Zvjezdan Misimović

Iker C
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Iker C » 06 feb 2011, 15:20

Večeras trebamo svi da navijamo da Galata ne pobijedi. Trener je dobio ultimatum ili pobjeda ili otkaz.
FEDERER= KLOC

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 feb 2011, 15:20

Iker C je napisao/la:Večeras trebamo svi da navijamo da Galata ne pobijedi. Trener je dobio ultimatum ili pobjeda ili otkaz.
moze poceti pakovati stvari jer je POPUSIO
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 feb 2011, 15:41

majestic24 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Večeras trebamo svi da navijamo da Galata ne pobijedi. Trener je dobio ultimatum ili pobjeda ili otkaz.
moze poceti pakovati stvari jer je POPUSIO[/quot
taj trener je slican jednom nasem :-))
Strasan igrac je bio,kako rekoh IGRACINA . . ..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 feb 2011, 18:17

ja se taman obradovo,,ode Hadzija a oni vec 2-0 vode igraju ko vileni jwebali sebe,,

koji su ovi navijaci Galate glupsoni,,golmana od gostiju iznose na nosilama oni zvizde a covjek mu rebra polomio :? :?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 feb 2011, 18:24

vrebac86 je napisao/la:ja se taman obradovo,,ode Hadzija a oni vec 2-0 vode igraju ko vileni jwebali sebe,,

koji su ovi navijaci Galate glupsoni,,golmana od gostiju iznose na nosilama oni zvizde a covjek mu rebra polomio :? :?
Ma tipicno Turcin :shock:

Kako igra Nadarevic :?:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 feb 2011, 18:28

Goalgetter je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:ja se taman obradovo,,ode Hadzija a oni vec 2-0 vode igraju ko vileni jwebali sebe,,

Ma tipicno Turcin :shock:

Kako igra Nadarevic :?:
Nadar solidan,,nema neki gresaka uopste,,nije kriv ni za jedan gol,,po mom misljenju neka ocjena 6 za sad,,bori se kao da zeli da pomogne Misketu :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2011, 19:11

Gaziantepspor - Galatasaray 1:0 50' min
Trese se Hagijeva klupa

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 feb 2011, 19:25

Goalgetter je napisao/la:Gaziantepspor - Galatasaray 1:0 50' min
Trese se Hagijeva klupa
Dabogda dobio otkaz danas. :evil:

dabogda i ti promjenio taj potpis :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2011, 19:26

Sexmachineboy je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Gaziantepspor - Galatasaray 1:0 50' min
Trese se Hagijeva klupa
Dabogda dobio otkaz danas. :evil:

dabogda i ti promjenio taj potpis :D
Mah, nema sumnje, Hagi dobija otkaz, dolazi Terim, i uvodi opet Misimovica.

Ma nisam jos prebolio onu tekmu .. Skinucu ga tek kad prebolim poraz :D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 feb 2011, 19:28

Goalgetter je napisao/la:
Mah, nema sumnje, Hagi dobija otkaz, dolazi Terim, i uvodi opet Misimovica.

Ma nisam jos prebolio onu tekmu .. Skinucu ga tek kad prebolim poraz :D
U utakmici protiv Meksika se pokazalo koliko nam "fali Miske". Mora igrati više utakmica tako da jedva čekam odlazak ovog levata, da dobijemo starog Misketa.

Ne znam samo šta ti je Chicho kriv, još nas je i spasio sa onim promašajima :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 feb 2011, 19:40

Gledam ovu utakmice Galate i samo se pitam ko je Haggiju dao uopste licencu da postane trener ovo je tuga u kakav je tim otisao Misimovic i kakav je tim postao Slavni Galatasaray i kakve on igrace dovodi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 21:49

Ponos Torina je napisao/la:Gledam ovu utakmice Galate i samo se pitam ko je Haggiju dao uopste licencu da postane trener ovo je tuga u kakav je tim otisao Misimovic i kakav je tim postao Slavni Galatasaray i kakve on igrace dovodi...

