RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
[PRIJAVE ZA GABELU]
Prijave za domaću utakmicu protiv Igmana, koja će se igrati u srijedu u Gabeli, vršit će se danas (ponedjeljak) i sutra (utorak) u terminu od 20h do 22h.
Cijena prijave je 10 KM.
SVI U GABELU!
Prijave za domaću utakmicu protiv Igmana, koja će se igrati u srijedu u Gabeli, vršit će se danas (ponedjeljak) i sutra (utorak) u terminu od 20h do 22h.
Cijena prijave je 10 KM.
SVI U GABELU!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ne igra se za vikend…
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
-
- Kontakt:
Par zanimljivih podataka s Rodjeni foruma
Od 53 zvanične utakmice koje smo trebali igrati kući od povratka u Premijer ligu (PL, Kup, Evropa), u regularnim okolnostima smo odigrali njih 18.
Od zadnjih 18 oficijalnih, tj tamo od polovice marta 3 utakmice smo igrali za vikend, a 15 radnim danom, danas 16ta
Golemo i ovo
Od 53 zvanične utakmice koje smo trebali igrati kući od povratka u Premijer ligu (PL, Kup, Evropa), u regularnim okolnostima smo odigrali njih 18.
Od zadnjih 18 oficijalnih, tj tamo od polovice marta 3 utakmice smo igrali za vikend, a 15 radnim danom, danas 16ta
Golemo i ovo
Golemo jasta je,ali lakše je srat po upravi,klubu,treneru i igračima.A kad treba dići guzicu onda ne mogu ja ,nabijem na **** sve hejtère. Idemo u Gabelu po pobjedu forzza do groba .MostarskiSin je napisao/la: ↑17 avg 2022, 14:23Par zanimljivih podataka s Rodjeni foruma
Golemo i ovo
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Link za utakmicu danas imali neko
Joj Kvakića 

-
- Kontakt:
Kvakic ,Ikic ->out
Nevjerovatno da izmedju dva igraca skoci covjek od 169cm i zabije gol ovo je kriminalno.Andjusic, sijamija i dejanovic nevidljivi lopte nisu dirnuli citavo poluvrijeme
Nevjerovatno da izmedju dva igraca skoci covjek od 169cm i zabije gol ovo je kriminalno.Andjusic, sijamija i dejanovic nevidljivi lopte nisu dirnuli citavo poluvrijeme
Žao mi je što je Zubanović uzimao u21 mjesto Sijamiji, da nije bilo tako danas bi imali mladog napadača sa iskustvom.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Odbrana opet zaspala , jer im najmanji čovjek na terenu i u Premier ligi dadne gol i to glavom...pa šta radite na tim treninzima bola, imate li imalo osjećaja ili ste postali ko roboti.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Kvakić ga nije ispratio, njegova je greška.
Relativno loše prvo poluvrijeme, Igman konkretniji sa loptom. I kad imamo loptu ona kruži previše i PRESPORO.
Možda sam navikao i više volim brz i okomit fudbal al ovo vraćanje golmanu i kruženje me baš nervira.
Relativno loše prvo poluvrijeme, Igman konkretniji sa loptom. I kad imamo loptu ona kruži previše i PRESPORO.
Možda sam navikao i više volim brz i okomit fudbal al ovo vraćanje golmanu i kruženje me baš nervira.
Zubanović je bio veći panj pa ga je Feđa ubacivao,a da je pružio priliku Sijamiji možda bi dugoročno nešto dobili ovako ništa. Samo smo učinili uslugu Zubanovom menadžeru.WindFucker1981 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:28Druze koji Sijamija lik zive veze nema bas panj teski ne znam sta vidis u njemu
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Sad je pocelo ono seljacko valjanje
Sad će Dena okrenuti utakmicu 

Danas sam zvanično spoznao da smo ekipa za sredinu tabele
-
- Kontakt:
Ovakav Igman ne razbiti
Ima jedna Torcidina prigodna .... I nema veze što Velež nema veze

Ima jedna Torcidina prigodna .... I nema veze što Velež nema veze

Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
-
- Kontakt:
Tuga
-
- Kontakt:
Kakav je to sukob bio navijaca i Brke?
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.