hebote,koliko visokih po europi ima tako da neke selekcije imaju 5+ ozbiljnih el/nba na tim pozicijama,prva njemačka. ne čudi da stalno eurosi dominiraju skakački u nba,između ostalog.
standardno naravno i naše selekcije jake u reketu.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
hebote,koliko visokih po europi ima tako da neke selekcije imaju 5+ ozbiljnih el/nba na tim pozicijama,prva njemačka. ne čudi da stalno eurosi dominiraju skakački u nba,između ostalog.
Je li oni nisu pozvani za EB opšte ili ih povrede muče pa ih nema u ovim pripremnim? Ne znam koliko je sigurno da neki od tih neće igrati na Eurobasketu.
Da covjece, ovo sto sam nabrojao su sve visoki igraci na pozicijama 4 i 5, sve i da hoce ne mogu ih sviju povesti na EPFelixians4 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 23:03hebote,koliko visokih po europi ima tako da neke selekcije imaju 5+ ozbiljnih el/nba na tim pozicijama,prva njemačka. ne čudi da stalno eurosi dominiraju skakački u nba,između ostalog.
standardno naravno i naše selekcije jake u reketu.
E to ne znam, ako neko zna neka odgovori, znam da je M. Wagner povrijedjen a bio je pozvan, sa ovim ostalim ne znam sta je
Theis je tu,Dennis je OK...Bonga taraba ,nije od Koristi... Hartenstein nije potreban ,ima Johannes koji zna pogoditi tricu.Weiller Bebb ima Jos,on ce igrati...
Ma nije otpisan, bio je sa ekipom i povrijedio se prije par dana, inace bi bio medju 12 najvjerovatnije.
Druze na cemu temeljis ovu pretpostavku?
Nemoj tako, čovjek ima nekakav svoj potpisJohnCleese je napisao/la: ↑20 avg 2022, 09:18Aziz Beqir sa istim ( pa i boljim) rosterom igra 30% slabiju odbranu u odnosu na prethodnog selektora.
Takodjer u napadu smo izgubili protok lopte i par akcija gdje smo utrcavanjima zabijali lagane poene...
Ko zna, mozda je na vječnoj listi najboljih kosarkaskih trenera Aziz bolje pozicioniran u odnosu na Vedrana, ali mi ih posmatramo kroz igre i rezultate nase reprezentacije.
Ucio je od boljih ...ima on dosta toga ponuditi.
Protiv svake !Ako nam se kos pretvori u kantu za smece (kao Sto je Nenad jednom rekao )i zabijemo 15 trica .
Najveće šanse imamo protiv Njemačke. Nurkić je puno bolji od njemačkih centara, nije od francuskih i litvanskih. Wagner je prvi put u reprezentaciji, Weiler-Babb još uvijek nije igrao ni u pripremnoj utakmici, trebat će im vremena da se uigraju. Schroder ipak nije Dončić.
Slazem se , s tim da Njemacka igra poprilicno brzo, sto nama ne odgovara, nekakve polukontre, prenos lopte brz, tranzicija u 3 sekunde itd.Drape je napisao/la: ↑20 avg 2022, 11:16Najveće šanse imamo protiv Njemačke. Nurkić je puno bolji od njemačkih centara, nije od francuskih i litvanskih. Wagner je prvi put u reprezentaciji, Weiler-Babb još uvijek nije igrao ni u pripremnoj utakmici, trebat će im vremena da se uigraju. Schroder ipak nije Dončić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.