Jbg i nisu to toliko zanemarljiva imena prije svega ako misliš na Stancua i nekadašnjeg igrača Cluja. Ali jednostavno turski fudbal već godinama uzanad je daleko slabiji nego što je recimo bio prije desetak godina,bez obzira na ulaganja koja su veća nego ikad. Uglavnom najveći dovode evro istrošene igrače koji su u poznim fudbalskim godinama,nažalost nekada sam isti volio gledat utakmice Galate,ali realnost je da im je liga znatno slabija tj. da su nazovi veliki znatno slabiji u odnosu na one jake evro timove.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 feb 2011, 21:50

Hagi ili kako se vec zove je bio igracina , ali kao trener srednja zalost - nesto kao nas Pape. :(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 feb 2011, 21:54

Ponos Torina je napisao/la:Gledam ovu utakmice Galate i samo se pitam ko je Haggiju dao uopste licencu da postane trener ovo je tuga u kakav je tim otisao Misimovic i kakav je tim postao Slavni Galatasaray i kakve on igrace dovodi...
Galatasaray igra ocajno,pa bolji je Siroki Brijeg od njih! Hagi je najgori trener u Turskoj i vjerujem da ce vec sutra dobiti otkaz! bio je dobar igrac,ali je ocajan trener,mislio je na Misimovicu graditi autoritet,po tome je njegova trenerska karijera jedino i poznata! Misimovic moze biti miran i ocekivati smjenu Hagia,svaki iole normalan trener ce vratiti Misketa u prvi tim,pa on je za sve igrace u Turskoj ligi igracina,u pravom smislu te rijeci!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2011, 12:55

Pjanić nije toliki problem. Lyon u programu ima još dosta utakmica i Miralem će imati dovoljno šansi da igra. Poznavajući njegovog trenera Claude Puela, Pjanić sigurno dobro radi. Naravno, bilo bi bolje da više igra, jer mislim da za njega u prvoj postavi Lyona ima mjesta. No, kada je riječ o Zvjezdanu, to je već problem. O njemu razmišljam svakog dana. Postoji mogućnost da ode u Rusiju, što i ne bi bilo loše, jer bih volio kada bi prije utakmice s Rumunima u martu zabilježio nekoliko dobrih nastupa. Vidi se na njemu da ne igra, osjeti se razlika. Ako ne promijeni klub i ne počne igrati, ne znam koliko ću koristi od njega imati“, rekao je Sušić za Avaz.

Selektor je ostavio mogućnost da, ako ne bude promjena u njegovom statusu, Misimovića pozove da mjesec prije Rumunije dođe u BiH i trenira sa Sarajevom ili Željezničarom.
Na Misketu se protiv Slovacke i Poljske nije primjetilo, da ne igra. Ali protiv Mexika se to vdijelo, koliko cesto nije uspio stizati loptu. Jos je ostatak nase repke trcao, pokretao se veoma brzo, a Zvjezdan pored toga je djelovao jos sporiji i na kraju se primjetilo, da mu nedostaje snage. Njegova genijalnost je jos uvjek tu, najbolje se vidjelo pri njegovoj sansi u 1. poluvremenu. Taj covjek je u formi usao, asistirao i poigrao se sa Bayernovom defanzivom. Treba nam u jakoj formi i mislim, da je ovo dobra ideja Papeta.

E sad je pitanje kod koga ce trenirati. Sarajevo ili Zeljo? :D
Mogli bi ga, zavisi ko ga dobije, obuci u neciji dres, prerusiti ga, i harati ligom. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 feb 2011, 13:50

Tu nema dileme, kod Amara su treninzi smrtonosni. :mrgreen:

Kruze glasine da ce Miske u Terek Grozni kod Ruuda Gullita!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 14 feb 2011, 22:56

'Gullit richt pijlen op spelmaker Misimovic'

Ruud Gullit wil stunten door Zvjezdan Misimovic naar Tsjetsjenië te halen. De nieuwe coach van Terek Grozny moet dan nog zeker tot het einde van het seizoen wachten, weet de Russische krant Sport-Express.

Misimovic voetbalt momenteel in Turkije bij Galatasaray en wil het seizoen eerst afmaken. De Bosnische spelmaker gaat daarna pas over een transfer nadenken. Terek Grozny is bereid Misimovic eerst anderhalf jaar te huren.

Misimovic stapte vorig jaar over van VfL Wolfsburg, waar hij een dodelijk koppel met spits Edin Dzeko vormde. In Istanbul tekende hij een vierjarig contract.

