Nema boljih satova

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema boljih satova
Znači kolekcija ?
zar je dolazio ovaj u Gz, bio ti je jaran nedavno dobro se drzi josNicoloFagioli je napisao/la: ↑18 avg 2022, 08:38lik otis'o jednom u Gorazde i puk'o, nek vidi kako je nama ovdje sa legendomreala vec godinama![]()
Nikad u zivotu sata nisam nosio, ali ovaj toliko lijepo izgleda da bi mogao i poceti
Jedan mi je oduvijek bio želja i kupi mi sestra u USA na sniženju (druga foto) za 30 dolara ja mislim, kod njih je dosta jeftinije.
Evo napisah gore u postu, ne znam koliko bi kod nas bili zaista. Meni se oba sviđaju jer nisu oni veliki G-Shock bling bling što ih vidiš na 20 metara na nečijoj ruci nego su taman, diskretni i nekako ušušni, kome god sam dao lijepo mu stoje na ruci.
Bolja investicija nego za auto da daješ, na ovim skupim satovima tipa Rolexa ili AP-a ili slično, ne možeš izgubiti na vrijednosti, samo zaraditi
Onda nisi pratio kako kako treba. Od granice prema Tuzli sve do iza radara 50, nakon radara 60 i onda nakon otprilike jednog kilometra 80.ASD je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:01Na ovoj dionici sam poprilično siguran da nije bilo nigdje 60. Bile su samo 80 i 50.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 avg 2022, 17:37Ja sam mislio na ovaj smjer kad ideš iz Tuzle prema Orašju.
VIše je do tog da čekaš na graničnom prelazu i onda ga daš na gas čim pređeš. Btw. poslije tog radara je najbolji dio puta Orašje-Tuzla.
Mene su pretprošli mjesec skinuli na Županji, pratili me od Velike Kopanice, 190 na 130 i kazna 4000 kn ali ako odmah platim pola, znači 2000 kn. Još mi pokazuju video da su me dugo snimali. I ja sam probao da se drugačije dogovorimo, ali ni govora. U mojem slučaju nismo išli u stanicu, nego sam platio sve na licu mjesta (i to samo karticom ide, nikakav keš itd.)NicoloFagioli je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:533.000 je navodno mininalna kazna za min 30 preko. I navodno moze se za istu platiti 2.000, ali to ne vrijedi kad ides 100 preko. Mislim da jos odbiju 5% ili 10% tolerancije prije nego obracunaju i kaze da nisam mirno i stalozeno prihvatio kaznu i da sam kojim slucajem bio kurcevit, bila bi minimalna 7.000. Na kafu nije htio iako smo sami bili u kancelariji (presretac te otprati do stanice, u ovom slucaju Kutina, i oni odose dalje).bombaysaphire je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:34Zar nisi mogao te 3000 kuna pola ako odmah platiš ?![]()
Par dana, samo kod od banke da dobiješ, to se jedino čeka dan dva
Daj šta veselije , petak je
ako sam dobro procitao, ovo kad je pukao je bilo u GZ ili dan nakonlegenda reala je napisao/la: ↑19 avg 2022, 09:45zar je dolazio ovaj u Gz, bio ti je jaran nedavno dobro se drzi josNicoloFagioli je napisao/la: ↑18 avg 2022, 08:38lik otis'o jednom u Gorazde i puk'o, nek vidi kako je nama ovdje sa legendomreala vec godinama![]()
![]()
Sto bi se pisali clanci o Srbinu koji pjeva "Srpkinja je mene majka rodila"? Ta pjesma kao vrijedja nekoga?
Mislim da je bilo u GZ povuko mu neko živacNicoloFagioli je napisao/la: ↑19 avg 2022, 14:13ako sam dobro procitao, ovo kad je pukao je bilo u GZ ili dan nakonlegenda reala je napisao/la: ↑19 avg 2022, 09:45zar je dolazio ovaj u Gz, bio ti je jaran nedavno dobro se drzi josNicoloFagioli je napisao/la: ↑18 avg 2022, 08:38lik otis'o jednom u Gorazde i puk'o, nek vidi kako je nama ovdje sa legendomreala vec godinama![]()
![]()
Friedhelm masina, muska Nancy Pelosi![]()
jel crven u licu od alkohola![]()
Ne shvataš poentu posta, mediji u RS se ubiše pišući kako je sve što ima veze sa srpstvom provokacija u Sarajevu, počev od najobičnije pjesme pa nadalje. Evo fine reklame da to nije tačno i sami sebe da demantuju.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.