Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vladan Kovacevic
Kako sad to. A prica vam bila svadba.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako je išta ovaj šugavi savez dobro uradio je to što ovom kopilu nije dalo da upiše ni minute. Nadam se da će klupa bit topla, Rajkovića neće skinut za 10 godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Smetljar i on i oni koji su branili ovu ološ.
Nek ga podržavaju sada i u Srbiji.
Nek ga podržavaju sada i u Srbiji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Frajko konta da će na SPu igrati
hoćeš al qrac 
Odluka mu je totalno kretenska sa sportskog aspekta, jer nema šansi da bude ispred Rajkovića, Milinković-Savića pa čak i Dmitrovića. Svi su kvalitetniji golmani od njega a tu su negdje s godinama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Chapman1886
- Kontakt:
Pa to i keste njihova reprezentacija.sandžaklije mahom navojaju za sarejvo, sandžačka reprzzentacija je srbija. Nije ni čudo dasu lobirali
Samo Sloboda | COYG
Očekivano, dok je srpkinju oženio, znao sam da nema ništa od igranja za BiH, mlakonja je to žena udarila šakom od stol...
Cetnik mrtvi,dabogda sutra karijeru zavrsio.Gdje je onaj sto kaze da ce sigurno igrat za BiH?Hoce li pitari naci izgovor i za ovu odluku ovog debilcica?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kazu voli sarajevo, pravi je hordas. Mozda ga voli vidjet s kakvog brda i minobacačem u rukama
#Punoljetstvo
@zaostrog, javi se:-)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tolike godine igrao za FKS i nesposobni pitari ga nisu uspjeli pridobiti da nastupa za nas.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
kad frajer izabere da do kraja karijere bude 4-5 golman srbije umjesto nas 1 kroz godinu-dvije, onda znaci da je pravo glup ili veliki četnik. vjerovatno oboje
Nevjerovatni ste. Meni je bolje recimo što neće igrati za BiH, ako je ne smatra svojom prvom domovinom.
Za BiH trebaju igrati ljudi koji vole ovu zemlju svim srcem, ljudi poput Milana Đurića i sl. u entitetu RS poznati kao tzv. Alijini Srbi.
Pa ovaj Kovačević bi preko K branio za BiH, umirao bi od muke gledajući ljiljane na tribinama i sl.
Dragi Bošnjaci i ostale bh. patriote, mi nemamo druge države i ona je nama svetinja, ostalima je Bosna sila prilika. Shvatite to!
Za BiH trebaju igrati ljudi koji vole ovu zemlju svim srcem, ljudi poput Milana Đurića i sl. u entitetu RS poznati kao tzv. Alijini Srbi.
Pa ovaj Kovačević bi preko K branio za BiH, umirao bi od muke gledajući ljiljane na tribinama i sl.
Dragi Bošnjaci i ostale bh. patriote, mi nemamo druge države i ona je nama svetinja, ostalima je Bosna sila prilika. Shvatite to!
bošnjanin
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma nije to bas tako. Generalno je tvoj rezon ok za druge igrace koji su u BiH samo rodjeni, ali je ovaj igrao i za mladu i generalno su ga Srbi prekrizili a Sarajevo vratilo u zivot. Ako mu je ovo nacin da vrati, nabijem ga na ****. I to kao navijac Sarajeva.vedranbadjun je napisao/la: ↑18 avg 2022, 00:36Nevjerovatni ste. Meni je bolje recimo što neće igrati za BiH, ako je ne smatra svojom prvom domovinom.
Tu sam, pokušavam cijeli dan doći do informacija da nešto napišem, jer znam da će biti prozivanja
Sačekao bih još, čisto jer i ja moram onda na par ljudi da se okomim, ali ako je istina, kao što neko napisa, glupa odluka sa sportskog aspekta.
S ljudskog, nadam se da će dočekati poziv, da potvrdi kakav je, pa onda na putu kao okupljanju slomiti obje ruke. I vrat, što se mene tiče.
I de ba ne zavaravajte se po tom pitanju "voli BiH, pa nastupa za nju". Ovi iz RS nisu željni BiH i nastupaju samo jer morau, jer nema poziva Srbije. Koji od njih će reći "moja domovina", koji od njih će pisati ono što mi ovdje osjećamo? Problem je što je Kovačević bio godinama u Sarajevu, što je tu afirmisan, što su ga afirmisale i mlade BiH selekcije i što on zapravo sa Srbijom nema apsolutno ništa.
Jedina razumna odluka ! 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prvo ja nisam nikad rekao da ce igrati za Srbiju. mozda dobio pasos zbog transfera. i Dzeko ima pasos Hrvatske.
ja kako njega znam on nije nikad nije pricao za Srbiju. uvijek BiH i da hoce da bude broj 1 kod nas. ali sada sta je bilo zadni par mjeseci ne znam. u jednu ruku bi reako kod te je.. ide radi sta hoces. u drugu znamo kakav je nas savez i da nije kod nas nista normalno i kako igraci dobiju poziv.
na kraju sta kod bude nije prvi ni zadni
ja kako njega znam on nije nikad nije pricao za Srbiju. uvijek BiH i da hoce da bude broj 1 kod nas. ali sada sta je bilo zadni par mjeseci ne znam. u jednu ruku bi reako kod te je.. ide radi sta hoces. u drugu znamo kakav je nas savez i da nije kod nas nista normalno i kako igraci dobiju poziv.
na kraju sta kod bude nije prvi ni zadni
Zaboravio si mladog Svilara. Nema tu šanse za njega i iskreno čisto sumnjam da lik i planira igrati za Srbiju. E sada to što bi imao i pasoš Srbije vjerovatno da bi mu bio plus oko transfera s obzirom na klupske i nacionalne rezultate.