FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 16 avg 2022, 18:51

Kako je to lijepo bilo cuti od Dudica kad je dosao,necu obecati pobjede,ali vam obecajem borbu do zadnje kapi znoja,e to nam i treba zelim da vidim borbu u svetom dresu,kada vidim borbu pa neka nas i pobjedi bolji,ali ovo u zadnjoj utakmici pogotov je sramota,znaci borba do zadnje kapi i ne sikirajte se nece vas niko napadati,nas navijace nemozete prevariti.
Ovi igraci trebaju da shvate da ima nas dosta bolesnika kojima pokvare 7 dana zivota,kada odigraju sramotno kao zadnji put,sto je najgore bar kod mene i moja supruga i dijete to osjete,jer sam prvih dana nervozan i ljut,a poslije tuzan i potisten,zato molim vas igrajte borite se,ovi igraci nemaju pojma koliki su sretnici sto im je bog dao ovu nafaku,da igraju za FK Sarajevo,sta bih dao u zivotu da jednom istrcim na Kosevo,u dresu voljenog kluba,uhhhh kako bih uzorao teren.
Zato momci dajte znoj i borbu,a ako vas neko pobijedi,jer je bolji nikom nista,vi ginete za nas,a mi necemo dati na vas nikome.
Samo Sarajevo

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 16 avg 2022, 18:55

kanarinac je napisao/la:
16 avg 2022, 18:51
Kako je to lijepo bilo cuti od Dudica kad je dosao,necu obecati pobjede,ali vam obecajem borbu do zadnje kapi znoja,e to nam i treba zelim da vidim borbu u svetom dresu,kada vidim borbu pa neka nas i pobjedi bolji,ali ovo u zadnjoj utakmici pogotov je sramota,znaci borba do zadnje kapi i ne sikirajte se nece vas niko napadati,nas navijace nemozete prevariti.
Ovi igraci trebaju da shvate da ima nas dosta bolesnika kojima pokvare 7 dana zivota,kada odigraju sramotno kao zadnji put,sto je najgore bar kod mene i moja supruga i dijete to osjete,jer sam prvih dana nervozan i ljut,a poslije tuzan i potisten,zato molim vas igrajte borite se,ovi igraci nemaju pojma koliki su sretnici sto im je bog dao ovu nafaku,da igraju za FK Sarajevo,sta bih dao u zivotu da jednom istrcim na Kosevo,u dresu voljenog kluba,uhhhh kako bih uzorao teren.
Zato momci dajte znoj i borbu,a ako vas neko pobijedi,jer je bolji nikom nista,vi ginete za nas,a mi necemo dati na vas nikome.
Tako je i bilo prve 3 utakmice pa smo grohnuli neviđeno. Daj Bože da je do umora a ne do klanova u klubu i toga sto Feđa ne smije da izbaci odredjene igrace iz startnih 11...

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 avg 2022, 19:11

Prodje evo tačno 10 dana kako pojedini portali najavljivaše Krivokapića a ono ništa nažalost

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 16 avg 2022, 19:17

Ma mi smo popušili foru sa štoperima sad šta bude do zime bude

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 16 avg 2022, 19:17

Antikloc je napisao/la:
16 avg 2022, 17:17
keli je napisao/la:
16 avg 2022, 16:54
Antikloc je napisao/la:
16 avg 2022, 16:38

Jok,ostavicemo Fedju da naniza 6-7 poraza I onda svrsavat od srece sto se s Leotarom borimo za opstanak .
Ne navijamo mi za 'Fedju' ,puca nam qurac za njim.
Pa ako cemo mijenjati svako 3 mjeseca trenera onda ne zelis dobro klubu.
Kad imas tumor,moras ga odstraniti operativnim putem. Sto prije to bolje.
No,kako god dobio je sansu protiv Slobode. Livada ravna,sa svake strane po 11 igraca,on na klupi. Pa bujrum,da vidimo strucnost i znanje !!
Sreca pa se ti ne pitas, poredis tumor sa losim rezultatima u fudbalu :rol:
Da su tako razmisljali u Zrinjskom, dali bi otkaz Jakirovicu, a posto nisu, iduce sezone su se prosetali ligom i evo ih sad u PO konferencijske lige.
Ne znam da li cemo mi imati isti takav uspjeh, ali za bilo sta takvo je potreban dugotrajan, strpljiv i kvalitetan rad.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 16 avg 2022, 19:28

