Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ja ne znam sta uprava planira i kakve transfere do kraju roka,izgleda da idu pulisic i odoi,mnogo smo smanjili dubinu tima,bar da dovedemo neki kvalitet,i stopera sto mora mlad da bude, neka se dovede neki iskusan kao kulibali,odradi 2-3 sezone,sta fali,sto mora da ima 20 godina i da kosta 80 miliona ne razumem.
Ma kakav Fofana i tolike pare, nisu normalni ako pristanu. Naći nekog iskusnijeg stopera negdje u Francuskoj ili Njemačkoj za male pare i to je to.
I De Jonga dovesti na posudbu, ako ga budu već dovodili. Dobro i nama, a dobri i Barceloni, ne moraju mu onoliku platu davati.
Daj tog napadača, pusti vezni red i odbranu.
Edit: Kante out 3-4 sedmice zbog povrede tetive.
I De Jonga dovesti na posudbu, ako ga budu već dovodili. Dobro i nama, a dobri i Barceloni, ne moraju mu onoliku platu davati.
Daj tog napadača, pusti vezni red i odbranu.
Edit: Kante out 3-4 sedmice zbog povrede tetive.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Gleda se i buducnost sa Carneyem i ovim malim.
Kante ili Jorgan skoro pa sigurno sljedece sezone nece biti tu.
Mislim da ce Kante ostati previse je dominantan kada je zdrav.
Sa druge strane vrlo cesto je povrijedjen evo i sada se opet povrijedio.
Zato sam ja bio za de Jonga..
Ako nista imat cemo ove malce kao pokrice ako de Jong ne dodje.
Kova isto kuburi sa povredama svako malo...
Gallagher ce imati minuta ove sezone izgleda.
Kante ili Jorgan skoro pa sigurno sljedece sezone nece biti tu.
Mislim da ce Kante ostati previse je dominantan kada je zdrav.
Sa druge strane vrlo cesto je povrijedjen evo i sada se opet povrijedio.
Zato sam ja bio za de Jonga..
Ako nista imat cemo ove malce kao pokrice ako de Jong ne dodje.
Kova isto kuburi sa povredama svako malo...
Gallagher ce imati minuta ove sezone izgleda.
- wadethegreat
- Kontakt:
Boze sacuvaj ove pare dati za ovog lika...
Prvo pojacanje da se ne slazem sekunde...
- Pensioner26
- Kontakt:
Umjesto da dovedemo nekog ko je prijeko potreban, mi se igramo managera i dovodimo kvazi Engleskog talenta. Zanimljivo. Ne znam po čemu je on talentovan, osim što je krakat i ima dug hod.
45 miliona bzs
Ako daju Gilmu i novac za onog Gordona nisu oni pri cistoj svijesti i zdravoj pameti
- wadethegreat
- Kontakt:
Gilmour bi mogao otici na trajni transfe nezadovoljan je sto je razumljivo.
Steta mali je vrlo mlad u nekim jakim tekmama znao biti najbolji na terenu.
Rjesavamo se skarta polako.
Emerson ce u West ham najvjerovatnije samo plata koci.
Odoi posudba ima dosta zainteresovanih.
Baba Rahman, Barley, Bats i slicni su isto pred izlazom.
Boehly je spreman da izgubi pare samo da ih se rijesi odnosno da ne vrati sta je placeno za njih.
Tako je i u Dodgersima uradio kad je tek dosao.
Kad se sve uzme u obzir tranzicija kluba, novi vlasni, otisla stara struktura, vlasnik radio transfere onda se moze reci da je Boehly polozio odmah ispit.
Pametno smo do sada svaki cenat ulozili.
Koulibaly je upgrade u odnosu na Rudija.
Posto Chilly jos nije sto posto El Cucui rijesio lijevu stranu.
Sterling je mene vec kupio jer se krece 200 puta vise nego neki stari lezilebovici.
Svi ucestvovali u golu protiv Tottasa za sada izgledaju kao dobre kupovine.
S tim da meni Koulibaly izgleda kao da ce biti jedan od najboljih stopera lige. Rano je govoriti ali oni startovi recovery pace snaga ima sve.
Ako jos Fofana, de Jong ili neko drugi na sredini i Auba dodju meni je to strasan prelazni jedan od nasih najboljih.
RLC moze mijenjati desno Jamesa dok James moze isto stopera igrati po potrebi.
Dosta igraca moze igrati vise pozicija sto Tuchel bas voli.
Sto se krila tice ne bih malog Gordona mozda se varam i trziste je inflatirano ali mislim da ima boljih opcija posebno za te pare.
I Casadei je presao...
Meni nepoznat igrac osim Youtubea. Igrao za Inter under 21. Bio strasan na Euru za mlade.
