FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U Srbiji sagradise 3 super moderna stadiona brze nego kod nas hibride sto postavise hahha,da mi je docekat da drzava napravi jedan stadion al to je naucna fantastika
dani prolaze a nema stopera . jadna nam majko sa ovim igracima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- bodribordo
- Kontakt:
Jutro raja, evo pijem jutarnju i citam komentare po fb, forumu itd.. Pošto se povlace neke teme o bojkotu, zamolio bi vas i sve druge da ne razmišljaju o tome, klub je prošao kroz najgoru fazu u Historiji, trenutno izlazimo iz krize i penjemo se na vrh na kojem smo bili. Još jednom, pozivam sve navijače da u Petak svi dodjemo i podržimo naš klub.. Prošli put u Srijedu je bilo oko 5.000 ljudi na stadionu, sada ja mislim da bi ista brojka bila fenomenalna, s tim da je Petak i termin okej za sve, ja sam zamolio šefa da me pusti sa posla da stignem na tekmu, naravno uspješno jer je i šef pitar. Upozorenje još jednom, raja ne parkirajte auta dalje od stadiona, parking imate oko stadiona i tu parkirajte, i ne razdvajajte se od mase.
SVI U ZENICU, PETAK 20:00h!
SVI U ZENICU, PETAK 20:00h!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci, da ga očekujemo na proljece tek

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
sta tebe boli **** ? Gledaj sebe i svoj bijedni zivot

FC United Of Manchester !
Kako to da mi uvijek svake godine hvatamo neku formu nesta,dok se drugi pretvore u Real kaf igraju sa namakenoHZ je napisao/la: ↑17 avg 2022, 04:09Što kaže pokojni Ivica Osim, igrač koji ne može trčati ne moze igrati. Odnosno, od njega nema ništa. Nama se dešava da se nakon tri energetsko jake, za pojedince i prejake, dođemo da su u četvrtoj, petoj i ko zna kojoj utakmici potrošeni i ne možemo meda. Feđa traži od igrača maksimum u bukvalnom smislu i to ne moze trajati dugo, jer njihovi mišići nisu navikli na tolike i učestale napore. Vremenom ćemo nadoći ja ne sumnjam. Treba ostati hladne glave, pribran pa koliko god je to teško, dati podršku, moliti Boga i nadati se najboljem.
Doveo si "zvucna imena" za ovu ligu ocekujemo bar trud i zalaganje u dresu FKS a ne setkanje po terenu.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
kakvo ba vrijeme ,nije engleska premierliga,koga cekati na nadodje ,samo kod nas il nisu valjale pripreme ili tek dosao trener ili tek dosao igrac ,adaptacija ,qrci palci bjezi ba,ko im ebe mater igraju za pare ne igraju zbog ljubavi.Zaradi parekenoHZ je napisao/la: ↑17 avg 2022, 04:09Što kaže pokojni Ivica Osim, igrač koji ne može trčati ne moze igrati. Odnosno, od njega nema ništa. Nama se dešava da se nakon tri energetsko jake, za pojedince i prejake, dođemo da su u četvrtoj, petoj i ko zna kojoj utakmici potrošeni i ne možemo meda. Feđa traži od igrača maksimum u bukvalnom smislu i to ne moze trajati dugo, jer njihovi mišići nisu navikli na tolike i učestale napore. Vremenom ćemo nadoći ja ne sumnjam. Treba ostati hladne glave, pribran pa koliko god je to teško, dati podršku, moliti Boga i nadati se najboljem.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
A otkud uopšte prica da neko bojkotuje ??
Ja ova dva poraza vidim kao pad forme i to prije svega u psihološkom planu. Prve 3 sve idealno i nije bilo realno da je tako brzo sve poslozeno, ponijelo ekipu mislili su da je to to, al...
Nije realno ni ona prva tri kola a Bgm nije realno ni ova dva sto smo izgubili išli smo od sjaja do očaja, mora se spustiti lopta, prije svega Fedja baš je bio poletio. Pronaći mir i krenuti s dobrim igrama i rezultatima.
Vamos Rajvosa
Ja ova dva poraza vidim kao pad forme i to prije svega u psihološkom planu. Prve 3 sve idealno i nije bilo realno da je tako brzo sve poslozeno, ponijelo ekipu mislili su da je to to, al...
Nije realno ni ona prva tri kola a Bgm nije realno ni ova dva sto smo izgubili išli smo od sjaja do očaja, mora se spustiti lopta, prije svega Fedja baš je bio poletio. Pronaći mir i krenuti s dobrim igrama i rezultatima.