Ismir je rekao svoje, nece biti tjeranja trenera. Suljica treba nabiti nogom u one grahaste guzove, od svih spletkarosa koji su bili u klubu još je samo on ostao...
Evo i oni tebe selame!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 avg 2022, 20:01

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 avg 2022, 18:11
ubipara je napisao/la:
16 avg 2022, 18:01
mirzatele je napisao/la:
16 avg 2022, 17:55
Dobar je Abubakar. Samo nek je crnac pa ćemo mu žmiriti na greške ko Musi.

Jedva čekam da vidite kako igra, ako i dobije priliku
Samo da mi je znati gdje si ga ti gledao
Mozda covjek zivi u Ghani :D
Onda je on Ganci. :rol: ma samo s.ru , ne treba mijenjati ništa. Evropa je cilj ali pitari se zaletili nakon 3 pobjede. Ekipa je dobra.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 16 avg 2022, 21:13

Dnevna doza seratora
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 avg 2022, 21:53

Kita city, prvi go ubacaj sastrane, losa reakcija cinimise Djokanovica i belmina

Drugi go greska najboljeg igraca (skrivio podpuno nepotreno penal)

Treci go greska stopera kratko dodavanje

Igman prvi go penal podpuno cist al podpuno nepotreban

Drugi go prekid (fedjina timska grska, go koji se primaju u pl cesto))

Peh kod 3 ceg goka za city, sanse koje smo imali kod 0:3 i kod 0:1 i sanse koje smo imali protiv konjica nasi igraci u normalnim okolnostima bi i hoce 90% iskoristava i takodje u ovih 29 sledeci kola nece napravit nijedan onakav penal

Protiv kite citya je trebao veci nivo energije, protiv igmana posle teskog poraza (utakmicu prije) je trebalo samopouzdanje koje nismo imali

Koliko je bilo tesko Tc protiv nas i koliko su oni potrosnju dozivili da im je zeljo vodio 4:0 do 70 i nekr minute a posteno receno mogli su im dat jos 3 gola.. naravno ova je utakmica takodje dokaz koliko je tesko igrat subota srijeda..

Znaci ljudi su prije slobode imali 10 dana pauze, takodje 10-15 dana prije toga igrali na grbavici euro tekme (imaju osjecaj stadiona) imali pobjedu samopouzdanje na visokom ni vou i zeljo ekipa koja hljeba nema uzmete 4;0 hladno i nadigrate u svim segmentima igre.. leotar uzo bodove sb uzo bodove znaci zeljo nije dao 4 gola nekoj ekipi ima 10 godina..

Pobjedio prije 3 godine velez 3:0 velez bio duplo bolji oni iz 3 sanse dali 3 gola i postali zuc 1993

Zapravo nama su dali 5 ticu al mi vodili pa oni preokrenuli pa mi poravnali i onda u 2gom pol dali 3 komada, al opet kazem nije bilo 4:0 do 70 min
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 16 avg 2022, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 16 avg 2022, 21:57

Pitar6785 je napisao/la:
16 avg 2022, 21:53
Kita city, prvi go ubacaj sastrane, losa reakcija cinimise Djokanovica i belmina

Drugi go greska najboljeg igraca (skrivio podpuno nepotreno penal)

Treci go greska stopera kratko dodavanje

Igman prvi go penal podpuno cist al podpuno nepotreban

Drugi go prekid (fedjina timska grska, go koji se primaju u pl cesto))