On i Carney su dva igraca koji bi trebali zamijeniti Jorgana i Kantea na duze staze za sada idu u under 21 team.
Razmislja se o buducnosti na vrijeme ova dva mlada igraca su bas bili trazeni.
Hutchinson isto kojeg smo maznuli Arsenalu.
Steta mali je vrlo mlad u nekim jakim tekmama znao biti najbolji na terenu.
Rjesavamo se skarta polako.
Emerson ce u West ham najvjerovatnije samo plata koci.
Odoi posudba ima dosta zainteresovanih.
Baba Rahman, Barley, Bats i slicni su isto pred izlazom.
Boehly je spreman da izgubi pare samo da ih se rijesi odnosno da ne vrati sta je placeno za njih.
Tako je i u Dodgersima uradio kad je tek dosao.
Kad se sve uzme u obzir tranzicija kluba, novi vlasni, otisla stara struktura, vlasnik radio transfere onda se moze reci da je Boehly polozio odmah ispit.
Pametno smo do sada svaki cenat ulozili.
Koulibaly je upgrade u odnosu na Rudija.
Posto Chilly jos nije sto posto El Cucui rijesio lijevu stranu.
Sterling je mene vec kupio jer se krece 200 puta vise nego neki stari lezilebovici.
Svi ucestvovali u golu protiv Tottasa za sada izgledaju kao dobre kupovine.
S tim da meni Koulibaly izgleda kao da ce biti jedan od najboljih stopera lige. Rano je govoriti ali oni startovi recovery pace snaga ima sve.
Ako jos Fofana, de Jong ili neko drugi na sredini i Auba dodju meni je to strasan prelazni jedan od nasih najboljih.
RLC moze mijenjati desno Jamesa dok James moze isto stopera igrati po potrebi.
Dosta igraca moze igrati vise pozicija sto Tuchel bas voli.
Sto se krila tice ne bih malog Gordona mozda se varam i trziste je inflatirano ali mislim da ima boljih opcija posebno za te pare.
I Casadei je presao...
Meni nepoznat igrac osim Youtubea. Igrao za Inter under 21. Bio strasan na Euru za mlade.
On i Carney su dva igraca koji bi trebali zamijeniti Jorgana i Kantea na duze staze za sada idu u under 21 team.
Razmislja se o buducnosti na vrijeme ova dva mlada igraca su bas bili trazeni.
Hutchinson isto kojeg smo maznuli Arsenalu.
Pouzdan izvor. Jos neki novinari javljaju da je posao skoro pa zavrsen. Najvjerovatnije ce na kraju biti 20m + 5m.
@igrajlopte 🐦
- wadethegreat
- Kontakt:
Puno iskreno s obzirom da vam je besplatno dosao al eto.
Nama ce svakako dobro doci kod vas nema mjesta..
- wadethegreat
- Kontakt:
Hoce ga bas Tuchel i sa njim je imao najbolju sezonu tako da vjerovatno ce davati golova a to nam treba.
Provjeren je goalscorer moze se Broja polako gurati.
Prosle sezone u Barsi 11 golova u 17 meceva ako se ne varam.
Btw razne kombinacije su u opticaju
El Cucui i Chilwell zajedno u formi da obojica napadaju sa lijeve strane
.
Mislim da ne bi vise imali problema sa malim ekipama.
Sa 4 nazad mislim da Cucurella ima prednost zbog brzine i agresivnosti.
Provjeren je goalscorer moze se Broja polako gurati.
Prosle sezone u Barsi 11 golova u 17 meceva ako se ne varam.
Btw razne kombinacije su u opticaju

El Cucui i Chilwell zajedno u formi da obojica napadaju sa lijeve strane

Mislim da ne bi vise imali problema sa malim ekipama.
Sa 4 nazad mislim da Cucurella ima prednost zbog brzine i agresivnosti.
Ma odlican posao za Barcu nema sta. Ja bi volio da je ostao ali tesko se ovo odbija pogotovo u poziciji kakva je Barca, a i zbog yebenog salary capa u Spaniji.wadethegreat je napisao/la: ↑19 avg 2022, 14:56Puno iskreno s obzirom da vam je besplatno dosao al eto.
Takodjer vrijedi napomenuti da mu Chelsea navodno nudi skoro duplo vecu platu nego sto ima u Barci, tako da ne sumjam da je i on dosta zagrijan da predje kod vas.

Sumnjam da trenutno mozete naci bolju opciju na spicu. Dosta se Auba podcjenjuje ali sa krilima kakvim vi imate, ima da reseta mreze u narednoj sezoni. Uvjeren sam.
@igrajlopte 🐦
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa zato se i ja ne protivim jer nema opcija jer su Nkunku i slicni tek sljedece ljeto dostupni odlican Auba da se zakrpimo.
