Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Al se ismija Šmitu, šta je ono ba 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NicoloFagioli
lik otis'o jednom u Gorazde i puk'o, nek vidi kako je nama ovdje sa legendomreala vec godinama 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakav majmun zaostalienobarca je napisao/la: ↑18 avg 2022, 11:43https://www.klix.ba/magazin/showbiz/hal ... /220818030
Vidi ove sirovine, papucar ako kuha kaze![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NicoloFagioli
pohvale za hrabrost u izboru carapa, ali uz smedje ipak idi samo sa prugama ili tufnicama, kolaz je vec previse (gej) 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
slika sa neta tek cekam da moj dodjeNicoloFagioli je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:19pohvale za hrabrost u izboru carapa, ali uz smedje ipak idi samo sa prugama ili tufnicama, kolaz je vec previse (gej)![]()

-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
i zeleni je vrh gledao sam zelenu Seiko peticu divera uzivo zelena boja je top , al sto pepsi znam da na seiku uzivo izgleda bas top i sto sam htio da se sat malo istice kad sam vidio kakvo se ovdje smece prodaje za duplo vece pare ovaj pepsi je bio kupovina bez razmišljanjabombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:00Opa , neka je sa srećom![]()
Znači Pepsi ide![]()
Definitivno najbolja kupovina za te novce![]()
Meni je zeleni![]()
![]()

sad me zanima koliko dhlu ce trebati da ovo dostavi

-
- Kontakt:
7-10 dana možda ?Robust je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:17i zeleni je vrh gledao sam zelenu Seiko peticu divera uzivo zelena boja je top , al sto pepsi znam da na seiku uzivo izgleda bas top i sto sam htio da se sat malo istice kad sam vidio kakvo se ovdje smece prodaje za duplo vece pare ovaj pepsi je bio kupovina bez razmišljanjabombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:00Opa , neka je sa srećom![]()
Znači Pepsi ide![]()
Meni je zeleni![]()
![]()
![]()
sad me zanima koliko dhlu ce trebati da ovo dostavi![]()

Đe si ovdje gledao , ja sam svoj Seiko u Beogradu kupio tamo je najveći izbor , u salonu bilo 200 Seiko i 20 Grand Seiko modela

Sad je pomama za Seiko GMT :

Crni najbolji realno .

Pošto imam Samurai , sad sam nanišanio Sumo :

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
gledao u mercatoru lozionicka u satovi ba i u silverland u merkuru na cvili seiko modele , ostalo je bio tissot u SCC-u i pitao za moonswatch u swatchu (nisu ga imali)bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:387-10 dana možda ?Robust je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:17i zeleni je vrh gledao sam zelenu Seiko peticu divera uzivo zelena boja je top , al sto pepsi znam da na seiku uzivo izgleda bas top i sto sam htio da se sat malo istice kad sam vidio kakvo se ovdje smece prodaje za duplo vece pare ovaj pepsi je bio kupovina bez razmišljanjabombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:00
Opa , neka je sa srećom![]()
Znači Pepsi ide![]()
Meni je zeleni![]()
![]()
![]()
sad me zanima koliko dhlu ce trebati da ovo dostavi![]()
![]()
Đe si ovdje gledao , ja sam svoj Seiko u Beogradu kupio tamo je najveći izbor , u salonu bilo 200 Seiko i 20 Grand Seiko modela![]()
Sad je pomama za Seiko GMT :
Crni najbolji realno .![]()
Pošto imam Samurai , sad sam nanišanio Sumo :
![]()

imali su ovaj zeleni seiko kad sam gledao prosle sedmice
-
- Kontakt:
@Robust
Uh , mogla bi ta petica da legne iznenada
Valj'o si mi pravo , odoh odmah večeras da vidimo kako na ruci leži

Valj'o si mi pravo , odoh odmah večeras da vidimo kako na ruci leži

Ja sam gledao te Seiko satove i ono,izgledom i stilom ne bi dao vise od 20km na njih 

Tako je kolega. Ljepsi se u kinder jajetu mogu dobiti

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nas lik u Švicarskoj vodio u radnju Rolex satova.
Cijene od 10 000 Franaka pa do 30-ak milja.
Ima ljepših na pijaci kod nas

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Svi pokazuju isto vrijeme braćo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
G-Shock je za tebe tebra vjeruj mi

Svakom njegovo, ali nikako mi nije jasno kako vrijedi za sat dati veliku lovu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.