo zanimljivih igraca, nikoga "velikog", ali to nikada nisu ni radili...mislim da imaju jaci i veci roster nego prosle godine...-4M
Milan je potrosio za sada najvise od big 3...i to najvise za CDK..izgubili su Kessija i Romagnolija, ali izgubili su oni i prosle godine nekih igraca..nije se ni osjetilo..ciljano rade vec nekoliko godina..trenutno na gotovo -30M
Inter nista znacajno osim Lukakua, on je ogromno pojacanje kako god...imaju jak tim kako god.. -17M
Juventus je ipak doveo "najzvucnija" pojacanja od svih...trenutno smo na -3M...po svemu sudeci dolazi i Depay, pored Pogbe, Marije, Bremera, Kostica, tim se polako nadopunjava...
Ako se rijesimo Rabiota(na tribine bi ja njega da sjedi sa materom i uredno gleda utakmicu) i Arthura, vjerujem da ce doci jos jedan/dva igraca...
Odbrana bi nam mogla biti najslabija karika u timu, sto je za Juventus stvarno rijetkost..

Fiorentina je +25...po svemu sudeci jaci bi trebali biti nego prosle godine..Fiorentina je to...nekada ce biti 6-7, nekada 14/15..

Atalanta je na -55M, najvise potrosili za sada

Kako god pogledam, svi ovi klubovi bi trebali biti jaci nego prosle sezone..barem po rosteru...
Bice jako zanimljiva Serie A ove godine...

Kmecanje interista za penale je uobicajeno, kakva god da je liga, to se barem nikada nece promjeniti...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Beduin
- Kontakt:
Insigne je Napoliju bio omca oko vrata. Zadnje 2 sezone u totalnom padu forme, a sve se na njega islo kao lidera. Mertens takodjer je odradio svoje i vrijeme je da se napravi prostor za mladjeg, sto je i uradjeno. Uglavnom pametno odradjeno i mislim da ce prodisati kao tim, ako trener uklopi sve to kako treba. Sigurno da ce trebati i vremena ovom novom timu, ali Napoli k'o Napoli uvijek opasan i nepredvidiv.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Inter favorit br 1 za scudetto.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Inter ima najbolju sirinu, ako rijese zamjenu za stopere, prvi su favoriti za skudeto. Ali to nista ne znaci, sve se to treba opravdati na terenu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Veceras dobra tekma u najavi, mogli smo na forumu organizovati kviz sa nagradnim pitanjem: u kojoj minuti se svira prvi penal za Milan? 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.