Tuchel ga zna on ga je htio znam samo da je davao golove gdje god je igrao a nama to bas treba.
Imat ce sansi to stoji jer kreairamo puno prilika mogao bi imati finu sezonu..
Tuchel ga zna on ga je htio znam samo da je davao golove gdje god je igrao a nama to bas treba.
Imat ce sansi to stoji jer kreairamo puno prilika mogao bi imati finu sezonu..
Ti baš ružičaste naočale ne skidas, ali poštujem tvoje mišljenje
Po meni i dalje los itekako prelazni rok, prvo Koulibaly ne može biti bolji od Rudingera nema šanse, ta izjava nema logike, a pogotovo da je dobar transfer toliko trehnuti na tako starog igrača kojem su fizikalije glavna prednost
Stoper još jedan minimalno fali
Za cucua se baciše pare mislim da se Brighton syebao
Desnog wingbacka nemas rezervnog nego se krpis sa RLC
De jong nepotreban totalno, bar vezu imaš 4 igrača
Sterling po meni jedini dobar transfer
Dedo Auba za 30mil glupost teška pa da mu je Tuchel babo
Ali opet kažem svako ima svoje mišljenje, ali meni je ovaj prelazni rok daleko od dobrog
Po meni i dalje los itekako prelazni rok, prvo Koulibaly ne može biti bolji od Rudingera nema šanse, ta izjava nema logike, a pogotovo da je dobar transfer toliko trehnuti na tako starog igrača kojem su fizikalije glavna prednost
Ali opet kažem svako ima svoje mišljenje, ali meni je ovaj prelazni rok daleko od dobrog
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kulibali i Rudiger su u pet deka. To je sasvim dobar transfer i zamjena. Slazem se da fali jedan cb.Azpi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 02:50Ti baš ružičaste naočale ne skidas, ali poštujem tvoje mišljenje
Kukurela je po meni dobar transfer. Preplacen jest, al moze taj covjek iznijet rolu tamo po lijevoj strani.Svakako je Cilvel tu.
De Jong je mislim neka uvertira u to da se Zorzinjo zamijeni tj ovo je njemu vjerovatno zadnja godina tu. Galager je neko ko ce bit tu umjesto Kantea.
Sve u svemu, nama je kao i prethodnih godina najveci problem to sto nema covjeka sposobnog da spakuje 20+golova u ligi.
I jest problem samo u tome sto nema igraca koji ce dat gol, gledam jucer Palaca i napad, pa u 3 dodavanja onaj Zaha da gol.
Dok se to ne rijesi djaba nam i centar i odbrana, golovi se pisu..
Dok se to ne rijesi djaba nam i centar i odbrana, golovi se pisu..
Ponosni smogovac!
- wadethegreat
- Kontakt:
Objasnio darker10 vecinu stvari.
Kante i Jorgan ostaju bez ugovora sljedece godine i s obzirom koliko se povezujemo sa de Jongom jedan ce otici skoro pa sigurno.
Fofana ce doci ako ne onda drugi stoper polako.
Koulibaly je bio strasan u obje utakmice do sada dosao je sa puno boljom polaznom tackom nego rudiger.
31 godina u modernom fudbalu je smijesna cifra.
Cucurella ce biti pun pogodak a kada vidim za kakve se igrace daje 50 milki dobro smo prosli.
Auba je zakrpa nije dugorocno rjesenje provjeren goalscorer zna ga trener i gotivi ga.
RLC bio odlican desno njegov jedini problem je koliko ce dugo zdrav biti zato nam treba neko desno to se slazem.
Prelazni rok je sada dobar sa potencijalom da bude odlican ne moze biti los nikako..
Sterlinga da ne spominjem. Nakog godina losih kretnji top je vidjeti nekoga ko ucestvuje u build upu i onda radi prava utrcavanja.
Kante i Jorgan ostaju bez ugovora sljedece godine i s obzirom koliko se povezujemo sa de Jongom jedan ce otici skoro pa sigurno.
Fofana ce doci ako ne onda drugi stoper polako.
Koulibaly je bio strasan u obje utakmice do sada dosao je sa puno boljom polaznom tackom nego rudiger.
31 godina u modernom fudbalu je smijesna cifra.
Cucurella ce biti pun pogodak a kada vidim za kakve se igrace daje 50 milki dobro smo prosli.
Auba je zakrpa nije dugorocno rjesenje provjeren goalscorer zna ga trener i gotivi ga.
RLC bio odlican desno njegov jedini problem je koliko ce dugo zdrav biti zato nam treba neko desno to se slazem.
Prelazni rok je sada dobar sa potencijalom da bude odlican ne moze biti los nikako..
Sterlinga da ne spominjem. Nakog godina losih kretnji top je vidjeti nekoga ko ucestvuje u build upu i onda radi prava utrcavanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.