Yebao vas Dodik i ostali , večeras Mladen Solomun pravi spektakl

U zdravlje buraz

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Blackberry users said goodbye to the iconic device on January 4, 2022. The phone's legacy software was decommissioned, meaning all classic Blackberry phones can no longer be used. The Blackberry, at its peak, was a favorite of top execs, but was phased out in favor of touchscreen smartphones.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 avg 2022, 17:54Yebao vas Dodik i ostali , večeras Mladen Solomun pravi spektakl![]()
![]()
![]()
U zdravlje buraz![]()
Nisam fan recimo "kabastijih" satova, ali probah ovaj i bas mi se svidio, malo je suptilniji od ta 2. Lagan bas.
Ma i ovi su sićušni i lagani, prave bebice u poređenju sa onim standardnim G Shockovima što se uglavnom furaju kod nas.
Retro sam imao kao dijete, prvi sat koji sam nosio, i ja ga bas trazim.Marsal je napisao/la: ↑19 avg 2022, 23:43
Ma i ovi su sićušni i lagani, prave bebice u poređenju sa onim standardnim G Shockovima što se uglavnom furaju kod nas.
I tvoj je jako fin i jednostavan, sviđa mi se. Ja bih volio još samo onaj retro i meni dosta. I možda jedan Seiko za malo posebnije i svečanije prilike.
Pozdravi Maka
Svjetski a naš, jbt čovjek skoro 4 sata svirao
Kakva magija , nevjerovatno
Ne u mom slučaju , u životu nisam probio ništa , ni dim trave
Nije ni Rio_Ferdybombaysaphire je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:46Ne u mom slučaju , u životu nisam probio ništa , ni dim trave![]()
Nikad nisam ni imao neku želju , nikako me ne privlači ...
Zato sve vrste alkohola mogu![]()
Brufen u prahu se popio , sad sam k'o nov
Marsal je napisao/la: ↑20 avg 2022, 13:21Nije ni Rio_Ferdybombaysaphire je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:46Ne u mom slučaju , u životu nisam probio ništa , ni dim trave![]()
Nikad nisam ni imao neku želju , nikako me ne privlači ...
Zato sve vrste alkohola mogu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.