RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Oni i drugii malonogometni klubovi iz HNK, Lokomotiva i ostali su krivci sto Velez nema svog predstavnika u savezu. Jer redovno glasaju za Piku, umjesto Velezovog covjeka. Daleko im kuca bila.
Nisu ljudi upuceni ..proslava titule im je bila u Bijelom baru, tamo im je baza.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Bilo bi ekstra privući nekako Barbareza u klub ako ima ikakve šanse.
Nadam se da će doći neko energičan i ko zaista voli klub,ovih dana je i Pudar dosta medijski eksponiran a i eno ima petlju pa kaže političarima neke stvari.
Nadam se da će doći neko energičan i ko zaista voli klub,ovih dana je i Pudar dosta medijski eksponiran a i eno ima petlju pa kaže političarima neke stvari.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- OldFashioned
- Kontakt:
slazem se
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Citam FB komentare, ima legendi koje predlazu Mensu Durakovica za trenera
-
- Kontakt:
Mogu i ja za trenera imam dosta iskustva na fm manageru
-
- Kontakt:
Barbarez bi bio najbolja moguca opcija
- oldschool72
- Kontakt:
Kakav Vaha i Barbarez ja ne znam na čemu ste vi, malo realnosti ne bi na odmet bilo.
- OldFashioned
- Kontakt:
Barba uopšte nije nerealno, Vaha već jeste,, Taj bi familiju prodo za marku više.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Zato što je naša liga žabokrečina u kojoj možeš samo srčani fasovat zbog sudija i ostalih lakrdija. Dalje da ne nabrajam, lik regularno može raditi u bundesligi ili cvajti da mu se radi taj posao
Naši rođeni trebaju podršku.
Podrška klubu je najpotrebnija kada sve ide protiv tebe.
Lako je biti navijač kada se pobjeđuje i kada igraš velike utakmice.
Jesmo li to zaboravili gdje smo do juče bili?
Trebamo li opet doći u situaciju da krenemo iz ničega.
Zakleli smo se..nikada više!
Klub je u teškoj situaciji zbog neigranja utakmica na domaćem stadionu. Sve ulaznice što se prodaju u Gabeli idu vjerovatno Gošku ( to zaključujem po kontroli na ulasku). Veliki broj povrijeđenih igrača, kriza rezultata, kasni postavljanje hibrida..sve je to pritisak koji je kulminirao nerazumjevanjem malog broja navijača i ostavkom sportskog direktora.
Po mojoj računici, tek za 20- tak dana igramo protiv Tuzle domaću u Gabeli.
Do tada imamo 3 gostovanja ( Sloboda, Sloga, Široki).
Možda je i bolje što nismo domaćini da se igra bez pritiska koji je vještački stvoren.
Podrška klubu je najpotrebnija kada sve ide protiv tebe.
Lako je biti navijač kada se pobjeđuje i kada igraš velike utakmice.
Jesmo li to zaboravili gdje smo do juče bili?
Trebamo li opet doći u situaciju da krenemo iz ničega.
Zakleli smo se..nikada više!
Klub je u teškoj situaciji zbog neigranja utakmica na domaćem stadionu. Sve ulaznice što se prodaju u Gabeli idu vjerovatno Gošku ( to zaključujem po kontroli na ulasku). Veliki broj povrijeđenih igrača, kriza rezultata, kasni postavljanje hibrida..sve je to pritisak koji je kulminirao nerazumjevanjem malog broja navijača i ostavkom sportskog direktora.
Po mojoj računici, tek za 20- tak dana igramo protiv Tuzle domaću u Gabeli.
Do tada imamo 3 gostovanja ( Sloboda, Sloga, Široki).
Možda je i bolje što nismo domaćini da se igra bez pritiska koji je vještački stvoren.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Postavlja se pitanje šta je cilj kluba, da li je da se ide korak više ili da Velež bude stabilan premijerligaš više mi ovo drugo liči s obzirom na ulaganja u igrački kadar.
Realno, igrački roster kojeg imamo, (kad se vrate povrijeđeni) može se komotno boriti za najviše ciljeve.
Doveden je najtrofejniji trener lige.
Šta su još trebali?
Doveden je najtrofejniji trener lige.
Šta su još trebali?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Po mom misljenju treba se promijeniti cijeli strucni stab osim kondicionog trenera. Ako ne moze odmah onda na kraju sezone da novi trener moze sklopiti sebi ekipu i proci cijele pripreme s njima da bi se sto bolje upoznali i uigrali.