Vamos Rajvosa
Čuj bojkotovati nakon 2 uzastopna poraza, e tugo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Feđa je kriv što je dozvolio da se napravi euforija i među igračima. Rano je počeo spominjati 3/3. Tu je baš ispao amater.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije stvar u porazima, nego smo se hiljadu puta do sad opekli pa uvijek moramo pomislit na isto. Bojkotovan Kodro (Berberovic poslije otkaza Kodri rekao pred sjeverom "e sad cemo igrat), bojkotovan Husref onda pred otkaz (on je sam naor'o psovanjem i ponasanjem prema igracima, al nakon derbija 1:3 i otkaza je medju igracima slavlje bilo), bojkotovan Vinko, doduse ne on kao trener nego zbog ukupne finansijske situacije. A sad sam cuo da Suljic neke igrace okrece protiv Fedje, ne znam koliko je tacno al prica se medju pouzdanim izvorima. Jednostavno, opekli smo se hiljadu puta, i kad prve tri tekme razvalis protivnika i imas u svakoj 4-5 zicera, pogadjas precke, stative... Odjednom dodju dvije tekme gdje ne pogledas ka golu. Vala meni je sumnjivo. Posebno zato sto se osjeti nagli pad u performansu igraca, orali su teren prve tri tekme, zadnje dvije hodat ne mogu. Prve tri presing i eliminisanje bilo kakve opasnosti vec na 40 metara od gola, zadnje dvije nam se Smajlagic i Hebib, Ramic setaju kroz odbranu kao Mbappe. Ne znam otkud ovoliki pad al ne mogu vjerovat da ti u subotu niko nista ne moze a u srijedu te poluprofesionalni igraci prave levatom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Koliko loše igra, nije teško povjerovati.napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:31Nije stvar u porazima, nego smo se hiljadu puta do sad opekli pa uvijek moramo pomislit na isto. Bojkotovan Kodro (Berberovic poslije otkaza Kodri rekao pred sjeverom "e sad cemo igrat), bojkotovan Husref onda pred otkaz (on je sam naor'o psovanjem i ponasanjem prema igracima, al nakon derbija 1:3 i otkaza je medju igracima slavlje bilo), bojkotovan Vinko, doduse ne on kao trener nego zbog ukupne finansijske situacije. A sad sam cuo da Suljic neke igrace okrece protiv Fedje, ne znam koliko je tacno al prica se medju pouzdanim izvorima. Jednostavno, opekli smo se hiljadu puta, i kad prve tri tekme razvalis protivnika i imas u svakoj 4-5 zicera, pogadjas precke, stative... Odjednom dodju dvije tekme gdje ne pogledas ka golu. Vala meni je sumnjivo. Posebno zato sto se osjeti nagli pad u performansu igraca, orali su teren prve tri tekme, zadnje dvije hodat ne mogu. Prve tri presing i eliminisanje bilo kakve opasnosti vec na 40 metara od gola, zadnje dvije nam se Smajlagic i Hebib, Ramic setaju kroz odbranu kao Mbappe. Ne znam otkud ovoliki pad al ne mogu vjerovat da ti u subotu niko nista ne moze a u srijedu te poluprofesionalni igraci prave levatom.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
E jbg sad... Svaki trener bojkotovan. Onda smo mi smiješan klub jer nemamo mehanizme zaštite od takvih situacija. Za svakog ista priča.
Evo da je istina, sve mud.onje u ekipi da pokrecu bojkote i smjenjuju trenere. Onda ako je to istina, onda iza tih "bojkota" očito stoji neko drugi, jer čisto sumnjam da covjek od 30 kg, koji zarađuje hljeb od fudbala ima koristi od toga.
Ja se ipak držim drugog stava, poletili u oblake, udarila slava i pare u glavu pa kad su vidjeli da imaju podršku, onda opet pišanje, a nisu svjesni koliko "ne znaju"
Evo da je istina, sve mud.onje u ekipi da pokrecu bojkote i smjenjuju trenere. Onda ako je to istina, onda iza tih "bojkota" očito stoji neko drugi, jer čisto sumnjam da covjek od 30 kg, koji zarađuje hljeb od fudbala ima koristi od toga.
Ja se ipak držim drugog stava, poletili u oblake, udarila slava i pare u glavu pa kad su vidjeli da imaju podršku, onda opet pišanje, a nisu svjesni koliko "ne znaju"
-
- Kontakt:
Ako bojkotuju bukvalno im kosti treba slomit,bojkotujes nekog i nesto a imas ogromnu i redovnu platu,treba i za to damu imat al da bojkotujes klub il pomislis da namjerni lose igras nece ici. Inace svakog trenera krivim koji to ne vidi i ne izgradi autoritet budes veci mangup od njih to moras biti,mada cisto sumnjam da se bojkotuje
ma mi sami stvorimo pricu kad god imamo lose rezultate da je neki bojkot u pitanju
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Super, nek izađe Feđa pred kameru sa imenima i prezimenima svakog pojedinca.napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:31Nije stvar u porazima, nego smo se hiljadu puta do sad opekli pa uvijek moramo pomislit na isto. Bojkotovan Kodro (Berberovic poslije otkaza Kodri rekao pred sjeverom "e sad cemo igrat), bojkotovan Husref onda pred otkaz (on je sam naor'o psovanjem i ponasanjem prema igracima, al nakon derbija 1:3 i otkaza je medju igracima slavlje bilo), bojkotovan Vinko, doduse ne on kao trener nego zbog ukupne finansijske situacije. A sad sam cuo da Suljic neke igrace okrece protiv Fedje, ne znam koliko je tacno al prica se medju pouzdanim izvorima. Jednostavno, opekli smo se hiljadu puta, i kad prve tri tekme razvalis protivnika i imas u svakoj 4-5 zicera, pogadjas precke, stative... Odjednom dodju dvije tekme gdje ne pogledas ka golu. Vala meni je sumnjivo. Posebno zato sto se osjeti nagli pad u performansu igraca, orali su teren prve tri tekme, zadnje dvije hodat ne mogu. Prve tri presing i eliminisanje bilo kakve opasnosti vec na 40 metara od gola, zadnje dvije nam se Smajlagic i Hebib, Ramic setaju kroz odbranu kao Mbappe. Ne znam otkud ovoliki pad al ne mogu vjerovat da ti u subotu niko nista ne moze a u srijedu te poluprofesionalni igraci prave levatom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Niko ne kaze da je 100% to u pitanju, samo da moramo uzet i tu mogucnost u pitanje, jer su prethodne godine dokazale da nam se to cesto desava. A ne desava se samo nama, desilo se Ancelottiju u Bayernu, vecini trenera u Barseloni, Halilhodzicu u svim reprezentacijama, Boasu u Chelseaju... To uvijek moras uzet kao mogucnost kad se nivo igre bas naglo pokvari.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.