English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Odlicno pojacanje, nemas puno likova koji mogu odigrat bolje od Casemira na tom mjestu.
S obzirom da je United pun sisica od igraca definitivno ce im jedan takav lik dobro doci.
S obzirom da je United pun sisica od igraca definitivno ce im jedan takav lik dobro doci.
Rodri je bolji i to poprilično.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nemas igraca na svijetu koji je napravio vise faulova za zuti karton a nije ih dobio 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Radujem se broju ljudi koji će ove godine otkriti odnos Casemira i žutih kartona
Najnelogicnija stvar u svoj prici je sto oni u ekipi imaju Freda i McT koji su igraci na kalup Caze samo mu nisu ni do krampona, njihov prime target je trebao biti neko all round sa mnogo dobrom kreacijom i lucidnim rjesenjima.Dobro su targetirali Frenkija i bio bi im bolesno pojacanje.
Ne kazem da nece ni Cazo koji je masterclass , ali on zahtjeva da igra sa igracima koji znaju lopte a ne letve.On nije carobnjak sa loptom ( zna je ) ali je bez lopte apsolutna magija.
Ne kazem da nece ni Cazo koji je masterclass , ali on zahtjeva da igra sa igracima koji znaju lopte a ne letve.On nije carobnjak sa loptom ( zna je ) ali je bez lopte apsolutna magija.
-
- Kontakt:
Casemiro + Frenkie i Unitedu slijedi okret za 180°
E čuj bolji od Rodria hahaha
Pa Rodri radi sve što radi Casemiro+ima fudbal u malom prstu.
Casemiro će svakako biti pojačanje ali kao što neko reče, treba neko s njim ko zna igrat lopte. Vjerovatno će opet Fred ostati tu.
Pa Rodri radi sve što radi Casemiro+ima fudbal u malom prstu.
Casemiro će svakako biti pojačanje ali kao što neko reče, treba neko s njim ko zna igrat lopte. Vjerovatno će opet Fred ostati tu.
41:34
-
- Kontakt:
Možda mu Lisandro bude partner na zadnjem veznom
Casemeiro dolazi u penziju. Jos ako osvoji SP. Doviđenja burazeru.
-
- Kontakt:
Tomas parti kad je zdrav i u formi i kad ne siluje je najbolji dm nema mu ravnog
- wadethegreat
- Kontakt:
Mislis Fernandinho
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- f0rest1946
- Kontakt:
Vrhunsko pojacanje za United, propuh im je stalno bio u veznom redu.
Real na kraju fino zaradi , platili ga 6 miliona osvojio 5 LP i na kraju ova cifra
Real na kraju fino zaradi , platili ga 6 miliona osvojio 5 LP i na kraju ova cifra

- wadethegreat
- Kontakt:
Jos da Rodri osvoji sta je Casemiro uzeo i skupi bar pola brutalnih partija u velikim mecevima koliko je ovaj imao pa cemo ih moci porediti. Bez premca najbolji destruktivac na svijetu, u onome sta radi niko mu ni blizu nije. Za United opet ovaj transfer nece imati puno smisla ako mu ne dovedu partnera koji ce iznositi lopte.
U principu CaSo donosi defanzivno i stabilnost s njim ce biti poprilično veća ali u iznošenju lopte opet ostaju isti problemi.
Jedino da dovedu Veratija
Jedino da dovedu Veratija
Eh sta bi sve Real jos osvojio da je imao jednog RodrijaEpidaurus je napisao/la: ↑19 avg 2022, 01:27Jos da Rodri osvoji sta je Casemiro uzeo i skupi bar pola brutalnih partija u velikim mecevima koliko je ovaj imao pa cemo ih moci porediti. Bez premca najbolji destruktivac na svijetu, u onome sta radi niko mu ni blizu nije. Za United opet ovaj transfer nece imati puno smisla ako mu ne dovedu partnera koji ce iznositi lopte.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kako ce njih 2 igrat skupa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cuj Rodri bolji od Casemira

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.