----

Miske za Terek Grozny
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 14 feb 2011, 23:17

tanzla je napisao/la:Tu nema dileme, kod Amara su treninzi smrtonosni. :mrgreen:

Kruze glasine da ce Miske u Terek Grozni kod Ruuda Gullita!!
Ne znam da li si se šalio ili si ozbiljan. Al mislim da je to sasvim realna opcija imajući u vidu da je gazda Tereka vjerujem da smo svi upoznati s njegovim materijalnim statusom ali i biografijom riješio od Tereka napravit konkurentan tim u Rusiji koji će se boriti za Evropu,stoga sasvim realna opcija je njihova ponuda koju prema dosadašnjem zapažanju odnosa Hagija i Misketa rumun neće odolijevati da ispuni želju rusima.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

adi@
Kontakt:

Post Postao/la adi@ » 14 feb 2011, 23:27

Principatus je napisao/la:
Pjanić nije toliki problem. Lyon u programu ima još dosta utakmica i Miralem će imati dovoljno šansi da igra. Poznavajući njegovog trenera Claude Puela, Pjanić sigurno dobro radi. Naravno, bilo bi bolje da više igra, jer mislim da za njega u prvoj postavi Lyona ima mjesta. No, kada je riječ o Zvjezdanu, to je već problem. O njemu razmišljam svakog dana. Postoji mogućnost da ode u Rusiju, što i ne bi bilo loše, jer bih volio kada bi prije utakmice s Rumunima u martu zabilježio nekoliko dobrih nastupa. Vidi se na njemu da ne igra, osjeti se razlika. Ako ne promijeni klub i ne počne igrati, ne znam koliko ću koristi od njega imati“, rekao je Sušić za Avaz.

Selektor je ostavio mogućnost da, ako ne bude promjena u njegovom statusu, Misimovića pozove da mjesec prije Rumunije dođe u BiH i trenira sa Sarajevom ili Željezničarom.
Na Misketu se protiv Slovacke i Poljske nije primjetilo, da ne igra. Ali protiv Mexika se to vdijelo, koliko cesto nije uspio stizati loptu. Jos je ostatak nase repke trcao, pokretao se veoma brzo, a Zvjezdan pored toga je djelovao jos sporiji i na kraju se primjetilo, da mu nedostaje snage. Njegova genijalnost je jos uvjek tu, najbolje se vidjelo pri njegovoj sansi u 1. poluvremenu. Taj covjek je u formi usao, asistirao i poigrao se sa Bayernovom defanzivom. Treba nam u jakoj formi i mislim, da je ovo dobra ideja Papeta.

E sad je pitanje kod koga ce trenirati. Sarajevo ili Zeljo? :D
Mogli bi ga, zavisi ko ga dobije, obuci u neciji dres, prerusiti ga, i harati ligom. :D
Mozda da trenira jedno sat vremena kod Zelje i jedno sat vremena kod Sarajeva.I ako bude dobar jos pola sata kod Sloge iz Tojsica.Predsjednik Galatasaraja ce isto biti tu da mu napravi svaki dan pite.
Ma nema Sajo ti si genijalan.Ideje su ti fenomenalne.
Miske je trebo dobro da razmislja prije nego sto je presao u Döner Ligu.Posto nije nek se sad bori.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 feb 2011, 23:37

Bilo bi dobro da Miske ode u Rusiju bar na pola godine,i onda na ljeto vratiti se u Bundesligu! za reprezentaciju je najbitnije da on igra,bilo gdje...sto se tice Galatasaraya,pitanje je dana kad ce Hagi dobiti otkaz,ako u narednom kolu dozivi poraz odmah slijeti otkaz i dolazi Fatih Terim,sto znaci da bi Miske automatski upao u momcad,gdje mu je i mjesto! Misimovic je bez dileme jedan od najboljih igraca u Turskoj ligi,ali eto Hagi pokusava svoj autoritet na njemu izgraditi,sto ce ga kad tad skupo kostati,kao i njegov klub koji je u pao ocima mnogih igraca iz zapadne Evrope! Galata je ovim itekako izgubila na rejtingu kod iole ozbiljnih igraca ,tako da je taj klub u buducnosti na teskim mukama,niti jedan ozbiljan igrac koji bi dosao igrati u Tursku nece imati povjerenja u taj klub i njegovo rukovdstvo!
Mada me cudi kako se ne javljaju Zenit,Rubin,CSKA,Spartak..za te klubove bi sigurno Miske bio zainteresovan,u suprotnom mozda bi mu bolje bilo cekati jos malo dok Hagi ne dobije otkaz..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.