Takodjer, mozemo se tjesiti koliko god hocemo da ce krenuti na bolje ali svima treba biti jasno da igraci nece davati sve od sebe dok je Amar trener. Mozda grijesim, volio bih da jesam ali prvi Radovac je pod rucnom pa onda svi ostali iako Radovac od prosle sezone igra 50% slabije u odnosu na ocekivanja.
Dalje, UO treba vec sada treba sjesti i napraviti plan za sljedecu sezonu ili dvije cak. Je li nam prioritet igracki kadar ili cetvrta tribina, europa ili sredina tabele itd… Bez obzira na rezultat Osima, on nije dugorocno rjesenje i treba se napraviti spisak trenera koji bi odgovarali nasem stilu igre. Na pauzi obavis par razgovora, cisto da vidis viziju i kako oni misle da bi poboljsali trenutni status Veleza.
Neko je spomenuo Barbu, pa sto da ne iskoristiti cinjenicu da zivi u Mostaru i pokusati dogovoriti bilo kakav vid saradnje s njim. Cisto sumnjam da bi odbio porazgovarati s Hasicem ukoliko se vrati na celo kluba nakon isteka suspenzije. Bilo bi super da ga imamo u klubu na bilo koji nacin, direktor trener sta god. Pokusati i sa Velom nesto dogovoriti, to bi bio prevelik upgrade u odnosu na Melhera u svakom smislu. Velu poznajem licno i ukoliko bi dobio pristojnu platu prihvatio bi sigurno da bude dio SS u prvom timu.
Na kraju sezone dosta igraca ostaje bez ugovora tako da ce biti zanimljivo i s te strane, bit ce super tesko zadrzati kljucne igrace ako im se ne predstavi bas dobar plan i poboljsanje plate.
-
- Kontakt:
A sta bi trebao Vaha, doci da radi za 5000 KM i da ga pojedinci pljuju i psuju familiju nakon 3 poraza? Budi i ti realan s te strane plus lik napustio Mostar ima sto godina, nista ga vise ovdje ne veze jbg.OldFashioned je napisao/la: ↑18 avg 2022, 19:58Barba uopšte nije nerealno, Vaha već jeste,, Taj bi familiju prodo za marku više.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Svaka cast majstore na odgovoru!Mene radi ovog zamal obezglavise:)1922VFC1981 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:27Tako je, bolje bit sdp nikshicheva prchija i vratit se na zlatne godine gasenja naseg kluba.mostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:21Nisu ni jedan ni drugi ni blizu dorasli poziciji direktora u sadasnjem Velezu .VictoriasFikret je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:04
Sportskog direktora već imamo.
Vidim da je ovaj dvojac Amel Bajgorić - Alen Đuliman uspješan u malom fudbalu. Ljudi dolaze iz svijeta fudbala. Zato pitam, jer je Šoše otišao.
![]()
Prica sa malim fudbalom je nesto sasvim drugo ..treci covjek vuce sve konce tamo , a taj klub je inace politicka SDA prcija .
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne kažem da bi trebao jer se od njega ništa ni ne očekuje. Raji oči maže da neće da dolazi u repku gdje će mu neko drugi određivati sastav i ponižavati ga, a od Marokanaca, Alžiraca i Zagrepčana doživio poniženja da ne može veća samo za lovicu.. Šupljak lik.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 avg 2022, 00:13A sta bi trebao Vaha, doci da radi za 5000 KM i da ga pojedinci pljuju i psuju familiju nakon 3 poraza? Budi i ti realan s te strane plus lik napustio Mostar ima sto godina, nista ga vise ovdje ne veze jbg.OldFashioned je napisao/la: ↑18 avg 2022, 19:58Barba uopšte nije nerealno, Vaha već jeste,, Taj bi familiju prodo za marku više.
Vaha, ti si u Veležu bio idol
I mi ti se klanjamo
Zato Vahide
Kada ti je račun u kafiću 8 km
Reci konobaru - u redu je mali!!
A ne da uzimaš kusur
Da platiš parking u Jablanici
I mi ti se klanjamo
Zato Vahide
Kada ti je račun u kafiću 8 km
Reci konobaru - u redu je mali!!
A ne da uzimaš kusur
Da platiš parking u Jablanici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.