Peh kod 3 ceg goka za city, sanse koje smo imali kod 0:3 i kod 0:1 i sanse koje smo imali protiv konjica nasi igraci u normalnim okolnostima bi i hoce 90% iskoristava i takodje u ovih 29 sledeci kola nece napravit nijedan onakav penal

Protiv kite citya je trebao veci nivo energije, protiv igmana posle teskog poraza (utakmicu prije) je trebalo samopouzdanje koje nismo imali

Koliko je bilo tesko Tc protiv nas i koliko su oni potrosnju dozivili da im je zeljo vodio 4:0 do 70 i nekr minute a posteno receno mogli su im dat jos 3 gola.. naravno ova je utakmica takodje dokaz koliko je tesko igrat subota srijeda..

Znaci ljudi su prije slobode imali 10 dana pauze, takodje 10-15 dana prije toga igrali na grbavici euro tekme (imaju osjecaj stadiona) imali pobjedu samopouzdanje na visokom ni vou i zeljo ekipa koja hljeba nema uzmete 4;0 hladno i nadigrate u svim segmentima igre.. leotar uzo bodove sb uzo bodove znaci zeljo nije dao 4 gola nekoj ekipi ima 10 godina..

Pobjedio prije 3 godine velez 3:0 velez bio duplo bolji oni iz 3 sanse dali 3 gola i postali zuc 1993
slika

Edberg23
Kontakt:

Post Postao/la Edberg23 » 16 avg 2022, 22:17

Samo smo trebali ući u sezonu kao favoriti iz sjene za duplu krunu, ali smo se mi, po običaju nakon prve "bombe", u ovom slučaju dolaskom Fedje, "izdigli" iznad cijele lige. Zato sad zbiti redove i uvezati par pobjeda, pokušati se malo odljepiti. Ne znam kako pojedince nije sramota one LJUDINE u Americi. Dobro danas ovdje neko napisa, da mogu da obučem dres najvoljenijega kluba, preorao bih teren svaku utakmicu.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 avg 2022, 22:21

fks74 je napisao/la:
16 avg 2022, 20:01
NajvecaRadosti je napisao/la:
16 avg 2022, 18:11
ubipara je napisao/la:
16 avg 2022, 18:01

Samo da mi je znati gdje si ga ti gledao
Mozda covjek zivi u Ghani :D
Onda je on Ganci. :rol: ma samo s.ru , ne treba mijenjati ništa. Evropa je cilj ali pitari se zaletili nakon 3 pobjede. Ekipa je dobra.
Ma kakvo mjenjanje, ni govora prije maja kakvi god rezultati bili.Samo je bitno da Dudic iz svakog neuspjesnog rezultata izvuce pouku i uvidi gdje grijesimo.Promjene trenera su cista glupost,to sam se uvjerio poslije promjene Sablic-Vasoski,Sablic nas sa slabijom ekipom bez priprema ostavio na mjestu koje vodi u Evropu,Vasoski na proljece umjesto da sa zvucnim pojacanjima i vrhunskim pripremama popisa po ligi on izgubi Evropu.Da je ostao za finale kupa vjerujem da ne bi ni dogurali do penala uopste ali opet korektno od njega prihvatio da nije jos dorastao da vodi Sarajevo i bez neki veci skandiranja sa tribina povukao se.

Evropa jeste cilj ali ne mogu reci da se sa ovakom ekipom potajno ne nadam tituli :D
Ne treba pritisak nikakav vrsiti,od utakmice do utakmica pa sta donese na kraju.Meni je vise krivo zbog Igmana nego Tuzle ali dobro,7 ili 9 bodova iz sljedece 3 utakmice opet nas vraca u ozbiljnu borbu.Molite Boga da Zrinjski udje u grupe :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 16 avg 2022, 23:10

Utiska sam da nam se Tuzla ne bi mogla desit na Koševu al šta je tu je.

Za Slobodu je prva stvar koja je bitna, ući čiste glave u utakmicu. Pokušavat zaboravit šta je bilo zadnjih 10 dana, pokušat izbit iz glave da nas čeka derbi u sljedećem kolu. Mislim da Dzafic, Ikic, Mulahusejnovic nemaju taj problem u glavi, tako mi djeluju gledajući ih sa strane, tako da bi počeo sigurno sa njima trojicom. Kapic - Cirjak - Dal u sredini. Tu već nisam siguran da se Kapic i Dal dobro nose s ovom situacijom, al to je najbolje što imaš, ako ćeš se otvorit i tražit makismalan posjed.

Ne vjerujem da nas Sloboda može kontrama ugrozit kao Tuzla (al nisam ih dovoljno ni gledao. Tako da je možda pametno izaći kao protiv Borca, Sloge, Posušja. I ne gubit glavu ako ga ne zabijemo il ako ga primimo, ne mijenjat mahnito pola ekipe na poluvremenu.

Opet možda je vrijeme da nam Feđa pokaže i neki drugi pristup/formaciju. Ako ne sad, za derbi mora spremit opciju B, ako utakmica krene u smjeru one protiv Tuzle.
Samo naprijed Saraj'vo!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 avg 2022, 23:29

Bilo bi dobro pobijediti Slobodu dobrom igrom i ući u finoj atmosferi u derbi. Kakvi smo sa kartonima, kome prijeti suspenzija?

Kakve su šanse da mi pokušamo dovesti Zukanovića kad već Željo nema dovoljno para, odlično bi došao sa svojim iskustvom ? :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MiloshGigovich
Kontakt:

Post Postao/la MiloshGigovich » 16 avg 2022, 23:32

Zeko87 je napisao/la:
16 avg 2022, 23:29
Kakvi smo sa kartonima, kome prijeti suspenzija?
Samo Kobiljaru a i Dudiću.
Kod njih Dženis, Gasal, Hodžić i Malić plus Mulalić. Igraju protiv Borca pa je moguće da neki dobiju treći :D

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 16 avg 2022, 23:55

visokohz je napisao/la:
16 avg 2022, 19:11
Prodje evo tačno 10 dana kako pojedini portali najavljivaše Krivokapića a ono ništa nažalost
Ja neznam gdje je zapelo sa njim. Bio je na Kosevu protiv Posusja, protiv Tuzle neznam (nisam isao), i neki dan protiv Igmana, prosli on i Avramovski skupa, i dobaci mu momak pored mene u fazonu "hocel' taj potpis", on mu samo klimno glavom... Ja se nadam da se nije predomislio radi ova dva poraza mada bi mi to pravo glupo bilo.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 16 avg 2022, 23:59

MiloshGigovich je napisao/la:
16 avg 2022, 23:32
Zeko87 je napisao/la:
16 avg 2022, 23:29
Kakvi smo sa kartonima, kome prijeti suspenzija?
Samo Kobiljaru a i Dudiću.
Kod njih Dženis, Gasal, Hodžić i Malić plus Mulalić. Igraju protiv Borca pa je moguće da neki dobiju treći :D
Ne bi bilo loše da Gasal, Hodžić i Malić dobiju karton. Gasal im je U-21, Hodžić fino igra, a Maliću je zamjena kloc Vego.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 avg 2022, 00:32

Jel Rashid registrovan i zasto jos nije?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 avg 2022, 02:13

Jer je dosao iz Afrike.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 17 avg 2022, 04:09

Što kaže pokojni Ivica Osim, igrač koji ne može trčati ne moze igrati. Odnosno, od njega nema ništa. Nama se dešava da se nakon tri energetsko jake, za pojedince i prejake, dođemo da su u četvrtoj, petoj i ko zna kojoj utakmici potrošeni i ne možemo meda. Feđa traži od igrača maksimum u bukvalnom smislu i to ne moze trajati dugo, jer njihovi mišići nisu navikli na tolike i učestale napore. Vremenom ćemo nadoći ja ne sumnjam. Treba ostati hladne glave, pribran pa koliko god je to teško, dati podršku, moliti Boga i nadati se najboljem.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Google [Bot], Hajdeee, N3R3D i 32 gosta.